Visszajelzés A FARMERAMA jégre lép 2 - event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 1.6.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ezzel én is így vagyok....:D Köszönöm a számolást, a tervezési ötleteket, és a jó kis tanácsokat! Mindig nagyon értékelem a Tőletek kapott segítséget, mert hasznos, és érdemes figyelembe venni, hisz nagyban meg könnyíti a játékunkat.
    Jó kis event lesz, el golyózunk rajta. Jó a felhő is, nekem is a ládát adók a kedvenceim. Az ajándékok is hasznosak, első a piccoló. Nem lesz sok a gaz sem, a röpi is meg lesz biztosan. Mindenkinek sikeres játékot kívánok, és jó szórakozást!

fakír1020, Sali~*.*, ildiko44 és 14 más kedveli ezt.
  2. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

oké, akkor én nem értem...itt a 8. pálya eleje https://board-hu.farmerama.com/threads/a-farmerama-jégre-lép-2.22474/#post-1265958 hogy tudom kiszedni mindkét oldalon a 10 érmét? csak az egyik irányba indulhatsz el...vagy?

szellorozsa és Amira09 kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Elpasszolod az egyik irányba. Majd utána onnan átpasszolod a másik oldalra.
    A pályarajzon is látható, zöld pontozott vonallal a korong útja.
    Holnap majd kiderül.;)

fakír1020, Sali~*.*, szellorozsa és 10 más kedveli ezt.
  4. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Kedves Játékostársak!

Én nem találtam meg az eventismertetőben - attól még lehet, hogy ott van -, így megosztom veletek is, hátha valakit érdekel. A játékban 2 felhősor is szerezhető, a "Retró" fülön találhatóról hoztam leírást innen: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-farmerama-jégre-lép.16621/

Jó eventezést mindannyiótoknak!

A Farmerama jégre lép felhősor - tehát ez a "Retró" fülön kiváltható felhősor

Lezárási idő: 30:00 óra
    Jutalom: 30.000 TP, 30.000 BTP, Nagyobb esély barkácscuccokra. Bónusz: 5% Idő:4 óra
    Besorolása: Egyéb bónusz sorok
    Tematikus felhősor: Makibot, Csatárpalánta, Csoda a jégen, Csúszásveszély

levi5, Fätum, Hahacska és 7 más kedveli ezt.
  5. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Szia,

13 normál kör alatt 13 játékot értesz, ugye? Ezzel a felhő meg lesz, de a rávalókhoz 13 játék kevés lesz.
    Imi kiszámolta (erre válaszoltál): "Tehát, aki a felhőt és a rávalókat szeretné az biztosan számolhat két teljes körrel." Ez pedig több,mint 13 játék ;)

Másik lehetőség, hogy én nem tudtam értelmezni, amit írtál és akkor elnézést kérek :oops:

6. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Szia! Szerintem nem tudod kivenni mert visszafelé nem lehet lőni.

genka53 és szellorozsa kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!

Visszafelé lőni az jelenti, hogy magad mögé lövöd a korongot. Azt nem lehet!
    Jelen esetben mindkét oldalon lévő csapattárs/játékos egy vonalban helyezkedik el. Tehát passzolhatnak majd egymásnak.
    Ezért kiszedhető majd mindkét extra csillagos érme jutalom, azt gondolom.:)

fakír1020, Sali~*.*, jutka190226 és 14 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Szeretni fogom ezt az eventet. Minden focist csináltam anno. Most annyi, hogy hokiütővel fogom. :D
    Malom nem kell, szezonboltból még holnap lehet kiszedni bónuszokat. Ez jutott még eszembe így hirtelen. Boltot még nem néztem meg alaposan. Remélem mindent kilehet váltani, amit szeretnék. Farmaranyfa tároló mindenképpen kell. :D ;)
    Jó harmadokat kívánok mindenkinek! :)

Rizstej, fakír1020, maszilva és 16 más kedveli ezt.
  9. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Szia! Imre taktikája: A kezdő játékos felrúgja a következő jobb játékosnak, ő tovább rúgja a bal játékosnak úgy, hogy valamelyik csillagosérmét érinti, mivel mozognak a játékosok, úgy passzolja vissza a korongot a jobb játékosnak, hogy érintse a másik csillagosérmét is. Így mindkét oldali érem megvan. Ha bal oldalra rúgja a kezdőjátékos, akkor is működik, csak fordított sorrendben.

ljanika6, fakír1020, jutka190226 és 8 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nincs mit tenni jégkorongozni kell, még ha kint 30° is lehet...és a lényeg, hosszú hétvége jön ;)
    Receptem nincsen a kezdésre...Amaránt ment a földekbexD

zsona416, Fuhur, fakír1020 és 20 más kedveli ezt.
  11. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szia!
    Köszönöm a számolást.
    Ez egy jó event és végre nem kell a malom hozzá.
    Mindenkinek jó hokizást kívánok.

