Visszajelzés A dinoszauruszok kora - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 3.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    azok a Játékosok, akik 2-3 nap alatt (vagy netán még rövidebb idő alatt) végeznek egy - egy eventtel, azok nagyon hosszú ideje játékosok már itt (10+ éve). Ezen idő alatt megszereztek a játékukkal sok olyan hasznos dolgot (mammutfák, szupertrágyára ható felhők, dekorok, kinemesített növények), amelyek segítségével az event növény érési idejét (is) gyorsítani tudják. Sok-sok szupertrágyát használnak ehhez.
    Én is voltam kezdő játékos (nem is volt olyan távoli múltban), először én sem értettem, hogy miképpen lehet ez. De aztán sokat olvastam a fórumot, s így megértettem a dolgokat. Nagyon hasznos összefoglaló a minden event csevegő első oldaláról elérhető információ:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/
    Másik nagyon fontos dolog, hogy nem kell másokkal versenyezni, én az "addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér" elv alapján játszottam mindig. Az eventeket általában elkezdtem, s minden megszerzett dolognak örültem, mert az a későbbi játékom hasznára vált. Ha eljutottam a felhőig, akkor boldog voltam, ha nem, akkor megpróbáltam megnézni, hogy legközelebb mit tudok másképp csinálni majd.
    Sok hasznos infót olvastam mindig régi Játékosoktól az event csevegőkben, ezeket felhasználva próbáltam a saját farmom kapacitásai alapján ténykedni.
    Szóval, Neked is hajrá a játékhoz, ne stresszelj azon, hogy ki hol tart, csak játssz a magad kedvére, lehetőségeid szerint. :)
    Sok sikert!

2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Látom, már többen is válaszoltak Neked.
    Ajánlom szíves figyelmedbe a fejlődési taktika topik - https://board-hu.farmerama.com/threads/fejlődési-taktika.11014/ - olvasgatását. Én fiatal gazda koromban rendszeresen innen szedtem ötleteket a fejlődéshez, és néha a mai napig benézek ide újabb tippekért.
    Az event nálam is jól halad, épp felröpit gyűjtök a felhő kiváltásához. A 17 óra 30 perc érési idejű balzsamkörte minden jóval (maja maszk, 2 Baha zöldséges termék, szupitárgya a 2 hatékonyságnövelő termékkel) 2 óra 6 perc alatt érik be - és egyébként is kell a kabócatáphoz.
    Üdv, Kata

3. mini76mini

mini76mini Törekvő

Szia, Edge böngészőm van, de a "Kliensel" szoktam játszani.

szellorozsa, zamenik, Tatuaah és 3 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Balzsankörte picit jobban adta. :) Jöhet a növény szaporítása.

5. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Gratulálok a készeknek.
    Én a magam 239. szintjén a "fontolva haladók" közé tartozom általában és ez most is így van. Tehát a 4. beadandó fele van meg, ehhez ebben a pillanatban 564 röpim van. A felszaporítást kivéve nem használtam extrákat, semmit sem. És úgy gondolom, biztosan meglesz a felhő, anélkül, h zöld cseppet, vagy bármit használnék. Jelenleg 35 mag van eldugva a malomban, szóval a lehetőség ott a folytatásra!

Mimszi, szellorozsa, Csoki2020 és 9 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A felhő aktív, most váltottam a 10 órás növényre...rengeteg röpi kell még :wuerg:

mamszi5107, szellorozsa, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én még cammogok a felhő felé... de már unom... szóval a felhőnél feladom:wuerg:

8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!
    Én még felröpire várok , (83 hiányzik a felhőhöz) balzsamkörtét ültettem, reggelre lesz kész, így csúszni fogok a hosszú érésű növény ültetésével. Erre rámegy egy éjszaka:( És holnap vasárnap, az pedig a családé. Így nem biztos, hogy folytatom. A felröpik irgalmatlan gyatrán jönnek még így a 238-as szinten is. Ixorával vártam az eventet, az sem adott többet 150-nél:(. Igaz csak 3 panni van ezen a területen, én nem szoktam hurcolni őket. És van 14 varázsfám, de ezekkel és a szorgalmas szomszédaim segítségével sem lesz meg a felröpi a végéhez. Sajnálom, a bahás eventekkel mindig így járok, hogy a felröpin bukom el a végét, hiába termelem le a növényeket.

