Visszajelzés A kalózkirály kincse - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 8.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Szia! Ki is bontottam mind: 161.400TP, 2"Vadrózsa" fa,4 szuper trágya, 4600csp,1 karácsonyi süti.

-kaktuszable-, Rebcsok, Swordfish és 6 más kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Az esőerdőben csak fa volt és fás raktár 103 ág, szigeten 1 raktárral a Saguaro 105, még ott 1 raktár nem aratható, zuhatagon szintén Saguaro 81. Összesen van 296 ágam. Szerintem sem lesz gond a röpivel.
    Most azon agyalok mit tegyek vissza, mert megvárom a gazdakörit holnap.

-kaktuszable-, Rékuci1111, Melan és 5 más kedveli ezt.
  3. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Azért írtam, hogy baki. Csak megszokásból kivártam az event kezdést. Nem kellett volna, már reggel arathattam volna.

-kaktuszable-, rozo52, mamika57 és 6 más kedveli ezt.
  4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

:D

Viszont, ha úgy nézzük, hogy eltalálom mindig a 2.-ra a ládát... vagy legalább minden játékban kapok 6 ládát. És mindegyik ad 6 AB-t (pl. 2 db láda 3-3at), akkor 25x6 = 150AB. Szerintem át kéne keresztelni az eventet, AB esőre. De lekopogom inkább. :D

Ribiszke, -kaktuszable-, Fätum és 11 más kedveli ezt.
  5. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

A zuhatagon 3 raktárház, + fák, 2 terület saguaro adott 318 ágat!:D Szerintem jó lesz,;) remélem nem kell izgulni:p
    Most paprikát ültettem 7-kor aratom, majd megy az egymagvú tök, aztán reggel még 1 kőr 8órás és jön a GK támogatás!:D
    Elegendő faágat mindenkinek!:inlove:

emocy91, -kaktuszable-, Rebcsok és 17 más kedveli ezt.
  6. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Másodikra sikerült 8 kincsesládát kaptam!;)Volt benne 2 vadrózsa talányos,4 sztáp,1 racs,4 kacsakata,3 szabadpörgetés,4 bécs talányos,8 zokni

marcsi152, -kaktuszable-, Rebcsok és 11 más kedveli ezt.
  7. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szerintem ez már a bili kategória.... :D:D:D:D sárgát vagy zöldet? xD

marcsi152, -kaktuszable-, Rebcsok és 11 más kedveli ezt.
  8. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

2 terület 20 órás fa 32 pannival (10-10-12) 140-140 faág. zuhatag vegyes, fa, raktárak, sima ól terményes ól, nem is mind érett be most, 49 faág pannik nélkül. 329 nyitásnak.
    Kincsesláda 4-re lett meg 6 láda. Kicsit meglepett hogy nem 9 terület volt :)
    Próba játék után elterveztem a taktikám. Középre kat. elsőre aztán a nyíl irányába a 2, mindig. Mivel elég nagy a terület nem számítok mindig arra, hogy 3-4 lépésből meglesz 6 körülire inkább. 10 játék után már lehet átlagolni.
    meg is nézem mit adnak :)

-kaktuszable-, Rékuci1111, Gio és 7 más kedveli ezt.
  9. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

ÁÁÁÁÁ!!! BRRRR!!!:D:D:D:D:D;);););)!! Szia Brigi! Te leszel az egyik mumusom:D Enyhén sárgálok:D:D:D Imádlak szomszéd:inlove::inlove::inlove::inlove: Event: szaporítok egy kis enövényt. Holnap indul a nagy üzem.

