Visszajelzés A hiúz rejteke - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Jól döntöttél. Én nagyon smucig vagyok a party pörgetésekkel, olyan mintha a fogamat húznák:D, ezért csak akkor pörgetek ha látok valami jót. Így esett az eset hogy tegnap véletlenül ott volt a terményes és ki is pörgettem. Viszont a sima pörgetések már nem ennyire fényesek. 70 pörgetésből ötször láttam a + 1 termést és egyszer se pörgettem ki. De kaptam 10 szupertápot, ami pont jól jött.

maszilva, Maszatka47, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  2. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Ahol gazdaköriben találok, azt is begyűjtöm:) Ha összegyűjtögettem-nagy ritkán(mert égeti az ujjaimatxD) 20-30 db-ot, talán 1-2 alkalommal jött a +1. xxl cseresznye és bájital annál több. Ezt az eventet még a lusták is (én) letudják max. 3 nap alatt. A többit meg 5 nap alatt:) De a királynő annyi Fa-val megvehető cuccot ad, hogy most oda tartogatom az erőm, a lehetőségeim és minden mást.

majoranna65, Maszatka47, Gio és 6 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Ahogy olvastam át fogják variálni a királynőt, nem biztos hogy nagyon fogunk neki örülni, de fel kell rá előre készülni az biztos. Az állatoknak lehet előre termelni a malomban az eleséget hogy ne éhezzenek. ;)
    Erre az eventre tényleg hagytak bőven időt, kényelmesen meg lehet csinálni.

rencsike982, Maszatka47, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  4. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Óóóóóó!!! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
    Lett zsiráfom! :D:inlove:
    Pedig azelőtt néztem be a farmárudába, mielőtt olvasni kezdtem a topikot, de nem vettem észre, hogy ott van.... :music::)

Maszatka47, Gio, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  5. kpetra

kpetra Haladó

Na, már csak két aratás kell a hiúzból, és a nyalókából, aztán Hawaii.
    A bahás titokólakból semmi értelmes nem lett, de még jó hogy olvasok, most látom hogy kapható zsiráf.
    Vettem is egyet, hogy legyen.
    Viszont a rendes farmon lett egy Sólyomfészek. :p
    Nagyon örülök neki. :D

Mindenkinek hasonló jókat kívánok!

rencsike982, Feca29, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  6. Pipiske55

Pipiske55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ma kétszer arattam le a 4 db hiúz ólat, és mit látok a pajtában?? Van összesen 4 db hiúzom! Vajon hova lett 4 db???? Ma nem adtam be semmit sem. Vagy a 4 db ól, csak 2 db hiúzt ad???? Ja, és reggel is arattam. Szóval, nem értem! További jó játékot, sok sikert, remélem sikerül megcsinálnom, mert holnap csak este leszek gép előtt! BUÉK mindenkinek.

magdalena1967, Fenyvesi1010 és Fätum kedveli ezt.
  7. kukori80

Szia. A Cukorkagyárba is kell 1 hiúz.

Maszatka47, genka53, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok! Jó estét!
    Naná, hogy én is hibáztam az eventben, pedig még el is mentettem BombadilToma >>hsz-ét<<, amiben leírta, hogy mit hogyan kell csinálni, hogy ne csússzanak szét az idők. Ugye, aki kapkod, az így jár. Nem nagy hiba ám, de akkor is bosszantott. 8)
    A felhőt kiszedtem már. Este és reggel még 1-1 aratás és a növényeken kívül minden ablak készen lesz.
    Csak a farmon és a tölgyes 150 kiskockáján ültetek. A szántón mamutok tanyáznak. Durva eventnek kell jönni ahhoz, hogy azokat kikapáljam.
    Kukoritól olvastam, hogy ő bizony vigyáz a pörgetéseire. Én is. De még mennyire. xD Egyet se pörgettem pajta bónusz miatt, így nem is lett. :p

---------------
    Hogy én is beszálljak az OFF témába kicsit:
    Látom sokan örültök a zsiráf elérhetőségének a farmárudában.
    Mégis óvatosságra intelek benneteket.
    Értem, hogy fontos, hogy minden újdonság meglegyen. De a farmpengő elég ritka cucc. Tudom, hogy a pletykák szerint jön a karneválkirálynő és hátha ad megint. (És ha ad is, vajon mennyit? Nem tudhatjuk, hogy olyan bőkezű lesz-e, mint az eddigi két alkalommal.)
    Mégis azt mondom, hogy titokólra, ami a következő titokól akciónál már csak másodhegedűsnek számít (és nagyobb eséllyel nyitható), nem biztos, hogy jó döntés farmpengőt áldozni MOST.
    Kinek mennyi axoja és vízilova van most? Annak idején azért kapkodott mindenki. Most pedig sok-sok farmon a dobozban csücsül az az értékesnek már nem mondható ól.
    Az eventnaptárban benne van, hogy a farmáruda kínálata változni fog.
    Aki megfontoltan bánik a javaival, várjon legalább a hivatalosig. Miért? Ha kiveszik a zsiráfot, a hivatalos megjelenése és a változás közti időszakban megtudja venni a zsiráfot. A másik pedig az, hátha talál benne más, önmaga számára értékesebb dolgot, mint a zsiráf.
    Ezzel semmi pletykára nem utalok, nem jövendölök semmi nagy durranást a kínálat változásban, csupán gondolkodásra próbálok rávenni olyan játékosokat, akiknek kevés a farmpengője.

