Visszajelzés A hiúz rejteke - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Ma reggelre nekem is meglett a felhősor mindenféle terménybónusz és szupitáp-felhasználás nélkül. Most így utólag nem is bánom, hogy megmaradt a szupitáp jövő hétre.

Régebben én is nekiugrottam volna, hogy mielőbb készen legyen az event. Sokszor 0 perceztem pl. több száz felröpiért, aztán az event végén meg bagóért beváltották a sok maradék felröpit. Most már nem sietek sehová... ;) Elég, ha este mennek vissza a farmra a hosszú érésű terményes ólak.
    Nem tudom, nálatok hogy van, de nálam bődületesen drága minden a piacon. Mi van? Mindenki dekorozik?? xD

Maszatka47, heureca3, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, a feladathoz 27 hiúz kell összesen. :):) Nyalóka pedig 12 db.

Maszatka47, meszimarsi, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Igen, én cserenapon felfigyeltem fel arra, hogy egyre többen akartak nagy tépés kitehetőket olyanok is akikre addig nem volt jellemző.

Nálam is minden soha nem látott drágaságba csapott át így a manufuktúrákat, vadasokat alakítgatom mindíg a legjobban kellő cuccokra.
    Egy példa: 2 kisebb farmon állandóan hagymát vetek és azzal tartom fenn a csp egyensúlyt. Tavaly valameddig többször is bent ragadtam kb 350-400 csp-s árral, most 600-1000-ért megy a hagyma, folyamatosan. Te is tudod, mert egyik piacon látom, hogy hagymázol.:):)

genka53, Maszatka47, kissme6 és 8 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Már csak 6 db hiúz választ el a céltól és én is beérek! Mivel tegnap este kaja nélkül maradtak az ólak!:wuerg:Szuper tápot nem használtam mivel az másra kell nem az ólaknak, csalánom is van több ezer majd eladom a piacon!8)
    Kézzel arattam és vetettem és még vizeztem is az csalánt! Gondolkodtam, hogy gyorsabban meglegyen a táp 0 percezek a halkekszekért de nem tettem pedig még nem is próbáltam ki a nemesített karfiolom!
    Gratulálok akik már készen vannak és sok sikert azoknak akik még küzdenek!

genka53, majoranna65, Maszatka47 és 12 más kedveli ezt.
  5. Sagittarius1959

Sagittarius1959 Járnitanuló

Szia! ...ha minden kötél szakad, van 2 macskám, kinevezem hiúznak -, tavaly hozzájutottam 2 kakasos nyalókához, talán azt is bedobom... :)

Szviki04, meszimarsi, tappancs és 9 más kedveli ezt.
  6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia,
    a karfiol 10 órás, ez a 0-percezéskor is megmutatkozik. Nekem általában 30-35 felröpit ad, ami biztosan 44, az a szegfű, póré, nőszirom, articsóka, hagyma. Másom nem nagyon van. A karfiolt akkor szoktam használni, ha zöldségbónuszom van. A rózsa is ennyi, vagy még gyengébb. A nőszirmot a fakalapács miatt szeretem :)
    Én szupertápoztam (részben) az ólakat, nappal-éjszaka miatt. 2 napja kész, most gondolkozom, hogy 1-1 kis farmon is elindítom, az ólakért. Mivel azokra esetlegesen járok, ott nem érdekelnek a felhők. Ha van, van, ha nincs, nincs.

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nullpercezésnél komforton a karfiol is 1-1ben adja a felröpit és a rózsa is. És aki tud nullpercezni, az csak komforton teszi. Más föld nem nyereség, hanem bukta.
    A karfiol is ontja a fakalapácsot.

Még mindig sok minden olcsó. Vannak dolgok amik drágák, de nem sok.
    És ha mindenki dekorozna, akkor a kutya sem menne a piacra vásárolni. Minek?
    Teljesen más dolgok mozgatják a piacot. Kérdés, hogy meddig fogják még?

