Visszajelzés A firkász- eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 31.3.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Köszi szépen a választ!
    Végül is mire volt jó a keresgélés? - a keresgélés élményén kívül.

bugavalika40 kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia

A firkász dekort kaptuk a végén...

ildiko44, Gio, Sárika555 és 5 más kedveli ezt.
  3. kpetra

kpetra Haladó

Beérett a 3 meglepetés fa. Hát meglepődtem rendesen!!!!!
    1 Ringló, 1 Magnólia, és 1 Cukorjuhar XXL.
    Ennyire nem kellett volna "megerőltetnie" magát a BP-nek!
    Nagyon csalódott vagyok. Egyre értéktelenebb vackokat kapunk, legyen az event, titok fák, titok ólak,
    party pörgetések, stb. Siralmas.
    Jó játékot mindenkinek.

Mevilla, Zsofigi, bendi1121 és 8 más kedveli ezt.
  4. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Akkor erről lemaradtam,mint a borravaló....
    Köszi szépen!

5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele,. de az első hét után alig van időm bármire is.:music::oops:
    Jóval kevesebbet vagyok a gép elöt mint elötte.o_OMost is tanúl a kislány (rengeteg meló van vele a tanulássalo_O)majd ebéd majd séta stb folyamatos prógram tegnap vacsizni se volt idő.:oops:;)
    11 h felé leérik a hosszú :)/ már csak az 50000 csp -és feladat lesz utána hátra):)ültetek ismét hosszút vízzel ;)majd holnap reggel leérik.;)Mellé mehet majd a 24 h virág a bahán meg gyékény azt ennyi.:)
    Tenyészteni felúgrok majd ha ráérek( bár a kitehetők nem hoznak lázba) csak úgy hátha lesz valami úgrás.:)
    Jó játékot mindenkinek.:)

czutika, Ribiszke, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Ne legyél csalódott,majd megszokod!xDTudod mekkora örömet lehet okozni cserenapon ezekkel a fákkal a kicsiknek?A pörgetésekről inkább ne beszéljünk!!Már nem tudom melyik keresgélés volt a két lisztes zacskó,de azon kiakadtam.Több mint 2 órát kerestem.xD

Ribiszke, Gio, erzsike511 és 2 más kedveli ezt.
  7. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!:inlove:
    Készen vagyok ezzel a bolondos eventtel!;) Nem volt a szívem csücske,:wuerg: ezért jobb volt gyorsan letudni!:p
    Vár a vv kertem, hátha kitavaszodik ez a bolondos idő:music:és végre a magok is földbe kerülnek!!!:D
    Köszönöm a keresgéléshez a segítséget, :D nem sikerült volna nélkületek!:inlove:
    Jó játékot mindenkinek!!! :inlove: Maradjatok otthon!!!:inlove:

-W-595-, ildiko44, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  8. sanyi0630

sanyi0630 Járnitanuló

Hát még jó hogy kiderült hogy ez 24 órás volt... Az ismertetőben ez valahogy nem volt feltüntetve... Jah vagy ez volt a "meglepetés része":p

Puszpang kedveli ezt.
  9. Máté613

Máté613 Utánpótlás-írogató

Sziasztok;

én az elmúlt két napban nem tudtam belépni egyéb elfoglaltság miatt.
    Most "kerestem" a nyomokat, de látom, olvasom, hogy ez csak egy 24 órás dolog volt.
    Nekem nem volt egyértelmű, hogy ez csak 24 órás lesz, mivel maga az event vasárnapig tart.
    Na mindegy, a hozzászólásokból úgy tűnik, nem adott nagy ajándékokat, nem sokat veszítettem.

Szia;

Általánosságban az a véleményem, hogy ezek a titokfák és titok ólak egyre kevésbé adnak olyan
    fákat és ólakat, melyek 100-on felül, vagy 200 felé haladva nagy örömeket tudnak okozni.
    Ebben az eventben jelzett "esetleg kifejlődhet tojásfa is", nem igen hoz lázba.
    A magam részéről hiányolom, hogy már "Varázsfa" kifejlődésére esély sincs, pedig a kicsiknek bizony
    jól jöhetne. Azt is hiányolom, hogy a Varázsfa egyébként nem lett cserélhető és nem is ajándékozható.
    Pedig a kicsiknek bizony örömet okozhatna az is.
    A magasabb szintű játékosoknak, mint pld. nekem is, 9 db van, ami nagy segítség egy-egy event során
    a felröppenők miatt.