9. Pipiske55

Pipiske55 Utánpótlás-írogató

Óóóó, b@kker! Ezt elfelejtettem........ ! Köszi, hogy emlékeztettél rá!!!!! Akkor minden rendben van!

Maszatka47, genka53, Gio és 5 más kedveli ezt.
  10. verbung

verbung Utánpótlás-írogató

Mammamia!!! Gratulálok!!!
    Hogy lehetett ennyi papagájtollfát összegyűjteni? Mi a titok? Még nem láttam, hogy venni lehetett volna, vagy hogy titokfából ez lett. Kettőt sikerült eddig szereznem cserével. Csak pislogok és minden elismerésem.

Maszatka47, Gio, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia Beko. Teljesen egyetértek azzal hogy ne herdáljuk el a pengőt. Tudom hogy nagyon sokaknak csábító a zsiráf, de 2 hónap múlva senkit nem fog érdekelni. Viszont ha megint beraknak valami nagyon jót amit csak pengőért lehet megszerezni, akkor meg mindenki hőbörögni fog. Én is csak azt tudom javasolni hogy csak óvatosan az ólak kiváltásával, főleg akinek kevés pengője van.
    Szia. Cserekor lehet szerezni.

imi010, majoranna65, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  12. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Cserenapokon csak ezt gyűjtöttem, de szerintem nagyon megérte.
    A másik ilyen gyűjteményem a szantálfa. Ennek is jó a PÉ értéke.

Lillapilla73, imi010, tigris125 és 16 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Menjen már maga a susnyásba, ne idegesítsen itt minket. :D:D:DAzért ezt is nagyon szép így egyben látni.:) Gratulálok.

imi010, rozo52, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Jó ilyen intelmeket olvasni. Hasonló dolgokra szoktam figyelmeztetni a játékosokat, hogy nem szabad engedni a pszichológia eluralkodását az ész fölött.
    Persze, némi régebbi beszélgetéseinkre emlékezve, azért ott bujkál bennem a kisördög, hogy az élvezet, a játéké, és a birtoklási tudat, stb. stb., milyen kemény indokok lehetnek egy-egy döntésben.
    Ezt nehéz a játékban és ebben az eventben is, hogy számolás, tervezés, következetesség és végrehajtás kisíklás nélkül. Szóval vv, csevegő, új kínálat, új akció, régi óhajok-sóhajok és sok egyéb más úgy le tudja téríteni a játékost a pályáról, mint egy atombomba az üstököst.
    Ez az igazi kihívás ebben a játékban. A kitartás csak egy alapkellék, igazából csak az esélyét teremti meg egy nagy durranáshoz.
    Éjfél előtt megnézem azt a letérített üstököst a legújabb felhőmről.

majoranna65, Maszatka47, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

valami ehhez hasonló furcsaságot mintha én is láttam volna, de ezek szerint jól láttam???

Fenyvesi1010, brekkencs. és Fätum kedveli ezt.
  16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok! Ha kint a hiúz terményes óla is, akkor azokhoz kell 1-1 db hiúz is, nem csak a táp. Ezek a terményes ólak kannibálok :D

Maszatka47, genka53, Gio és 8 más kedveli ezt.
  17. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia! tisztelettel kérdezném, hogy a mancsos nyalókát hogyan és miből lehet előállítani.A segítséget elöre is köszönöm

Gio kedveli ezt.
  18. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Tudod nem mindig kütyüket meg rózsa ólakat kell cserélgetni, nekem ezek értékesebbek mindennél :)

19. kukori80

Teljesen egyetértek. Most sokakkal beszélgettem hogy kiváltsa-e pengőért az ólakat vagy mit csináljon. Azt mondtam hogy neked kell döntened mert ha én tanácsot adok, elfogadod és utána megbánod akkor én fogok csuklani hetekig. Mára megszületett mindenkinél a döntés és senki nem váltotta ki. Inkább úgy látom hogy amikor van valami döntés akkor azt szeretik megbeszélni, nem is kell hogy meggyőzze őket valaki, csak el tudja mondani valakinek és utána megbeszéli magában. Ez meg a birtoklási vágy, hogy nekem kell, ezt kell legyőznie mindenkinek, legalábbis minimálisra csökkenteni.
    Szia. Az eventből ki kell váltani a Cukorkagyárat és annak a terményese a mancsos nyalóka.

20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Event letudva :) Na és örülök, hogy nincs annyi farmpengőm, hogy a zsiráfot megvettem volna :) Ha lesz nem is veszem. Kivárok. Köszi az intelmeket, megfogadom én is. Mindig tartalékolom egyébként, de most valahogy 100 alá mentem, pedig nem költöttem mostanában, csak épp nem is szereztem túl sokat. A ládák se bőségesek ilyen szempontból. Néha ennek a fizetőeszköznek nyereményként jobban örülnék, mint a csillagoknak. Nem lehetne lecserélni őket??? Vagy ne álmodozzak ?? :p

ursa11, Maszatka47, genka53 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.