Visszajelzés A hangyaösvény - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ginger.

ginger. Fórumprofi

Nekem sincs szerencsém a faágakkal, mert még 200 hiányzik. A felhőt viszont, már megszereztem.

zoldliget kedveli ezt.
  2. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Event kész, de a felhőt csak ma este kilenckor fogom beüzemelni, akkor aratom a bahás fákat. Sajnos, faág annyira kevés jött a két területről (egyiken az anakondák vannak a hétvégi tenyésztéshez), hogy még egy holnap esti aratás is biztosan kell, hogy a gazdakörit is befejezhessem. Sebaj, az időbe meg belefér, csak jobban szeretem, ha hétvégén be tudom fejezni az eventeket, mert munka mellett csak este jutok a játékhoz. Mindenkinek sok sikert!

Koccra, de jött annyi faág, hogy ma este (01.14. hétfő) készen lett a gazdakörim is!

Utoljára szerkesztett: 14.1.19
    -W-595-, heureca3, Éva0315 és 10 más kedveli ezt.
  3. Anikógazdasszony

Anikógazdasszony Utánpótlás-írogató

sziasztok:) mindkét gyerekemnek van kisfarmja... a nagyobbik gyerekem farmján 56 darabbal több hangya van,mint a kisebbik gyerekemén...:eek: full egyformák, egy szinten vannak, aratás szimultánban megy,és mégis...

heureca3, -kaktuszable-, Éva0315 és 5 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Most full egyformák, vagy az egyik gyermek nagyobb?:D Ezen nem kell meglepődni. Jó, hogy így van és nem fordítva. A kisebbik mindig könnyebben elfogadja, ha a nagyobbiknak több van, mint fordítva.xD Azt viszont lefogadom, hogy mindig a nagyobbik farm pelenkája cserélődik hamarabb. És ezt már a szerver érzékeli.

-W-595-, Puszpang, szekulagábor és 15 más kedveli ezt.
  5. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Az event letudva, gazdakörivel együtt ;) Felhő jelenleg 204.000btp hoz. Ami 22h hoz szerintem megfelelő. 1037 AB várakozik hogy elköltsem valami jóra.

-W-595-, Puszpang, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  6. tess6308

tess6308 Haladó

Sziasztok ! Az event kész , felhő megszerezve ! A gazdakörihez , holnap még egyszer aratok és az is fullos !
    Jó kis event volt ez ! Imádtam , hogy nem kellett 0 percezni a felröpikért és szorongani a befejezés miatt !
    A hangyákból is: 198 darab maradt a pajtában ! xDxD

Puszpang, heureca3, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  7. .mókus.-51

.mókus.-51 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! tudnátok segiteni abba hogy az xxl -es fából is ugyan úgy röppen fel fa ág mint csak a rendes fából? előre is köszönöm

8. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves .mókus.-51!

A felröppenő a minél hosszabb érésidőt szereti, így lényegesen több felröpi jön 1 terület 20 órás (vagy hosszabb) érésidejű fából, mint 12 órásból. Persze egy kevés jöhet az XXL-ekből is, de nem annyi, mint az alapfákból.

9. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Nekem tetszett az event. Ma meglett a felhő is,a gazdaköri már előbb.Jó,hogy volt külön eventes terület,így legalább a Gazdakörrel is haladtam,az pedig még jobb,hogy nem kellett szupitrágyát használni.
    Sok sikert mindenkinek!

-W-595-, heureca3, olga6270 és 8 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Jó kis event volt,több 100 hangyám és ágam maradt.xDKicsit unalmas volt a növénytermesztés, de elvetetem még a kapott 5db-otxD

-W-595-, heureca3, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  11. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Az meg ráadásként nagyon jól jött, hogy 24 órára kaptunk egy fás növelő bónuszt, amit azonnal aktiváltam, hiszem a Baha most tele van fával, de hat a normál területek fáira is.

heureca3, -kaktuszable-, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  12. ginger.

ginger. Fórumprofi

A felesleges ágakat nyugodtan küld át hozzám.xD

Mióta megszereztem a felhőt, azóta több hangyát ad.

heureca3, -kaktuszable-, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szívesen adnék hidd el.

heureca3, Sali~*.*, Éva0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Sziasztok!
    Nekem nagyon kevés hangyám jön... már kezdek tőle hangyás lenni... most néztem, hogy még kell száz db az utolsó felvonásnál - hát? - addigra legalább minden növény leterem... - de azért a hangyák számában nem vagyok olyan biztos, hogy meglesznek o_O

Ribiszke és Csengbong kedveli ezt.
  15. Puszpang

Puszpang Rutinos

Azok is összeszaladnak,ne aggódj ;)úgyis esőre áll az idő :D

Ribiszke, heureca3, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

Kész... Nem nagyon tetszett, de legalább lett 3 új gyárfejlesztés. :)

-W-595-, Puszpang, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  17. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Készen vagyok! :D
    cirmi54ID: 13455264

Ribiszke, heureca3, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  18. muksika

muksika Fórumlakó

Már csak egy aratásnyi selyemmoha, és kész leszek.

Ribiszke, heureca3, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  19. -Banya-Tanya-

-Banya-Tanya- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az event tetszik nagyon :) , egy rakat felröpim meg fog maradni, az utolsó beadáshoz kell még kb.700 növény.
    Sajnos nem mindig sikerült időben aratni.....de, ma reggel elértem a 200. szintet! :):D
    Nagy a boldogság! :) :) ) ;) ;)
    További szép napot és kitartást mindenkinek! :)
    Üdv, Györgyi

Éva0315, Gio, HermioneWatson és 14 más kedveli ezt.
  20. zoldliget

zoldliget Törekvő

Gratulálok!:D;)

heureca3 és marcsuka57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.