Visszajelzés A göcsörtös fűz eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 10.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Sziasztok!Nekem is lett szilfám inkább várok ,hogy meg legyen a 40 mint megvegyem a piacon lassan kész lesz az event boldogság;)

2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Jelentem az event fullra készen van. Még maradt is egy kis növény meg röpi is. :)
    https://kepkuldes.com/images/fa8453e29968684558cab46e9d1ae3b6.jpg
    És itt a felhő:
    A felhőt ugyan feldíszítettem már a paszulyon, de a bónusza miatt majd csak reggel, a nagy aratáskor aktiválom. :D
    (Kíváncsi vagyok, hogy vajon megint mennyi + röpi gyűlik össze az event végéig?;))
    Gratulálok mindenkinek aki végzett, a még küzdőknek sok sikert, és elégséges felreppenőt! :) :D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 14.10.18
    Sali~*.*, maszilva, kovacstne és 29 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Piaci jelentés: kezd szép lassan lemenni a szilfa ára, jelenleg 135000 pengő darabja nálunk/8 piac/.Reméljük, mire vége az eventnek újra "normális" ára lesz .;)
    Az eventhez már csak pár felröppenő hiányzik ,-az enövény már megvan- remélem a következő aratással meglesz, hagymát ültettem, az mindíg jól adja./nemesítve is van/
    Napsütéses vasárnapot mindenkinek !

Sali~*.*, ulmo12, kovacstne és 8 más kedveli ezt.
  4. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

kitartás:) :D rendbe jön minden:)

Gio, Ribiszke, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Itt még várom, hogy leérjen ezer enövény, a másik farm kész.

Ha kell valakinek szil, akkor figyelje a köv 2 piacot, ahol az ált kenyérgabona max ára 20db/233,09 és luckysonte az eladó, a másikon 50db/147,49 sas(angolul)1958 az eladó.
    Remélem jó kezekbe kerül. Az első 8at kiteszem most, a másikat csak 1 körül tudom.

Pont annyit kapok érte, amennyi volt valaha egy 2kg-os kenyér ára: 7,20 :D

6. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Az event kész, 6 :D egazom maradt.

Sali~*.*, kovacstne, mária4702 és 7 más kedveli ezt.
  7. Menitala

Menitala Fórum mestere

Igazságtalanul jön a felröppenő!!!!! Több farmom van - itt fele annyi felröppenő jön mint a többin, pedig egyformám ültetem ilyenkor!!! Nem irigylem az új játékosokat, még a régiek is bosszankodnak - sok új fa van amire nem lehetett szert tenni pld szilfa Kellemes vasárnapot kívánok! Egészség a legfontosabb, ha nincs szilfa - akkor nincs!!!

Sali~*.*, Pacis, Pincsyyy és 6 más kedveli ezt.
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ugye Te is tudod, nincs két egyforma farm.
    Valamiben különböznek az alapokat tekintve egymástól.

Írj kérlek arról, milyen szinten vannak ezek a farmjaid, amikkel eventezel?

Milyen szinten állnak a kupák, hányas a legenda, ami a tölgyön megtalálható?

Milyen nemesítések állnak rendelkezésre?

Milyen szabadidős beosztással tudsz a játékra koncentrálni? A munkád mellett hogyan tudod ütemezni az ültetést, kihasználni a távolléteket a farmoktól?

Hidd el, lesz a válaszod után segítő tanács, hogy megoldás legyen a felröppenők érkezésére.

Sali~*.*, Napsugaram, Menitala és 5 más kedveli ezt.
  9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

2000 növény kell a felhőig, ma ez meglesz, röpi rész készen van :) 3 földben vannak a növények, remélem 1 aratással meglesz a hiányzó 2000 db.

R.Daneel, kutyaszálló, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

még egy kör eventgaz és kész az event!

Határozottan tetszik az új event irány;) Mozog a piac... halad az ember lánya...

R.Daneel, drunyi, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  11. libuskafarm

Végre én is kész vagyok, 69 gazom maradt. Mostanában elég jól kiszámolom :D

Nem lett szil a mai titkosból sem, ami jól jött az az xxl mézga.

