Visszajelzés A hangyaösvény - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Sziasztok!

Ha az kell hogy mindhárom terület tele legyen fákkal, akkor nekem nem lesz meg:)
    Nem fogok órákig építkezni emiatt, aztán meg még egyszer utána.

Üdv

2. ibiocskacsekes

ibiocskacsekes Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nálam még csak 2 terület játszik, és vennem kellett fákat, hogy tele legyenek. A banán nagyon megérte, az árából tudtam pótolni a g.köribe valókat.
    Ma reggelre még sok is lett az ágacska.
    Ami nagyon fontos, hogy a szomszédoktól minden nap azt kaptam!!!

Gio, Kuzdern, -katalinjani- és 3 más kedveli ezt.
  3. olga6270

olga6270 Junior szaki

Szia! Bocsánat előre is, lehet hogy nem jól értem amit írtál. Az én olvasatomban az mondom, Gratula, hát csak nem képzeli bárki is, hogy alkalmazkodjon egy gazda a kiíráshoz, pláne, ha nem fontos, hogy kész legyen.

margot1964 és GYuGYu1003 kedveli ezt.
  4. incimami

incimami Fórum bárója

Szia .
    Ez csak játék.

Ribiszke és -katalinjani- kedveli ezt.
  5. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Én is csak most tanultam: egy fa kiválaszt elültet, utána ctrl gomb lenyomásával az összes ugyanolyat elültethetem a raktárból. Kipróbáltam, működik az ólaknál is. Így a 3 terület fával való beültetése sokkal gyorsabb.

Gio, incimami, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  6. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Nincs semmi baj, van aki sokat melózik hogy minden meglegyen, de van aki élvezettel játszik, és ami össze jön az össze jön ami nem az nem.
    Így vagyok ezzel én is.

Üdv

Gio, incimami, hoyabella és 5 más kedveli ezt.
  7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove:
    a két kitehető megszerezve, kicsit izgultam a siker miatt,mert lassacskán készült minden:p:p:p
    aki kész annak gratula, aki még hangyászik annak sok-sok röpcsit kívánok:inlove::inlove::inlove::inlove:

Gio, incimami, drunyi és 5 más kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

1335 moha, 510 hangya jelenleg.:music:;)

incimami, -W-595-, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  9. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

És mit csinálsz 310 ágyacskával? Szerintem add ki 44X7 törpének. :D

Gio, incimami és DevilMókus kedveli ezt.
  10. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Nem versenyzek senkivel de sokan írták, hogy nem jön faág vagy gally vagy mi, na nekem 182 maradt mert bontottam a fákat mikor meglett a gazdaköri csak a szantál fáim vannak kint meg egy füvészkert papagájtoll, ma estig kígyózom szóval a széleken banán xxl van.
    Ja persze drága egy fa a bahán, de csak egyszer kell megvenni, ameddig kint voltak termett annyit ha eladjátok simán visszajött az ára! A banán régóta tartja az árát mert sok kell a táp gyártásba, és ha event van akkor oda is azt kérik, hogy ne legyen károgás ha véletlen olyan fa termést kellene beadni amit még nem váltottak ki.
    Igaz én sem tegnap kezdem játszani, szóval lehet mondani, hogy könnyű nekem.......

U.i.: Az event jó volt, sok ilyet vagy hasonlót, és lehet normálisan játszani! Ha nem sikerül, na bumm majd a következő jobban megy mert az ember a saját hibáiból tanul! Olvasni lusta, leírni a károgást nem rest!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.1.19
    Gio, nyuszi63, vivica65 és 5 más kedveli ezt.
  11. DevilMókus

Szia! nem versenyre írtam csak én is ültettem tovább ha már ott a terület..:music::pNem viszem túlzásba azért...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.1.19
    zolmány kedveli ezt.
  12. DevilMókus

Nem biztos hogy ajánlanám,:music:;) hány hófehérke kell a tisztításhoz ,ha mondjuk összekeveredik 1000 mohával meg 500 hangyával.:music:Az megvan ahogy az összecsipkedett zöld törpék szaladgálnak?;)xD

-W-595- és szekulagábor kedveli ezt.
  13. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Végül is az a lényeg, amit leírtál: nem fontos, hogy kész legyen. Az tény, hogy a gazdaköri nem hátráltat, de az igazság mégis az, hogy se nem oszt, se nem szoroz az event szempontjából. (A hangyák jól jönnek, a növényt bőven le lehet termelni a plusz 90 db nélkül is. A jutalmak se kihagyhatatlanok.)

