Visszajelzés A dinoszauruszok kora - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Swallow, Jan 3, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Érdemes-e a 10 órás növényt komfortba rakni szuperezve ?

Éva0315 and Feca29 like this.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az event élő, online!

14 óra után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően indítsátok a felröppenők érkezéséhez az aratást a kijelölt területeken!

Figyeljetek rá, hogy az időbeosztásotoknak leginkább megfelelő növénnyel kezdjétek a játékot (az egyik 5 órás, a másik 10 órás)

Sok sikert kívánunk Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

10 órás növénnyel kezdtem;) A felhőig biztosan elmegyek... a többit majd meglátom;)

4. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! BUÉK mindenkinek! Ixora volt kint kezdésre, széleken fákkal, 187 db röpit adott, ami elsőre szerintem jónak mondható. Ebben segítségemre volt 7+1 pannika:) Meglátjuk a végére, ha eljutunk odáig. Én hosszas töprenkedés után a rövidebb növénnyel kezdtem, aztán majd kiderül, h jól döntöttem-e. Ha sikerülne összeszedni a röpiket, talán nem reménytelen a vége sem, de a felhőig mindenképp el szeretnék jutni!
    Sikereket minden eventezőnek!

5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Felhő aktiválva.A 10 órással kezdtem, de mind a 10 borostyánt felhasználtam, most várom a következő 5 db-ot,hogy tudjam a malomba vinni és szaporitani a koponyát!Elvileg 7 óra körül meg kell jönnie,ha jól olvastam.Végig viszem.Viszont a koponya sokkalkevesebb ásatási szerszámot fog adni.Most még hétig beérik egy hosszabb idejű zöldségem.Sikeres eventezést.

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Magdi!
    Gratulálok! Egyformán haladunk, szintén a 10 órással kezdtem, a felhő aktíválható. Várom a borostyánokat, hogy tudjam a rövidebb érés idejű egaz szaporítását. Nagyon szűkmarkú a rendszer, mert nem jön előbb. Jelenleg nálam bordáskel aratható pár perc múlva.
    Jó lenne mihamarabb felszaporítani a másik egazt is, mert a bónuszok és a szupertrágyára ható felhők hamarosan lejárnak.
    Sok sikert, szerencsés pörgetéseket /nekem nem volt szerencsés/ kívánok mindenkinek.

7. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Ééééés?! Elérkezett az ami még sose volt tudniillik engem eddig nem érdekelt a magok malomban való dugdosása egyszer sem követtem el.:p
    Hát most kell. Ugyanis ez az event csak látszatra eccerű, beleraktak több csavart is, hogy a gyanútlan feladat-megoldó nagyérdemű ahogy halad egyre jobban vakargassa a fejét, hogy dehát hogyan is csináljam, hogy beleférjek a 24 órás bónuszokba?! Legalábbis én nem számoltam ilyen csalafintasággal és az imént rájőve (hosszú növ. kész) besuvasztottam a nemrég kapott 5 magomat és röpi képes növényt kellett földbe dugnom. xD:p:eek:

Természetesen vannak itt előre gondolkodó számolni tudó játékosok akik ezt már tegnap is látták sőt le is írták de nekem a hosszú aratása előtt kicsivel jutott el oda ahova kellett volna már tegnap, hogy nemodabuda.....:p:)

Hááááát, ííígy töörpéént!:)

8. Sali~*.*

Szia!
    Igen lehet számolgatni, gondolkodni, hogy éppen mivel kezdjünk. Ha nem veszek kosarat akkor nemcsak a borostyán fog meg a haladásban, hanem a felröppenő is. Az első kiválasztott növény után ugyanis 800 db Ásatási szerszám kell + 30 db. a második növény kiváltásához.
    Márpedig ha kezdéskor indítom a bónuszokat akkor nincs idő a szigeten felröpit gyártani. Bármennyire is viszem le egy növény érés idejét ki fogok csúszni a szupertrágyára ható felhők bónuszából. Enélkül viszont nem halad az enövény gyártása.
    Dugdosni én sem dugdostam a kapott hozzávaló borostyánkövet, ám a rendszer a segítségemre volt, igaz nem sietett, kiváratta a 5 órát.

