Visszajelzés A göcsörtös fűz eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 10.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

5500 egaz letermelve, és pörgettem 100%-24h terménybónuszt. Felrepiből 336 db van.

maszilva, R.Daneel, Brigi031976 és 8 más kedveli ezt.
  2. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok!
    Tegnap este kitettem 7 Jancsi talányos fát, háta lesz belőle szilfa de nem helyette lett belőle XXL vörösfenyő. De tegnap kinyitottam egy rakás ládát és kaptam egy repülő elefántot :) ennek azért örültem.

drunyi, Fuhur, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  3. erica170

erica170 Utánpótlás-írogató

Azta ügyes vagy gratula.

4. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

A bal oldali beadogatós rész utolsó fája az micsoda? Leírásban az van hogy szilvafa termés de nagyon nem azt kér.... ott a képen egy jancsi talányos fa termés ikonja van... Szóval mi is kéne oda?

5. Szabíínaa.

Szabíínaa. Utánpótlás-írogató

Jól látod, az nem szilva, hanem szilfa termés! :)

Gio kedveli ezt.
  6. méhike79

méhike79 Junior szaki

Hát én nem találom igazságosnak a szilfa kérését a játékhoz. Tudom, hogy anélkül is lehet teljesíteni a feladatot, de akkor is. A piacomon totál véletlenül (benéztem egy nullát) 3.900.000- at költöttem 10 !!!! db termésre. Nem mondom, hogy örültem a felismerésnek, de a figyelmetlenségnek ára van. A többit nem tudom már beszerezni, pedig gyűjtöm az érméket. Azért kitartó, jó játékot mindenkinek.

R.Daneel, ljanika6, Gio és 4 más kedveli ezt.
  7. tevehajcsár

Ja hogy ezt lehet venni is...már megvettem a 40-et másra úgyse kell a csp csak dísznek van

taga1 kedveli ezt.
  8. stucsilla

stucsilla Járnitanuló

Most vagy én vagyok nagyon elmaradva , hogy nincs MÉG szilfa termésem vagy ezt egy kicsit nagyon elhamarkodták...ugyan miből gondolták , hogy mindenki olyan szerencsés, hogy kapott már innen - onnan ??Tudom csak egy gyár fejlesztés de azért ez bosszantó hogy 20 milkó csp-t erre kellett kiadni... Ennyiből a pajtámat fullra feltudnám tölteni :sleepy:

klari8110, jófarmerlány és mária4702 kedveli ezt.
  9. babi358

babi358 Fórummogul

Na én más véleményen vagyok , sztem a szilfa termést nagyon drágán lehet megvenni ,ez már kész rablás,főként azért mert a titokzatos
    fákból szinte semmi új fa nem lett, hiába ültettem nekem a viaszbogyótól-bármi-ig amiből 10-20,-is van azok lettek, de új 1-db se. Megint
    csak megkérdezném hol vannak az új fák? Miért van az ,hogy már jó ideje megjelentek és nem fejlődik ki a talányosból új fa?????

lovag01, vízinyuszi, klari8110 és 3 más kedveli ezt.
  10. Devilrose

Devilrose Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én is megijedtem, mert a 40 db jelenleg 10milliómba fájna, de nézegettem a csemetéimet, a Jancsit az előző evetben megszereztem, pont ezzel a szilfa képpel volt ott. Gyorsan kiraktam és 3 FA-ért cserébe be is érettem. Szilfa lett. Adtam neki mindent, ami gyorsít, így 13 óra múlva lesz 8db. Szóval, nézzétek meg te is, lehet feleslegesen bosszankodtok, mert ott a raktárban csak ki kell rakni kifejlődni.

maszilva, Beus85, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  11. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Ugye csak elírtad,hogy szilva lett mert sajna az nem ugyanaz

mária4702 kedveli ezt.
  12. babi358

babi358 Fórummogul

Na én már rég kiraktam azért írtam ,hogy bármi kifejlődött a "Jancsiból"csak új fa nem.az ára pedig horror ez nem a többség játéka így
    hanem a prémium"-játéka

Devilrose kedveli ezt.
  13. Devilrose

Devilrose Fórum-zöldfülű

Én nem vásárolok sem fát, sem ólat..sose jött be, ami van azt a játékok ajándékaként szereztem. Akkor szerencsém volt ezzel a Jancsival, pedig az messze el szokott kerülni. :)

drunyi és Beus85 kedveli ezt.
  14. tevehajcsár

Elég jó piacon vagy akkor.... Nekem a 40 db 36 millióba fájt.. (vagyis nem fájt mert a csp-t nem használom semmire)

Devilrose kedveli ezt.
  15. Devilrose

Devilrose Fórum-zöldfülű

Igen, elírtam. Szerkesztettem is azonnal. :) A sima szilva lenne 4000 db. :D

16. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szép napot mindenkinek:). 152. napja játszom és sem szilfám sem sok egyéb ritka fám nincsen, ellenben rengeteg répa/búza termelés/eladásból többszázmillió csp-m van/volt, ugyanis vettem mindig a gazdakörhöz, + tartalékba csak azért mert nincs ilyen fám. Ezért is tudtam megcsinálni mindkét oldalt 1 perc alatt. :p:p:p Azóta a felröpikkel küzdök, ugyanis nekem se pannim , se gesztenyés felhő, viszont eddig mindig sikerültek az eventek,

GA-BI-O-Farm, LadyM77, Maszatka47 és 17 más kedveli ezt.
  17. Devilrose

Devilrose Fórum-zöldfülű

Az igen, a tíz milliót se fizettem volna ki, nálam 250.000 CSP darabja.

genka53 kedveli ezt.
  18. Farmi

Farmi Fórummogul

Szia szép napot .
    Tudod nem is oly régen ilyenre mondták : nem ésszerü de roppant katonás , ezek szerint neked egy gyár fejlesztés többet ért mint egy teli pajta !
    Sok sikert az eventhez és sok felröpit

Hatalmas ládát cipel verejtékezve négy katona az erdő szélén, arra jár egy öreg ember, és megkérdi tőlük:
    - Mit cipeltek, fiúk?
    - Az hadititok!
    - És ennyire nehéz a láda?
    - Hát hogy a fenébe ne lenne az, amikor van benne 4 rakéta !

nyuszi63, vihence, stucsilla és 10 más kedveli ezt.
  19. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok !
    Lécci világosítsatok fel: ha csak az alsó sort szeretném megcsinálni akkor hol kell bedobálni a hozzávalókat?
    Köszönöm .

20. zsebikezsebike

zsebikezsebike Fórum-zöldfülű

Sziasztok !Nálam elég gyér a felröppenők száma ,csak nekem ilyen kevés 7-20 közötti mennyiség.Többre számítottam de még az éjszakára ültetett hosszú érésűnél sem sokkal jobb az arány. :(

kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.