9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Sajnos vagy nem a Panniknak nagy ráhatásuk van a felröpikre.
    Én 25 Pannival arattam, kb. még 3 ültetés kell, és végzek az eventtel.
    Most 850 felröpim van, elöbb meglesz a 900 db, mint a növényem.
    Ixorával vártam az eventet, az első éjjelre ültettem sisakbabot.
    Most a hosszú érésű növény megy, szuper trágyával.

szellorozsa, genka53, lovardatanya és 7 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Átmentem a régészekhez, éppen elegendő felröpim lett a hosszú növény végére.

szellorozsa, -gyöngy-581, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  11. scherika64

scherika64 Utánpótlás-írogató

Szia! Én is nagyon régóta játszom,több mint tíz éve,de sajnos páncél pannim nincs,szupertágyát mindig használok,és mégis mindig lassan haladok. Majd utána olvasok hogy érdemes csinálni. Köszönöm!

szellorozsa és Csoki2020 kedveli ezt.
  12. Csoki2020

Csoki2020 Járnitanuló

Szia! Én is az indulás évében kezdtem el játszani. Tetszett és ez a mai napig így van. Nekem sem sikerültek az első eventek, de kihívásnak tartottam és jutottam ameddig tudtam. más a véleményem mint a tiéd, de ez nem baj. Én sem gondolom, hogy ovisként kellene érettségizni viszont a fejlődéshez igenis szükség van az eventekre. Ha nem is tudom végigvinni nagyon sok hasznos dolog jön ami szükséges a fejlődéshez. Próbaképpen ma csináltam 2 kisfarmot az egyiken fogok eventezni a másikon nem. Kíváncsi vagyok, hogy egy év alatt melyik fejlődik jobban. Annyi közös lesz, hogy a szezont mind a kettőn csinálom bérletet csak a 238-as nagy farmomra veszek. Nem véletlenül vannak a kicsiken sem viszonylag új ólak. Igaz néhány még a menüben várakozik. mert nincsenek meg a táp hozzávalói, de idővel az is meg lesz. Ha nem szereztem volna meg most később nagyon nehéz lenne. További szép napot kívánok.

anci091551, szellorozsa, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  13. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szia, ha valakinek az eventezés a kedvence akkor úgy játszon én is azt mondom. Ki mit szeret.

Nekem is vannak kis farmjaim de ott se munkás semmi, csak kisegítők és időtöltés.

Az eventtel kész vagyok, de most rásegítettem egy kicsit. :)

Éva0315, vihence, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  14. Mimszi

Mimszi Fórum-zöldfülű

Szia! Újrakezdő vagyok 98-as farmmal. Nekem sokat használt , hogy olvasgattam az előttem írók által is ajánlott fejlődési taktika fórumot és az eventek fórumait. Ugyan szupertrágyát nem tudok túl sokat elhasználni, de nekem egyelőre az 1x1-es földön répás csatni és ha nyerek Jack ajándékát egész jól működik. A lehetőségeimhez mérten haladok, van event, amit végigcsinálok, van, amiből kiveszek olyan ajándékokat, amik a haladásomat segítik, de nem tudom végigvinni. A játék grafikája szép és kikapcsol, szeretem. Amikor erőltettem, elment tőle a kedvem, mert én is a gyorsan haladó nagy farmosok sikereit néztem. Most csak játszom a saját kedvemre és haladok a saját tempómban.
    Örömteli kikapcsolódást kívánok!

15. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok a hosszú érésü növénnyel kezdtem, most szereztem meg a felhőt. szeretném vetni a másik növényt,
    de nem adja a zöld tinktúrát. miért?

szellorozsa és Luminary kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha megszereztük a felhőt, a következő beadáskor kapjuk meg a következő kelléket (Piros, vagy Zöld tinktúra), amivel elő tudjuk állítani a másik eventnövény kezdőmagjait.

lovardatanya, vihence, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  17. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

köszönöm szépen Sali

szellorozsa és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A zöld tinktúra megszerzéséhez még 30 db Ásatási szerszámra van szükséged, a 7. beszállítás alkalmával kapod meg, a szint teljesítésének jutalmaként.
    Bővebben az Event leírásában olvashatsz róla.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-dinoszauruszok-kora.24388/#post-1364776
    Sok sikert!

lovardatanya, vihence, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A fő-farmon én is végeztem, némi egyéb program mellett, a másik kettőn viszont még van tennivaló a totál befejezéshez.
    Nem csüggedek, előbb-utóbb ott is végzek. ;)
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :inlove:

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Megdolgoztam érte, de végeztem :)
    Hasonló képet kívánok mindenkinek, aki a teljes befejezést tűzte ki magának célnak. :)

PZoli64, mamszi5107, genka53 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.