Visszajelzés A Farmerama jégre lép - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 1.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Az egész élet egy nagy döntés sorozata.:) A 4 éves kislányodtól is megkérdezed hogy ma melyik ruhát szeretnéd felvenni: a pirosat vagy a zöldet? Erre azt mondja hogy a kéket. :D
    Mindig azt vedd figyelembe hogy a farmodnak mi kell a legjobban. Ha van olyan ebben a hokizósban ami neked fontos, akkor szerezd meg. Ha a macskás neonos a fontos, akkor arra fókuszálj.
    Nekem is dönteni kellett, mert legszívesebben kivenném az összeset ami a pályán van, de nem lehet. Mérlegeltem hogy mi kell a legjobban és célirányosan oda megyek. Keddig fogom csinálni, mert látok benne fantáziát még annak ellenére is hogy sokan már unják. De mint tudjuk: nem vagyunk egyformák. ;)
    Szia. Hokizás előtt érdemes kilépni a játékból és utána rögtön a hokizásba menni és nem megnyitni egy csomó területet a farmon. Akkor nem fog akadni.

2. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    F5-tel frissits és megoldódik a problémád. Igen nálam is van kettő pálya ami lefagy, de a frissités megoldja.

jófarmerlány, Swordfish és Maszatka47 kedveli ezt.
  3. kukori80

Nálam az F5 nem működik. Megszereztem az orrszarvú ólat és lefagyott a játék. Frissítettem F5-el és nem történt semmi. Kiléptem és akkor mutatta hogy még nem szereztem meg az orrszarvút. Újra kellett lőni, szóval nem tanácsolom senkinek hogy az F5-re várjon, inkább lépjen ki.

jófarmerlány kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Óh, kilépni se kell, magától kidob... :music:

5. kukori80

Mondtam hogy váltsál böngészőt.;) A Fire most azóta nem dobott ki.

jófarmerlány, marcsi152 és Ninett79 kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nem váltok. Én ehhez ragaszkodok. :) Eddig se volt semmi baj vele, most miért van? :p S miért csak az eventnél? A farmon semmi baj, csak a hokinál....:eek:

jófarmerlány, Ribiszke, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  7. kukori80

A Chorméval már régóta baj van sajnos. Én is már vírust kerestem meg mindent, mert iszonyatosan lelassult a játék. Valaki mondta múlt héten hogy nála is nagyon lassú a játék, átment Firére és felgyorsult. Ma én is átmentem miután állandóan kidobott és tényleg gyorsabb. Próbáld ki, nem veszítesz semmit.

meszimarsi, marcsi152, imi010 és 2 más kedveli ezt.
  8. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

nagyon bánatos vagyok. A makibot kirakót megvettem már, és nincs a raktárban. Ki akartam tenni és nincs. Szépen kérem nézzetek utána. ID 9805208. Nagyon köszi előre is. Direkt felírom, hogy amíg nincs meg mind, addig véletlenül ne duplázzak.

9. mebajah

mebajah Fórum császára

Gyönyörű ez a nap!

Dsida Jenő:

Hálaadás

Köszönöm Istenem az édesanyámat!
    Amíg ő véd engem, nem ér semmi bánat!
    Körülvesz virrasztó áldó szeretettel.
    Értem éjjel-nappal dolgozni nem restel.
    Áldott teste, lelke csak érettem fárad.
    Köszönöm, Istenem az édesanyámat.

Köszönöm a lelkét, melyből reggel, este
    imádság száll Hozzád, gyermekéért esdve.
    Köszönöm a szívét, mely csak értem dobban
    – itt e földön senki sem szerethet jobban! –
    Köszönöm a szemét, melyből jóság árad,
    Istenem, köszönöm az édesanyámat.

Te tudod, Istenem – milyen sok az árva,
    Aki oltalmadat, vigaszodat várja.
    Leborulva kérlek: gondod legyen rájuk,
    Hiszen szegényeknek nincsen édesanyjuk!
    Vigasztald meg őket áldó kegyelmeddel,
    Nagy-nagy bánatukat takard el, temesd el!

Áldd meg édesanyám járását-kelését,
    Áldd meg könnyhullatását, áldd meg szenvedését!
    Áldd meg imádságát, melyben el nem fárad,
    Áldd meg két kezeddel az Édesanyámat!

Halld meg jó Istenem, legbuzgóbb imámat:
    Köszönöm, köszönöm az édesanyámat!!!

Ez a legcsodálatosabb "event"!

10. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, jó reggelt, szép napot!
    Sikerült a felhőt és a rávalókat össze korongozni :inlove::inlove::inlove:
    Van még mindkét növényből, most is ültettem , igaz elegendő felröpi az nincs hozzájuk, de nem gond, hiszen össze hozható - idő van még bőven - és akkor következik a vegyesben való válogatás :);).

