Visszajelzés A hiúz rejteke - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tunde517

tunde517 Járnitanuló

Elindítottam az eventet Leho leírása alapján (köszönet érte!). Karácsonyi süti, fehér ártatlanság, víz, szupertrágya, kacsa: a farmomon 1 óra alatt érett be, a kislányom farmján ugyanez 1:24 perc. Segítsetek, mi lehet a baj?

csio70, dfecka, heureca3 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Ne bántsátok, mert még csak most tanulja...

revaa, osztrak12, szekulagábor és 3 más kedveli ezt.
  3. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Atya-gatya!:inlove:Ugorj már át hozzám is és 59 percet nyomasd meg 1 kis db számmal is.:inlove:xDMár a 2-dik kanyarba vagyok,pedig később kezdtem,mert gondolkodtam,de okosabb nem lettem.:pMajd nem földhöz vágtam gépet is mérgembe és úgy volt,hogy el se kezdem eventet.:eek::cry:

heureca3 és Csacskamacska kedveli ezt.
  4. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Mostmar tudok mert van, de eddig az volt a baj, hogy nem volt egy sem es nem szivesen adtam volna erte a keves kis penzembol is ami van.

Nem most tanulom. Mar evek ota farmozok, kisebb-nagyobb kihagyasokkal, azert hianyzik sok mindenem.

szekulagábor, genka53, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Gépet nem dobálunk földre akármilyen mérgesek is vagyunk! Ha igen, akkor min folytatjuk a játékot, ha lehiggadtunk?
    Csalán szépen gyarapszik, de nem lesz estére annyi, mint Báró Uramnak, ha a kertben lévőket behozom, akkor sem!xD

revaa, osztrak12, szekulagábor és 10 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőrizd, hogy használtál-e trágyát valahol.
    Van a tölgyön egy rúna, mely gyorsítja a trágya és szupertrágya hatékonyságát.

Utoljára szerkesztett: 4.1.18
    szekulagábor, genka53, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  7. tappancs

tappancs Fórum mestere

Szia, sziasztok! Hiúz ólak v. üregek v. kuckók vagy akármik kitéve ezekkel a hiúzra egyáltalán nem hajazó állatokkal! Sz.táppal megetettem őket, mert szuper gyorsan szeretném befejezni ezt az eventet! xD

csio70, osztrak12, szekulagábor és 9 más kedveli ezt.
  8. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia szabokukac, segíteni akarok neki, ezért írtam, ha elolvastad volna az én hsz.-emet pontosan, ahogyan leírtam. :music::music::music: Tanácsot adtam, aki megfogadja él vele, aki nem , az nem. o_Oo_Oo_O

9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Na hiúz ólak megszerezve, most már 3 területen 2x2-n termelem a csalánt, maradék helyeken 1x1-et raktam a teljes kihasználás végett. Viszont elkövettem az első hibát :( Hiúzoknak szupitápot badtam, viszont nem ettem Valentin cserepet meg tojáspuncsot se előtte, így 3 óra 26 perc múlva lesz meg csak az első 4 db hiúzom. Bár egy előnye van, a gazzal közel egyszerre érnek :)

szekulagábor, nolina1965, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  10. tunde517

tunde517 Járnitanuló

Köszi, ez lesz az!

revaa, heureca3, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

A 4 hiúz, már hízik a szupertáptól!
    Nekem is annyi idő alatt "érnek" meg, de attól még ma egy "aratás" belefér este.

12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia azt én is elkövettem de próbából megettem ezt a 2 bónuszt utána és láss csodát, él is. Nem egy nagy csoda, 10-12 perccel érik gyorsabban. Ja, én valentint és sajtgolyót ettem.

szekulagábor, gabianyus, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  13. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

nekem is van mit tanulni.... én se használtam valentin cserepet... :(

osztrak12, csio70, gabianyus és 5 más kedveli ezt.
  14. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Egy kicsit elkéstem ,de miért kaptam csak 10 magot , a prémium tagság megint csak ??? mondjuk ki ...humbukk.....:cry:

15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Alig két és fél órája kezdődött az event és neked már 4 hízik az ólban? Nem semmi vagy...

revaa, osztrak12, gabianyus és 4 más kedveli ezt.
  16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Frissítetted az oldalt? Mert én megkaptam a 15.

revaa, Fenyvesi1010, brekkencs. és 3 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Köszi, de nem egyedül vagyok, aki már megszerezte! Csak 500 csalán kell hozzá! Neked is van már szerintem annyi, ismerlek!:)

revaa, osztrak12, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  18. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Igen,szerintem ,kirugtak:cry:

revaa és osztrak12 kedveli ezt.
  19. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Bocsánat lehet én néztem el, de nem találom az híúz eventhez magát a feladatot, hogy mit kel csinálni. Előre is köszönöm. Sziasztok

20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Én inkább ráérősen csinálom. Estére lesz tápja a hiúzoknak, majd akkor kirakom az ólakat és gyorsítani se kell semmivel. Takarékoskodni kell ilyen ínséges időben. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.