Egyetértek, egyre értéktelenebb vacakok fejlődnek ki és ugyanez érvényes a party pörgetésekre is.
    Egy narancs nyúl, vagy egy XXL banánfa már nem okoz örömet.

Üdv. Mindenkinek

10. sanyi0630

sanyi0630 Járnitanuló

Szia;

Általánosságban az a véleményem, hogy ezek a titokfák és titok ólak egyre kevésbé adnak olyan
    fákat és ólakat, melyek 100-on felül, vagy 200 felé haladva nagy örömeket tudnak okozni.
    Ebben az eventben jelzett "esetleg kifejlődhet tojásfa is", nem igen hoz lázba.
    A magam részéről hiányolom, hogy már "Varázsfa" kifejlődésére esély sincs, pedig a kicsiknek bizony
    jól jöhetne. Azt is hiányolom, hogy a Varázsfa egyébként nem lett cserélhető és nem is ajándékozható.
    Pedig a kicsiknek bizony örömet okozhatna az is.
    A magasabb szintű játékosoknak, mint pld. nekem is, 9 db van, ami nagy segítség egy-egy event során
    a felröppenők miatt.

Egyetértek, egyre értéktelenebb vacakok fejlődnek ki és ugyanez érvényes a party pörgetésekre is.
    Egy narancs nyúl, vagy egy XXL banánfa már nem okoz örömet.

Üdv. Mindenkinek[/QUOTE]

Dehogynem okoz örömet, jól mutat az az XXL banánfa a meglévő 58 mellett az 59.-nek

RockMan1984, incimami, [erika05] és 5 más kedveli ezt.
  11. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Hát, én home office-ban vagyok, otthonról dolgozom, + gyerekek feladatai + egyéb családi elfoglaltság, levegőt venni sincs időm.
    Ez az online tanulás sokkal több időt vesz igénybe, mint amikor iskolába jártak. És sokkal kevésbé hatékony.

nagymami2, marcsi152, DevilMókus és 6 más kedveli ezt.
  12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Vegyük hozzá az eventes kitehetőket is, hónapok óta mindegyik a menüben van.

Puszpang és RockMan1984 kedveli ezt.
  13. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Jó, akkor nem rohanok. :music: Már csak az 50000 csp-s beadás van hátra az event teljesítéshez.
    Kinyitottam a 7 firkász ládát, lett belőle 4 forgatag cuccainak ládája és 3 firkász láda. A 3 firkász ládát kinyitottam 2x és lett belőle 3 firkász láda mind a kétszer. OK, firkász láda akar maradni, nem nyitogatom tovább. o_O

Andzsi1971 kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Az nem 155.000 db növény , hanem 155.000 csp értékben növény . Ami azt jelenti , hogy csak 31.000 db kell az egy órás növényből

A 20 órásból tized annyi kell , ami csak 2928 db .

ildiko44 és incimami kedveli ezt.
  15. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Ne sajnáld, mert még annyit sem ér.

16. HéricsBáró

Már majdnem letermeltem a felét :D:inlove:

Mevilla, czutika, eviii_mee és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell ezen meglepődni. Csak ismerni kell a régi titokfák tulajdonságait, illetve mit adhattak anno. Ez nem egy új valami, hanem új gazdáknak adhat olyan fákat, melyek már a a mostani névvel jelzett titokfacsoportokban nincsenek benne. Alig pár éve játszó gazdáknak kincsek vannak benne.

vihence, kovacstne, nyuszi63 és 5 más kedveli ezt.
  18. astor4

astor4 Utánpótlás-írogató

Kész vagyok az eventtel.Most belecsaptam a lecsóba:Kacsa kata,szuper trágya.víz 100% -os 24 órás bónusz pörgetve.

marcsi152, ildiko44 és jófarmerlány kedveli ezt.
  19. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Képet csak egyet találtam a tegnapi nap folyamán, ma délre pedig befejeztem az eventet is :)

marcsi152 és ildiko44 kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Én talán szombat estefele leszek kész . :cry::inlove:

czutika kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.