Visszajelzés A dzsungel királya - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 28.5.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 26.12.25, 20:36.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. agikka

agikka Aktív író

Nehezen indult, de én 10 adok , kész lettem , és van még 15 csapóm, jöhetnek az ajándékot, kosarat nem vettem, szép hétvégét kívánok:inlove::inlove:

cirmi54, kutyaszálló, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  2. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Én is letermeltem az összes gazt felhasználva amit tudtam, még a Jackkeket is, de nem tudok belépni úgy ahogy kellene a teljesítéshez, mivel más dolgom is van, nem tudok a gép mellett lenni és csak azt figyelni, hogy mikor kell belépnem ahhoz, hogy beadjam a terményeket.

padre65 és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. csanya52

csanya52 Haladó

Event kész!

cirmi54, kutyaszálló, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Fenri versenyzőm valahogy lemaradt a többiektől. A következő begyűjtésnél már ő is mehet a dolgára. Nem költöttem az eventre! Nem keltem fel éjszaka a megrendelők miatt!
    Mindenkinek köszönöm szépen a matekot!
    FarmereSS megoldását követve cserélgettem a Játékboltban a Csillagzsetont, így az 50 db. Csapótáblát kiváltva hamar végeztem.
    Nem nyerte meg tetszésem ez az eventmechanika.
    Szia Toma!
    A Bp. csak úgy gondolja, hogy túljár az eszünkön az ilyen-olyan csavarjaival. Ám, addig míg nekünk ilyen szemfüles, okos matekosaink vannak, nyugodtan letehet az ilyen "nehezítéseiről".
    Az, hogy a nagy többség még itt van és szeret játszani, nem azt jelenti, hogy a 7végét feláldozva is hajlandó x óránként gép elé rohanni. Ezt már többször jelezték a játékosok.

Gratulálok a végzetteknek, sok sikert az eventezőknek, szép 7végét kívánok mindenkinek.

nyuszi63, vihence, maszilva és 21 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napsütéses hétvégét kívánok mindenkinek :)

A versenyzőim hazamentek, már vége a versenynek :)
    Az eventet értékeltem és 10-est adtam rá, aludtam, nem lestem az órát, nem kényszerített vásárlásra ez a játék.

Mivel még maradt mindenfajta eventkellékem a csillagos érméket szeretném elkölteni a boltban, amikor az eszembe jut, hogy oda belépjek. Jelenleg van 31 érmém, még szeretnék gyűjteni hozzá :)

Gratulálok mindenkinek aki már végzett és sok sikert azoknak akik folytatják.

jófarmerlány, agi770, vihence és 12 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Még 7ó amíg a felhők aratható lesznek és felállok a rajtvonalra. A cél meg a másik vonal. :D

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok

Ráérősen, csinálgatom, kosár nélkül... Határozottan jó az irány...
    ennél rosszabb event ne jöjjön... de jobb az azért jöhet...

gjozsi44, cirmi54, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  8. kpetra

kpetra Haladó

Végre ez is készen van..... A csillagos bolt félig kifosztva, a többi szerintem marad, azokért nem éri meg beadni bármit is.
    Kitartást mindenkinek....

cirmi54, kutyaszálló, Lenczy és 5 más kedveli ezt.
  9. lovardatanya

lovardatanya Fórum mestere

Szép napot mindenkinek. (erre felé van!) xD:music::music:

Orvvúl készen lett az én eventem is. Ugyanis holnapra vártam de túltermeléssel az imént mikor bementem a 3 órás leszedésre meglepetve láttam, hogy tovább tudok menni és igaz kicentizve de meg sem álltam a végéig. Ezt már így nagyon szeressem és még Jack-ot sem kellett használnom csak ami már régen volt kiválóan, eredményesen pörgettem a kereket csütörtökön, még én is meglepődtem olyan és annyi bónt kaptam (Ami biztos 4db 100%-os és vagy 1db 200%-os vagy 2, ráadásnak 2 +1 is beakadt). A csillagbótbúúúl nem túl sok cuccost tudtam kiszedni de ettől nem lettem szomorúbb.:pxD:music:

vihence, Swartsch, PalMa és 14 más kedveli ezt.
  10. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

a csillag jelűvel mit kell csinálni mert azt sehol nem kérik , csak a másik három a kört ,háromszöget és a kockát ,nekem nem tetszik ez a játék kár volt hozzákezdenem mert nem is értem az egészet

farmeres53 kedveli ezt.
  11. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

A 4-5-6-os szinten fog kérni csillagzsetont is.

