Visszajelzés A dinoszauruszok kora - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Swallow, Jan 3, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Nekem is még hiányzik 100,pedig már 4 kör hosszú is volt! Még ha elkezdem is csak azért ,hátha ad a rendszer az új fából-ólból! A piccoló jelen röpi állással csak álom!

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lehet kiszórom a sok titokcsemetéket... hátha adnak felreppenőt;)

inanna11 and Éva0315 like this.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Csak óvatosan a sima növényekkel, mert ez így nem valós. A bahán csak a zöldségek érésidejét tudod csak igazán hatékonyan
    csökkenteni.
    Rövidebbekel nem érdemes gyakorlatozni, bordáskeltől felfelé érdemes ültetgetni napközben, éjszaka meg sisakbabot.

4. namama

namama Utánpótlás-írogató

Most tudtam volna elkezdeni a játékot. Az 5 órás koponyával szerettem volna kezdeni. Rákattintottam, bekevertem, de amikor ültetni szerettem volna, sehol sincs. Frissítettem, de hiába, nincs mit ültetni. Ilyenkor mit tudok csinálni. Előre is köszönöm a segítségeteket!

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    menj a malomba, ott tudod bekeverni :)
    Idézek az ismertetőből:

Az event lépései:
    1. El kell dönteni, hogy melyik növénnyel szeretnénk előbb foglalkozni: a hosszabb, vagy a rövidebb érési idejűvel.
    2. A döntésünknek megfelelő ablakot válasszuk ki. Utólagos módosításra nincs lehetőségünk!
    3. A kapott kellékből és az eventinduláskor kapott Borostyánkőből a malomban kell lekeverni az eventnövény kezdőmagját.
    4. Ezek után eventnövényt kell ültetni, felröppenőt kell gyűjteni és ezeket beadogatni a feladatba.
    5. A felhő megszerzése utáni lépésben megkapjuk a másik kelléket, ami a második eventnövényhez szükséges.
    6. A második eventnövény kezdőmagjait elő kell állítani a malomban, és folytatódhat a termelés, beadogatás.

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-dinoszauruszok-kora.24388/#post-1364776

Ha nem ez a probléma, akkor kérlek, gyere egy Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával, enélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

6. namama

Rákattintottam az 5 órás koponyára. Be is kevertem a malomba, de nincs sehol a "vetőmag". a farmom neve: namama ID: 11449195

7. -Holdfeny-.

Malomba kell előállítani;) Először oda menj;)

8. namama

Igen, tudom. Oda mentem, bekevertem, de nincs sehol.

9. -Holdfeny-.

Frissítettél? Ha így sincs meg.... kérlek írj egy hiba topikba Id számmal névvel...
    Itt hiába jelzed... innen a Moderátor is elküld a hiba topikba....:wuerg:

Éva0315 likes this.
  10. namama

Köszönöm szépen a segítséget, megtaláltam, hol hibáztam! Most már kezdhetem a játékot.

11. -Holdfeny-.

Akkor hajrá:inlove: Én most éppen felreppenőt gyűjtögetek...:music: csak ráérősen....

12. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Sisakbab 89röpit adott a területen, ez nagyon kevés! :(

13. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event letudva! xD
    Boldog új évet kívánok Gazdatársak! :)

14. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Most kezdtem el a rövid érésű növény termelését. A hosszúval kezdtem mert úgy vettem észre, hogy így több röpit tudok összegyűjteni.
    A 2 kör csilivel kb. 80 felröpi jött össze 20 Pannival és ez elég volt a következő növény elindításáig.
    Holnap reggel a felhőt is elindítom. Rengeteg idő van az event végéig. Addig sok felröppenőt tudtok még összegyűjteni.
    Mindenkinek sok sikert, sok felröpit kívánok!
    Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!:inlove::)

15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem elég jól adja,már csak kb. 80 db hiányzik.Sisakbabot most arattam148 db-ot adott.Most is azt ültettem ,remélem reggel is ad annyit legalább,hogy meg legyen a 900 db.Csak a zöldségekre lehet számitani,minden finomsággal megszórva.pannim is kint van ,az a 8 db.A 14 kék fám is ki van rakva/nem csak mos,állandóan,az is segit./

16. tyutyika2005

tyutyika2005 Utánpótlás-írogató

Szia! Már régebben is leírtam, hogy szerintem szintfüggő a felreppenők mennyisége. A 238-as farmomon sincs elég, de ugyanaz a 24 órás növény indulás előtt lényegesen kevesebbet adott a kicsiken. Nem tudom, hogy szigetes szint számít-e vagy a farmos, de bosszantó. Még a 800-as bahával sem kapok eleget, úgyhogy lehet csak a felhő lesz meg talán? Annyit nem ér, hogy a hétvégi 2 pihenőnapomat zöld cseppezéssel töltsem a növény letermelése érdekében és utána még szintén zöldcseppezzek a felreppenőért. Csinálom, mert event és sok jó dolgot ki lehet általában venni ami később hasznos lehet. Bár felmerült bennem egy gondolat, hogy ezt a felreppenő dolgot azért csinálják, mert kevés a bevétel és hátha rávesznek a vásárlásra. Nos ez felejtős, mivel aki akar úgyis vesz aki meg nem áll úgy anyagilag, vagy elvből nem akar venni az úgysem fog. Csak egyre több kicsi farm fogja úgy gondolni, hogy ez nem az én játékom, mert nem jutok előre pénz nélkül. Ez csak az én véleményem és mivel több kis farmmal is játszom nagyon látom a különbségeket. Ha én aki szinte a kezdetektől játszom, mert szeretem ezt a játékot, így látom akkor vajon mit gondolhat egy kezdő játékos? További szép estét és kellemes hétvégét kívánok.

17. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Már én is akartam egyszer összehasonlítani egy 200 feletti farm és egy 100 alatti farm felröppenőit de nem tudtam, mert a 200 felettin a Bölcs Tölgyön az Élő Legenda rúna 30-as, egy Páncél Panni ül a tölgyön, a 100 alattin viszont nulla az Élő Legenda rúna és Panni sincs a tölgyön. Ez alapvetően sok % eltérés, ehhez jön még a véletlengenerátor szórása. Gyakori, hogy a 200 feletti farmon a reggeli aratás ad x röpit, a délutáni pedig x+10%-ot pedig szándékosan nem aktiváltam semmi felröpire ható dolgot (Édes mogyoróspele élőhely dekor, Lelkesítő tánc, high-tech pizzasütő, stb és a felröpis felhők).

Nagyii58 and Éva0315 like this.
  18. scherika64

scherika64 Utánpótlás-írogató

Nagyon ügyes vagy,hogy ilyen gyorsan eljutottál a felhőig. Nem is értem hogy csináljátok ezt,hogy egy két nap alatt letudjátok az eventet. Ahogy én haladok talán az event végére meglesz a felhő,de tovább nem fogok jutni. Gratulálok neked! Nagyon jó lehet a taktikád!

lovardatanya and Éva0315 like this.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    • terület: 1x1
    • db. szám: 152
    • növény: sisak bab
    • felröpi: 91 db

20. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szia.
    Ha megengeded írnék én a kérdésedre, hogy vajh' "mit gondolhat egy kezdő játékos". Ezt nem kötözködésnek szánom!

Regeltem egy farmot 2011.novemberben. A világon semmit nem tudtam erről a játékról. Minden nap jobban és jobban élveztem a játékot, eszem egyik ágában sem volt, hogy eventezzek! Nyolc hónapig, addig olvasgattam a fórumot, az encit, majd főleg a fejlődési topikot, ismerkedtem a fórumozókkal, láttam a töklekit, a kettőt együtt a csatnival, akkor is sokszor csúszott az event kezdet de most mindenki azt írja, hogy régen milyen jó volt, akkor is mérgelődtek és már az első 2 évben is volt aki azt vizionálta, hogy hamarosan vége a farmnak azért vannak gondok. Élveztem a farmozás, lassan jöttek az új növények állatok (nagyon lassan, ma száguldanak!!) és örültem, hogy idős koromra valami nekem is örömöt nyújt.
    Kérném szépen 8 hónap után eventeztem először töklekivel és 2x2-őn kézzel nagyon sokáig még (hónapokig kézzel), nem tudtam végig vinni az első eventemet mert nem volt valami meg és nem is vehettem meg a piacon, de nem tértem ki a hitemből mert a zöld csík hihetetlenül nem érdekelt, mert "csak" játszani akartam! Nagyon sokáig a zöld csíkra csak véletlenül néztem! Volt segítőm egy régebbi játékos (majd több is) és nagyon örültem ha valamire rávezetett és én is meg tudtam aztán csinálni. Állatoztam fáztam növényeztem stb stb szóval jáccottam és a későbbiekben az olyan eventeket amelyeket csak úgy odadobtak, hogy eszi nem eszi nem kapsz mást már az első években is nyugodtan kihagytam mert szintén nem az eventekért játszottam, az nem volt számomra szentírás, hogy aszongya: ha event csinálni kell. Micsoda?! Ezt soha nem értettem meg de mindegy, én a játékért játszottam és nem azért, hogy a másik hogyan és milyen gyorsan halad, stb stb stb.

Végül én is kezdtem vásárolni mert 1x1-en nem kattogtam volna a végtelenségig kellett a munkás. Időközben sok virtuális jó barát lett akikkel együtt örültünk a farmozásnak és senki nem morgott.

Nekem is el kellett érni a 100-as szintre nem csak a mai kezdőnek, nekem is nagyon nehéz volt a 100. szinre lépni főleg akkoriban. De utána nagyon lehet haladni már aki akar de közben ha valaki elkezdte játsszon már a játék örömére és ne akarjon mindjárt másnap 200+ szinre érni?! Ha egyszer nincs még panni és zöld csepp majd lesz a kicsiknek is addig meg meg van könnyítve a játék mert pár éve úgy állítják össze az eventeket, hogy a felhőig könnyebb legyen eljutni!! Régebben nem így volt!

Szóval a lényeg lényege: egy ovis ne akarjon 2 hét múlva érettségizni mert nem fog menni (még egy zseninek sem). És örüljön annak, hogy még csak ovis.:):)

Last edited: Jan 6, 2024
Thread Status:
Not open for further replies.