Ribiszke, Rebcsok, bendi1121 és 8 más kedveli ezt.
  10. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

azért Neked is köszönöm és mindenkinek jó játékot! Meg is találtam, és igy már okéééééé

emocy91, Gio, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Zöldet, ha kresz szerint nézzük a színeket. :music:8)

Maszatka47, -kaktuszable-, Rebcsok és 5 más kedveli ezt.
  12. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Ne sárguljál!:pHa nekem van neked is lesz!;)Pörgettem egy 6 órás +1 bónuszt nyomatom egy kicsit az eventnövényt!Mindenkinek sok faágat!!:)

emocy91, Maszatka47, bendi1121 és 7 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Első kattintásra kincset találtam;) Talányos nem volt benne... Na de majd a következőbe:p

marcsi152, Maszatka47, 5pöttyös és 11 más kedveli ezt.
  14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Mivel Tamás tudta nélkül nem kívántam részletekbe bonyolódni és a pontos választ szerettem volna meghagyni Neki
    (hisz az event leírása az Ő keze munkája), így az én "egyszerű józan farmos eszemmel" (és moderátorival) engedelmeddel ezt a választ találtam
    a legmegfelelőbbnek arra, hogy Ti a csevegőben pontos képet kapjatok az ábrával kapcsolatban.

15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

A felröpi csapot nagyon megnyitották. Ennyi röpit a bahán még nem láttam. Nem is merem megmondani mennyi röpim lett.
    Ha valakinek ezután gond esz a felröpi, az keveset arat egy nap. Vagyis nem akkor arat, amikor beérik, vagy nem olyat vet ami akkor érik be mikor gépnél van.
    Most egy átlag 25ös legendás játékosra gongolok. Egy kezdőnek tuti, hogy 20 alatti legendával is esélytelen, anyagi ráfordítás nélkül.

Én már 2 perce meredek erre, de egyszerű józan szememmel hiába nézem, nem látom.

Utoljára szerkesztett: 9.5.18
  16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek! Az eventet elkezdtem, aratások területenkénti röpi db számai, Bahán - Saguaro 184db 1x1-en 83db, Esőerdőn - Saguaro 188db 1x1-en 77db, a Zuhatagoson 6db ól- pár db fa és Saguaro 64db faág. A Zuhatagoson kb: 120db 1x1-es föld volt. Kezdésnek bőven elég, majd jön a többi is! Sok sikert kívánok mindenkinek!

17. ERZSI051949

ERZSI051949 Utánpótlás-írogató

Hol lehet köszönetet mondani Suportnak a gyors segítségért?

Ribiszke kedveli ezt.
  18. Csókos

Csókos Fórum bárója

Hello!!!!
    Végre egy remek event, bár energiám nincs sok hozzá :)
    A kapott játékból, 2.-ra megtaláltam a kincses ládát. 8 ládát kaptam cserébe, melyek kibontásuk 10 AB ütötte a markomat.
    Végre van motiváció a kapáláshoz :)

Mindenkinek jó eventezést!

brozsa, marcsi152, Maszatka47 és 13 más kedveli ezt.
  19. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Helyzetjelentéssel jöttem én is.
    Saguaro volt ültetve minden területen, volt kint 2 tikitotem-műhely, meg egy agyagedényes, legendám 30, panni 0, 245 db felröpit kaptam, és nyomban ültettem is vissza a saguarot, jaaa, előtte leszedtem a felhőt. Elfelejtettem manufaktúrát kitenni, meg vadaskertet, nna, majd holnap :) Elégedett vagyok a növénnyel.
    Az egy játékból a 4*4-es középső terület alsó sorának bal oldalán lévőt nyomtam elsőre (így tudjátok? xD), kaptam egy vízszintes nyilat, mellette még egyet, mellette még egyet, így 4 próbából kaptam 6 ládát, és a legszélén volt nekem a láda...
    A 6 láda adott: 2 db Bécs tal. teny, 10 csillag, 1 Pinkie, 2 Madagaszkár tal.fa, 4 szupertrágya, 1 rózsaszín zselé...
    Nekem tetszik 8)

emocy91, marcsi152, Maszatka47 és 14 más kedveli ezt.
  20. mekkelek2011

mekkelek2011 Járnitanuló

Sziasztok! Saguaro+fák voltak a bahán, 142 felröpi jött. Az ajándékba kapott fáklyát is felhasználtam, elsőre megtaláltam a ládát, 3/3 kockában volt, 8 db ládát adott, 2 rózsaszín zselé, 12 KK, 3 szabad pörgetés, 1 karácsonyi süti , 2 Bécsi talányos, 70 ezer CSP volt benne

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.