8. hajnal13

hajnal13 Járnitanuló

sziasztok már csak 7 hiúz kell és befejezem az eventet ;):) a csalán mennyiség meg van :p;) legkésőbb holnap este befejezem :D:D:D:D:D:D:D

9. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Én a saját tapasztalatom mondtam, nekem a 10 órások nem hozzák 1:1-ben a felröpit. Komforton sem. A nősziromnak pedig van fakalapács-nemesítése. Na, az tényleg ontja. 6-10 db szokott lenni szántónként.
    A piaci árak szerintem iszonyúan elszálltak. Akkora infláció volt az utóbbi 2 évben, mint nálunk az 1990-es években. Az arányok most kezdenek kiegyenlítődni az utolsó gazdaköriek miatt. Én személye szerint utálom, mert sokkal nehézkesebb a nagy számokkal gondolkozni, mint a kicsikkel.
    Pont, ha mindenki dekorozna, azok rohannának piacra, hisz semmi saját cuccuk nem lenne.

Fenyvesi1010, Gio, Ivibaba54 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Kedvelem ezt az eventet végre van idő pajtát töltögetni egy -két gazdaköri is belefér! Remélem lesz még ilyen időszak! Sok sikert mindenkinek meg lesz annak aki akarja igazi játék!

Maszatka47, Fenyvesi1010, kissme6 és 5 más kedveli ezt.
  11. reginarozi9

reginarozi9 Utánpótlás-írogató

Kész van!! De jó végre egyet betudtam bejezni!xD

Maszatka47, Fifike170, kissme6 és 7 más kedveli ezt.
  12. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

én pedig a harmadik :) volt FP bőven (2000 felett), eddig spóroltam, gazdáskodtam vele, most vettem zsiráfot. kösz a tippet, örvendek nekik.

Maszatka47, maszilva, Matold és 3 más kedveli ezt.
  13. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Az event megvan, az egy dolog, de nem bírom ki, hogy ne dicsekedjek...:D
    A zuhatagok szigetén olyannyira átverekedtem magam, hogy már csak az összesen ezer farmpengős 2 darab hiányzik. - Vállveregetés jobbról-balról... :D:D
    Még. Muszáj volt betelepíteni sajtgyárral, birkagyapjú-gyárral, meg rodeóval a terepet, mert olyan drágák, hogy azt képtelenség megvenni...o_O - mondjuk nem lenne baj, ha egy-egy ilyen darab nem 36 órán keresztül "készülne" alapidőben, így kissé nehézkes, de azt gondolom, vagy legalábbis remélem, a következő eventig megtermelek párat. :)
    Még valami. Ilyen "laza" eventekre volna szükség, nem görcsölősökre.;) Igaz én szupertápoztam az összes hiúzt meg cukorgyárat, mert másképp biztos, hogy nem lett volna kész. 8)
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

Utoljára szerkesztett: 7.1.18
    Maszatka47, Ribiszke, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    igyekeztem ,hogy minden kész legyen,mert tegnap volt szalagavatónk és nagyon készültünk rá:p:p:p
    most meg lehet készülnöm a ballagásra :D:D:D
    visszatérve az eventre: nagyon tetszett , nem volt nehéz és szép a kép is a végén8)
    gratula aki már végzett, teljes befejezést aki még csinálja;);););)

Maszatka47, heureca3, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  15. Olli1227

Olli1227 Junior szaki

Szia
    Szia:) Most ellenőriztem, nincs zsiráf, kétszer is végignéztem. :(

heureca3 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  16. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! A limitált fülön, a répás almás csatni alatt van.:)

17. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Szia!

Az lehetetlen, hogy nincs...itt a példa zsiráf
    Én FP szegény vagyok, így nem tudom kiváltani

Maszatka47, heureca3, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. Olli1227

Olli1227 Junior szaki

Kösz megtaláltam :)

Köszi megtaláltam :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.1.18
    Maszatka47, Ribiszke, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  19. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, örülök, hogy Neked is tudtam kis örömöt szerezni. :):):)

Cica és kakas, hogy lesz ebből hiúz? De még nyalóka is.... :music::music::music:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.1.18
    Maszatka47, Ribiszke, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  20. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ha jól felhergeled a cicát, akár oroszlán is lehet belőle :)

heureca3, Gio, Sagittarius1959 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.