zsona416, Fuhur, fakír1020 és 19 más kedveli ezt.
  12. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Szia! Igazad van, nem vettem figyelembe hogy mozgásban vannak a játékosok.

jutka190226, Imi*, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

az érmét akkor szerzed meg, ha azon az útvonalon haladsz, ahol az van...pl. a 8. szinten elindulsz jobbra, aztán előre kell menned, hogy megszerezhesd a 10-es érmét...utána már nem mehetsz vissza a bal oldali játékoshoz[​IMG]

Gio, jutka190226, Mica67 és 2 más kedveli ezt.
  14. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Ha lehetséges .nekem is ez a célom! Majd a röpi eldönti mi lesz belőle! Remélem bőséges lesz mint az előzőben volt!!!

fakír1020, Gio, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia .Bocsi ha félre érthetöen írtam. Pontosítom.13 ültetést számoltam Imi adatai alapján, én csak azt írtam le hogy ez időben normál termeléssel Raccsal mennyi idő.:)( terület/ 600 db nettto hozammal számolva)o_O
    Természetesen játékba az két teljes kör több mint 13 játék.:)

Utoljára szerkesztett: 2.6.22
    fakír1020, jutka190226, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Most végigmentem. Szerintem csak 465 érme szerezhető. De az biztosan. ;)

zsona416, fakír1020, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja :)
    Én is számoltam és nekem "csak" 455 érme jött ki, megyek és újraszámolom az egészet. Igaz, hogy én a pályán megszerezhetőeket csak egyszer számoltam, de valahol elrontottam azt hiszem a számolást. Hiába a jég csúszós, én már elcsúsztam rajta egyszer-kétszer.
    De 10 érmén már nem múlik az eventem, mert úgyis addig csinálom amíg megnem kapom az áhított mennyiséget és nem vettem meg mindent a boltból amit szerettem volna. Lehet, hogy ez így nem tervszerű, de nem is olyan nehéz megcsinálni, mint előre számolgatni és a számolási hibát keresgetni... Lehet, hogy mégsem számolok ma már? Még nem tudom, meglátom milyen hangulatom lesz kb egy óra múlva :D
    Egyébként az event tetszik és szívesen csinálom, a felhő is hasznos, jók a ládák amit ad.
    A tervem az, a reggeli aratás után rakok ki valami hosszabbat, majd az event kezdetén pörgetek párat, nullázom a korongok miatt. Ha szerencsém lesz kapok bónuszt, ha nem akkor a polcról veszem elő a már meglévőeket. Esetleg bontok pár bónuszládát aztán had szóljon az event.
    Mindenkinek jó hokizást és éremgyűjtést kívánok sok felröpivel.

HéricsBáró, fakír1020, Fätum és 11 más kedveli ezt.
  18. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Én is ugyanannyinak számoltam a maximálisan kivehető érméket, mint Imi.
    Egy körből maximum 475 érmét tudunk kivenni, ha elég bátrak és elég ügyesek vagyunk.

A játékot amaránttal várom.
    Veszek egy közepes kosarat, hogy ne kelljen a felszaporítással az időt tölteni.
    Mind a két terület (Fő farm és a szédült szántó) ugyan akkora 202 db 1x1.
    A két növény érési ideje megegyezik, mindkettőé 6:00 óra. És még ráadásul a
    beadandó is megegyezik, (390-390 db) ezért meg lehet tenni, hogy az egyik területen
    az egyik, a másik területen a másik növényt termeljük párhuzamosan.

Pörgetek, indítok egy Jack-et, gyorsítok szupertrágyával fehér ártatlansággal, karácsonyi
    sütivel és az egy szem felhőmmel. Ha szükséges indítok egy-két kör nullpercezést amaránttal
    a felröpikért.

Elsődleges cél a két felhősor és a piccolo. Utána a terveim szerint addig játszok amíg a boltban
    található nekem hasznos dolgokat mind meg nem vettem. Ehhez már csak vizet és trágyát
    használok a növényekhez.
    Legyetek nagyon ügyesek.:D
    Sok sikert, jó játékot.

zsona416, Namiamano, Rizstej és 18 más kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ez úgy szokott lenni, hogy akinek meglett az előző ilyen eventben, annál már meg sem jelenik. Ez azok részére lett betéve (megjegyzem igen okos módon), akik valamiért az előzőnél nem tudták megcsinálni (nem akarták, nem sikerült, még nem játszottak, stb.)

zsona416, PZoli64, fakír1020 és 7 más kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Hát, ezt köszönöm szépen. Kerestem én is de nem találtam. Nekem nincs meg ez a felhősor, de még azért elmélkedem rajta, hogy kell e nekem?
    A felhősor2 viszont eléggé értékes, az mindenképpen kell. A következő nyeremény prioritás a piccolo. A több annyira nem hoz lázba, de majd mazsolázok.

Más: frissült a farmáruda, ezért akinek szupertáp, vagy szupertrágya hiánya van, az betud vásárolni farmpegőért a farmárudában.

zsona416, PZoli64, Kuzdern és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.