9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A szaporitás sikerült a második növénynél is.Kétszer egymás után,lett annyi az 5 magból,,hogy tudtam ültetni egy teljes földterületen.Viszont kiestem a piksisből,az az felhőim cserben hagytak,lejárt az idejük.Most 54 perc alatt fog beérni,megszórva minden jóval,utána éjszakára hosszúérésű zöldséget fogok ültetni /bölcsesség eszencia,majamaszk,gyógykenőcs kiváltásával.Tettem be annyit,hogy holnap estig betartson.Muszáj, mert a felröpivel nehezen fogok másként haladni.Még utána is szükség lesz rá biztosan.

Last edited: Jan 4, 2024
  10. Sali~*.*

Még egy-két kört talán indítok a rövidekből a bevételi bónuszok miatt. Jó hírem van: az utolsó bedobásnál, ahol a piccolo is van csupán 900 db. felröpi kell és vége.;)

11. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Most vettem észre hogy a pannikák nincsenek kirakva!! A röpi az most csak röpike lett ! Várhatok míg meglesz éjjel aludni kell!

12. Sali~*.*

Pedig most igencsak jó szolgálatot tesznek a kék varázsfákkal együtt. Azokat is érdemes kirakni, mert rengeteg a kért röpi mennyisége, főleg ha nemcsak az egyik részét csináljuk az eventnek, hanem a végére is el szeretnék érni.

13. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Mit érdemes letenni a röpikért? Alig ad a játék,

Éva0315 likes this.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Mondjuk, ha már kész vagy a gazokkal, akkor mindenféleképp zöldséggel, mert annak az érésidejét tudod legjobban lecsökkenteni.
    Ezüst rekeszekbe gyógykenőcs, a bölcsesség esszenciája ez 10% összesen, a piacon tudsz venni. Majamaszk 20%
    ezt már nehezebb beszerezni, ha nem rendelkezel vele, de kérhetsz és akinek van kapacitása tud neked küldeni.
    Amennyiben van elegendő szupertrágyád, akkor az arany rekeszbe karácsonyi süti, fehér ártatlanság, amik a szupertrágya
    hatékonyságát növelik. Leginkább a bordáskel-el próbálkoznék napközben éjjelre pedig sisakbabbal.

15. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Szerintetek, ha röpke 24-óra alatt az event egy harmada kész,az jó eredmény?Már az első része.:)

Éva0315 likes this.
  16. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

A növény oké,de a röpire még gyúrni kell ahhoz hogy az 1 rész készen legyen! Ez az én véleményem.

Éva0315 and -Holdfeny-. like this.
  17. -Holdfeny-.

Még egy kör növény.... s némi felreppenő kell...
    A felhőnél abba hagyom....;)

csio70 and Éva0315 like this.
  18. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok

az előbb fejeztem be az első részt, a végén maradt 90 felröppenő (5 panni volt kitéve) most vettem észre, ha a 2. részt is befejezném, ott lenne 6 bónuszláda és 1 piccoló. hmm....eredetileg csak a felhőig terveztem, de most kacérkodom a gondolattal, hogy a 2. részt is megcsinálom.....

19. -Holdfeny-.

Persze, értem... de én még az első résszel vacakolok...:oops:

Éva0315 likes this.
  20. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Ixorával és pannikkal várva is siralmas a felröppenő mennyisége!!! (tudom, maja maszk, stb lehet gyorsítani majd a sima növényeket)
    Előző 3 hetes eventnél több mint 10000 db felröpi maradt, mindegy hány terület adta...
    Tényleg nem lehet ezt valahogy normálisabban beállítani?

Thread Status:
Not open for further replies.