Piac... Nekem úgy tűnik, hogy csak felfelé mozog, egyre kevésbé le. Jobban szeretném, vagy jobban tetszene, ha olyan időszakok is lennének, amikor ez-az visszatér a régi árához. Mint valaha a trágya, amikor nem volt event. Most, hogy folyamatosan eventezünk, a trágya sem megy le 3 csp-ig, vagy lejjebb. Amúgy nekem mind1 is, mert csak a hosszút trágyázom.

No eladom a másik 8 szilt. /Azon a piacon még mindig 180ezer a legalacsonyabb ár. Komolyan, néha elgondolkodom mi lenne, ha a valóságban is ez lenne :D :D Sose legyen, de ennyit akkor sem adnék érte. /

Akkor most szintrehozás következik a növényes pajtában. Van ami megcsappant kissé :)

Sali~*.*, R.Daneel, spagetti24 és 6 más kedveli ezt.
  12. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Befejeztem az eventet, egy kicsit tovább tartott, mint általában az ilyen jellegü eventek. Szilfa termésből kb. 30 milliót sikerült keresnem. Ma elértem a 200. szntet, a bahán pedig 424. szinten vagyok. Jó hétvégét kívánok kedves gazdák.

Ribiszke, R.Daneel, -Mentalevél- és 25 más kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Sziszi1950! :)
    Gratulálok az event sikeres befejezéséhez :D, és nem különben a 200-as szint eléréséhez, valamint a Bahás teljesítményedhez! :inlove:
    Nem kevés munka van benne, magam is megtapasztaltam. A virtuális rózsacsokrom ma neked virágzik.:D:inlove:
    Szép vasárnap délutánt kívánok mindenkinek! :inlove:

Ribiszke, R.Daneel, spagetti24 és 8 más kedveli ezt.
  14. libuskafarm

No még erre kíváncsi voltam :D, bejött a tippem.
    Tegnap az egyik raktáram 6 röpit adott, akkor még nem volt befejezve az event. Ma már kész, s ugyanaz az ól ma 8at adott. Szerintem holnap reggel is megadja a 8at :D Felettébb érdekes, nagyon érdekes :D :D

Ezért nem kapkodok már sehova. Mire az eventnek vége ezerrel is több lesz. Szóval, ha az utsó nap készülök el az sem lenne gond. Pedig csak hétvégén farmolok intenzívebben. Ezt is megértem, hogy már csak vigyorgok az egészen. Pedig az elején nagyon görcsösen ragaszkodtam mindenhez. Hiba volt.
    Az újaknak, ha még vannak olyanok, azt üzenem, csak lazán. Sok mindent el fognak érni, csak türelem és kitartás, idő kérdése. :D

taga1, R.Daneel, spagetti24 és 13 más kedveli ezt.
  15. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia !
    Nagy-nagy gratula a 200. szinthez !:)

Sali~*.*, Ribiszke, spagetti24 és 4 más kedveli ezt.
  16. Ananke

Ananke Fórumelemző

Gratulálok az elért szintekhez és az event befejezéséhez:inlove::D Én még igen gyengén állokxD

Sali~*.*, spagetti24, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  17. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Sziasztok!

Nem értem sehogy sem értem,egaz 198 kockából 7 db azaz hetes darab felreppenő,délelőtt ugyan azon a területen a zab is annyit adott és ez-az amit nem értek!? Legendám fullos.

bendi1121 és mária4702 kedveli ezt.
  18. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nálam is rossz a helyzet - nem értem!!!!

drunyi, borcsa220 és bendi1121 kedveli ezt.
  19. feri465

feri465 Törekvő

Szép estét minden játékostársamnak,event befejezve,felhő aktiválva.

taga1, R.Daneel, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Gratulálok mindenkinek aki kész van!;)Holnap én is befejezem!!!!Jót piacozok közben! Mindent veszek ami olcsó.Az új fák hiányoznak, de megveszem őket!!!!;)

R.Daneel, spagetti24, drunyi és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.