Visszajelzés A firkász- eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 31.3.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Ezek a nyomok nem kerültek a raktáradba.
    A gazdakörben másik nyomokat fogsz kapni a feladat teljesítésekor, melyeket ott majd vissza is kéri a feladat Tőled.
    Ha a keresősben mindet megtaláltad, akkor egy dekor vár a vázaikonnál, ezt keresd: A firkász.

Neve
    ..............................
    Képe
    .................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenA tárgy méreteKihelyezhető
    A firkász[​IMG]3.07:0020501x2A felhőkre és minden területre.
    (A teliholdas területeket kivéve.)

2. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Addig, amíg a letermelt növényeket megfelelő számban be nem adod a feladatsorba, addig nem is lesz, mivel a firkálmányok megtalálása után csak egy kitehető a jutalmad.
    A feladatsort teljesítened kell.

Gazdaköri küldetés:
    A firkász

Mint látod, a feladatok elvégzése után kapsz nyomokat.

czutika és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. szágica

szágica Fórum-zöldfülű

4. icaoze

icaoze Utánpótlás-írogató

Ti értitek ezt az egészet mert nekem egyre sötétebb ugyan csinálóm,de fölröpiről ir,de ,én egyet sem találtam még!

5. Wellwisher

Szia!

Hol olvastál felröppenőről? Megmutatnád?

HéricsBáró és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. loczi9323

loczi9323 Utánpótlás-írogató

egyre jobban belezavarodok o_O

fcsilla kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Köszönöm szépen a segítségeteket!Meg vannak a firkász firkák!xDxDCsak kicsit idegesített a két lisztes zsacskó!!!

Ribiszke és Fuhur kedveli ezt.
  8. bativa

bativa Járnitanuló

Üdv Mindenkinek! Lehet én vagyok ostoba, de, én nem találom a nyomokat. 3 db. találat, és sehol, semmi tovább. :(
    Beléptem mindenhova, amit leírtak már előttem, de, nekem semmi nem hozott nyomott. :(
    Szerintetek, most, kössem fel magam??? :D:D:D

fcsilla kedveli ezt.
  9. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Csatlakozok hozzád! :)

loczi9323 kedveli ezt.
  10. Hugika44

Hugika44 Fórum-zöldfülű

Sziasztok a firkász rajzokról tud valaki valamit mennyit ad egy nap? vagy hol lehet keresni?

11. radóci

radóci Járnitanuló

Nem tudok tovább lépni,mivel az utolsó feladattal kezdtem és nem látom a további lehetőséget.

Nem gondolom,hogy most ez egy jó ötlet.Amikor valamiért fizetni kell,az egyértelmű.Lehet,hogy balfék voltam de még mindíg nem egyértelmű,hogy mit tegyek ha az utolsó 20.lehetőséggel kezdtem,erre a válaszra várok közel 4 órája. Miért kell ebben a feszült helyzetben ilyen agyrém feladatot kitalálni.Kezd elegem lenni ebből az egészből,és nem csak én vagyok ezzel így,sorban hagynak itt a szomszédaim,szerintem hasonló okok miatt.Ébresztő!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.20
  12. loczi9323

loczi9323 Utánpótlás-írogató

bar lehet a telefon miatt mert azon jatszom de gepen se talaláltam nekem vennem kell egy szemuveget nyilván:)

13. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Utoljára szerkesztett: 1.4.20
    czutika és -Erbrow- kedveli ezt.
  14. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Mi az a balról jobbra jobbról balra??Bocs de a világér sem tudok rájönni miről beszéltek??Lécci, lécci segíts!!

15. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok, a kötél fölösleges, kovácsniki84 , és még sok játékos hozzászólásában ott a segítség, olvassatok vissza, kb 21 kocka, ahol megtalálható a link. Tessék megkeresni .:sleepy::sleepy::sleepy: Na tessék, még csak annyit sem kell keresni, feljebb a segítség.

Puszpang kedveli ezt.
  16. Puszpang

Puszpang Rutinos

czutika kedveli ezt.
  17. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia!
    Nem tudod véletlen ha folyamatban van nemesítés,akkor nem is jelenik meg a firka?Én nem látom.Köszi a segítséget előre is.

18. tigro99

tigro99 Fórum-zöldfülű

Köszönöm mindenkinek! Sikerült!!!

19. Wellwisher

Sziasztok!

A farmotok hírek felületén megtaláljátok a képet, melyen látszik a következő keresendő nyom helyszíne.
    A bekarikázott ikonra kattintva lapozhattok a plakátok között.
    Névtelen.png

A plakáton is bekarikáztam a képet, mely minden nyom megtalálását követően az újabb helyszínre ad utalást:

A Firkász feladatok karikás.png

HéricsBáró és fcsilla kedveli ezt.
  20. judy95

judy95 Törekvő

Sziasztok!
    Ne adjátok fel, elbénáztam de már megvan minden, köszönöm a segítségeteket. Csak ajánlani tudom a 216. hsz-t.(meg többi képes segítséget is) Szépen sorban le van írva minden, és aki nem jár úgy, mint én, hogy kétszer akarja a 16. lépést teljesíteni akkor simán megtalál mindent. Még egyszer hála a sok segítségért!:inlove::inlove:

Fuhur kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.