11. Katalin1977

Katalin1977 Utánpótlás-írogató

sziasztok
    a játékban a pálya végén a csillagos érme melyik mennyit ér? mert megcéloztam pl a 6 db-osat és 7,9-et adott? mitől függ???

12. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

7,9-et nem adhatott, mert nem ad tört mennyiséget, viszont nem csak a kapuban vannak érmék, a pálya elején is van, így azzal tudod növelni a teljes kör alatt összeszedett mennyiséget.

13. kempfandrea

kempfandrea Utánpótlás-írogató

Szép napot! Akkor én vagyok a legrosszabb játékos mivel játéknál nem az érmére hanem a díjakra mentem és a végén is arra mentem a boltban pl party pörire ami rózsa ólat adott.Már bocsánat de a felhő harmat gyenge de az elvárása nagyon magas egyszerűen nem érte meg nekem kiváltani többet nyertem az apróbb díjakkal :)

jófarmerlány, taga1, bendi1121 és 2 más kedveli ezt.
  14. watix1

watix1 Járnitanuló

sziasztok
    teljesen felháborító dolog történt velem, rákattintattam egyszer a ,, csoda a jégen" és 2 db adott, és duplán vonta le :mad:

15. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Köszönöm, hogy feltetted, nekem is eszembe jutott. sajnos én már nem köszönhetem meg csak virággal és gyertyával, mert már nincs közöttünk. Sokszor gondolok rá - szinte minden nap - de ilyenkor még jobban hiányzik.

Beleírtál az idézésbe, kivarázsoltam belőle/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.5.18
    meszimarsi, jófarmerlány, Cyra65 és 6 más kedveli ezt.
  16. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Távol álljon tőlem hogy kételkedjek benned de ha velem történne ilyen nem innék rá mérget hogy nem kétszer kattintottam rá,mert tudod van olyan hogy érzéki csalódás:)

jófarmerlány, Gio, asdfghjkl7373 és 2 más kedveli ezt.
  17. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Nagyon szép, megható ez a vers. Köszönöm szépen. Sajnos én a virágot már személyesen nem adhatom át. :(

18. nevada007

nevada007 Fórum hercege

meszimarsi, nyuszi63, ildiko44 és 22 más kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Hello, szomszéd lány!:inlove:
    Mélyen egyetértek minden mondatoddal. Ugyan nem kell hosszúzni, mert van elég röpi, de ez a növénymennyiség kiábrándító...még ha valami jól sikerült, szép növényt ültetnék, csak-csak bírnám, de ez a dendron konkrétan randa, a másiknak a színe még ok, de igazából az is randa. A hokizás meg úgy kinyír, hogy még, Rendszeresen lefagy, ugrik, ott a zöld vonal, lövök, semmi, aztán a legváratlanabb, persze rossz pillanatban, mégis elindul a korong, persze pofánlövöm az ellenfelet. Ma reggel a második játékot rontottam el durván, 3 érmés lett...
    Nem nagyon van időm fórumozni, tegnap sem olvastam vissza túl sokat, kimaradtam a meséből...Mire kell plusz dekor? Melyiket akarod? Én úgy érzem továbbra is, hogy kihagyom a felhőt, látni sem akarok semmit, ami a rossz emlékű hokizásra emlékeztet. A matricát kivettem, mert azokon jól vissza lehet követni az eventeket. Szóval kiváltom neked bármelyiket, úgyis mindjárt cserenap;).
    Bónusz dettó nulla. Kb. 70 sima és 15 pp-t elpörgettem én is, de olyan durván megbuherálták a kereket, hogy még mikor látszik, hogy ott állna meg a bónuszon, akkor is továbbugrik egy hosszabb gondolkozás után. A bp meg majd csodálkozik, hogy a következő pp akcióban nem veszünk pörit. Minek is? Sárga ólért, lekvárért? FA-ért? Tiszta vicc! :mad:Annyi haszontalanság került a pajtába az elmúlt napokban, hogy az már több, mint felháborító.>:(
    Osztrák...:cry: február 26-án jött tőle bagoly, hogy másnap soron kívül mennie kell a szívkórházba, jelentkezik, ha visszaért, szorítsak...:(Azóta nincs hír. Már mindenkinél érdeklődtem, akiről tudom, hogy a szomszédja volt...Folyamatosan piros a hőmérője, 1x már ki is hullott, de visszajelöltem. Nem lépett be azóta:(:cry:.
    Ma megint dupláztam!!!:D 125/385...elérhető közelbe került a baha 400, kb. 2 hónap alatt meglesz, - nem mintha lenne jelentősége a szintemelés után, de akkor is fordulópont :). A farmos 200-on nem agyalok, az tuti nem lesz meg idén.o_O

Utoljára szerkesztett: 6.5.18
    meszimarsi, marcsi152, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  20. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

Valakinek lett értékesebb ólja vagy fája mert nekem csak a régieket nyomatja,egy kicsit unom már

jófarmerlány, Mevilla és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.