PalMa, zsani_apja, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  12. lovardatanya

lovardatanya Fórum mestere

Nekem ebből túl sok volt ezért: erre én is később jöttem rá, hogy jóval több van a másik 3-tól ezért vettem 1-1 csillagosért 3-3 érmét amennyit csak tudtam azon meg csapótáblát amikkel újrázhattam és így remekül haladtam.:) Persze a biztonság kedvéért ne költsd el mindet egyszerre.

-gyöngy-581, PalMa, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Már az első nap adogattam a cuccot befele,a növényekből mindig a rövidet csináltam nappal este meg a hosszút komfortban:p
    Nem kaptam plusz bónusz a keréktől,csak a szupi cseppek meg víz és trágya mentekxD
    Azt sajnálom,hogy nem írtam melyik ajtót nyitottam már ki,mert lehet hamarabb végeztem volna8)
    A csapó megjelenítéséért folyton frissíteni kellett,de más probléma nem volt,felhő beüzemelve:p
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)

14. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Reggel tudtam haladni, nyitottam az ajtókat. Most értem haza, próbáltam és nem nyilik az ajtó - mi történt? Mit csináljak?
    Köszönöm!!!

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Valószínűleg elfogyott a beadható alakzatod.
    Farmnévvel és ID-vel gyere egy Segítségkérő topikba.

kutyaszálló, vihence, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
  16. Judit613

Judit613 Törekvő

Honnan tudjuk, ha egy ajtot mar nem tudunk tobbszor kinyitni?

Szerencsere en ebbe a hibaba nem csusztam bele. Azt termelem mindig, ami az egyes ajtok nyitasahoz szukseges ''zseton''- hoz kell. Meg 8 ajtot kell nyitnom es kesz is leszek. Boven meglesz, bar azert a 10 oras gazhoz nagyon sok szupertragyat kell meg igy is hasznalni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.5.25, 21:24
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nyitva marad az ajtó a nyereménnyel.
    Mint a naptáraknál: upload_2025-6-1_1-12-6.png

Sali~*.*, kutyaszálló, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. Judit613

Judit613 Törekvő

Ugy ertem, hogy azt hol latjuk, hogy egy ajto mar 10x kinyilt. Mivel nincs szamlalo, nehez kovetni menet kozben, hogy hanyszor nyithato meg.

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    valamit félreértettél szerintem. Egy ajtó egyszer nyitható.
    10 szint van, minden szinten 3 ajtó.
    Egy körben egy-egy szinten egy ajtót tudsz kinyitni. Amelyik ajtót egyszer kinyitottad, az már nyitva marad, s látod, hogy melyik ajándékot szerezted meg, ahogy Kollégám is mutatta.
    Az event ablak bal oldalán tudod ellenőrizni, hogy hol tartasz - a kép illusztráció:
    - Felül a LIVE feliratnál (1-es számmal jelölve) ahány kör világít, abban a körben tartasz - itt a Játékos a 3. körben van.
    - Ahány kocka (2-es számmal jelölve) színes a toronyban, annyi szinten nyitottál ki már ajtót az adott körben - a Játékos 2 ajtót nyitott ki, a 3. szinten tart a 3. körben.
    - Alul pedig szöveges összefoglalót is találsz a haladásodról (3-as számmal jelölve): 3. körben tart a Játékos és ebben a körben 2 szinten nyitott már ki ajtókat, tehát még 8 ajtót kell nyitnia a lehetséges 30-ból, 22-t már kinyitott (2 x10 + 2).
    upload_2025-6-1_6-50-43.png

Ha ellenőrzést szeretnél kérni a Farmodon, akkor gyere Segítségkérő topikba, Farmnév és Farm ID megadásával.

Sali~*.*, kutyaszálló és aida2330 kedveli ezt.
  20. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

A játékboltban 1 csillagzsetonért kapsz 3 csillagos érmét, a főjutalmak fül alatt 6 csillagos érméért kapsz 1 csapótáblát, amivel újra tudod indítani a többi megrendelő kiszolgálását, de ezt csak akkor érdemes, ha van elegendő növényed vagy felreppenőd.

Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  21. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Nekem is megvan, amit te kitettél a felhőre, csk én a farmra tettem ki, ahol ma is 63 millió tp adott, én a felhőt kise váltottam , minden dekort kiteszek, jobban járok vele. Csak egy észrevétel, javaslat a részemröl. üdvözlettel: zsóka56

Sali~*.* kedveli ezt.