Ha nem lennének munkásaim, én se álltam volna neki befásítani majd visszarendezni mindhárom területet. (Azt a pár darab FA nélkül szerezhető raktárházam is azért hagyom mindig kint, mert macerás töltögetni őket.)

Gio, -ágianyu33-, veliki8 és 2 más kedveli ezt.
  14. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Event kész, gazdaköri kész :inlove::inlove::inlove: már tegnap délelőtt befejeztem, csak nem volt időm írni :wuerg:.
    Nekem tetszett az event. :)
    Gratula a végzősöknek, kitartást sok hangyát és faágat a még eventezőknek. :)
    Majd elfelejtettem a gazdakörből kapott titok fákból lett 2 db sivatagi rózsám :inlove::inlove: még nem volt, és nagyon örültem neki :)

Utoljára szerkesztett: 14.1.19
    Gio, -ágianyu33-, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Event,gazdaköri kivégezve, most nyugi jön!!!

Gio, Ribiszke és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia ! Nyugi?? Csak egy napig, szerdától kezdődik minden elölről.:)xD:)

Gio, k.krisztinka, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  17. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, először is örülök, hogy rátaláltam a Csevegőre, nagyon sok hasznos dolgot olvastam, és alkalmaztam azok közül amit tanácsoltatok, tapasztaltatok. Igy nekem is sikerült a felhőt most délután megszereznem!! A szigeten csak fák vannak, pár xxl, egy oroszlán, egy viziló, 6 Panni....(
    A gazdakörit most még folytatom, a 2. feladattól, mert kiváncsi vagyok meddig jutok el:)

Nekem 1083 ág lett, ebből csak az 30at adtam be, mert az eventnövényt először a felhő megszerzésére termeltem le.
    Felhőt megszereztem, a maradékot vissza ültettem, igy maradt 140 moha..
    És most felmerült bennem egy kérdés, ....lehet hogy valamit még sem csináltam jól?
    Az első szaporitást sajnos elszúrtam, mert 1x1 be raktam, de utána már ahogy a képen is javasoltátok úgy rendeztem be, és napi 3-4x arattam átlagban, talán volt egy nap hogy 2x.
    Feljebb valaki irta hogy maradt mohája rengeteg, 1200 felesleg....
    Tudnátok ötletet adni, hogy mit változtassak, mert szeretnék még sok sikeres eventet ezen a területen is!!
    ( reálisan napi 5-6 aratás kellett volna?)
    Nem vagyok telhetetlen, ennek is örülök, mert sikerült, és időm is volt rá.
    Köszönöm a választ előre is!
    És gratulálok azoknak akik már felhő tulajdonosok, akik még nem nekik kitartó vetést, aratást!

GYuGYu1003, Gio, CoraQueen és 6 más kedveli ezt.
  18. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

A 4 órás növény vízzel, trágyával 2:53 óra alatt érik be, tehát naponta maximum 8x lehet aratni, viszont ez esetben éjszakai alvásról szó sem lehet. :oops:

Emberi léptékkel nézve (éjjeli alvást is beütemezve) naponta 5-6 alkalommal lehet aratni, annak, aki 3 óránként be tud lépni a játékba. Így kb. már szombat estére el lehetett érni a felhőt. Ha ugyanilyen intenzitással ültették tovább a növényt, mára már simán összejöhetett az 1000 körüli plusz mennyiség.

Én speciel nem ültettem tovább, örültem, hogy nem "kell" 3 óránként a gép elé ülnöm.

Gio, -Erbrow-, Rékuci1111 és 2 más kedveli ezt.
  19. DevilMókus

Nem rontottál el semmit .Nálam pld van egy kislány aki nem alszik éjszaka:wuerg::sleepy: . Emiatt általában napokkal hamarabb végzek az eventekkel. Mivel itt csak mohát lehet termelni igy túltermelem. Itt nagy csoda nincs ha sokat aratsz sok lesz a gaz.:music::p

Gio és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !!

Pontosan így van, ahogy írod.
    Szombaton kész volt az event, faágastól-hangyástól együtt.
    Most van 387db hangyám és 1035 event növényem, és azért ,, csak,, ennyi, mert már nem nagyon aratgatom 3 óránként.
    Most ahogy olvastam, gyorsan le is arattam megint.

Gio, -W-595-, marcsi152 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.