Visszajelzés A kalózkirály kincse - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 8.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Most tudtam aratni, mert nem volt netem :(.
    240 db felröpim lett, a zuhatagon fák voltak és 2 raktárház - 71 felröpi
    a bahán 1 füvészkert és 1x1-ben saguaro - 92 felröpi, az esőesdőben csak 1x1-ben saguaro - 77 felröpi.
    Pannim nincs, a legendám fullos.
    Mindent ugyanígy hagytam, majd holnap ha megérkezik a gazdaköri akkor fogom a növényeket ültetni.
    Jó játékot sok-sok felröpit és sikeres kincs keresgélést kívánok Mindenkinek. ;):)

ursa11, Brigi031976, Maszatka47 és 13 más kedveli ezt.
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Naná, hogy bakiztam. :D Csatni nélkül arattam a kezdőmagokat.
    Nem aktiváltam se felhőt, se Pannit. Kapkodtam.

Apropó Panni! Leho! Én sose frissítek, ha kipakolom a Pannikat. Mégsem volt gondom a felröpivel soha. Pannikkal jön az frissítés nélkül is. Azt kizártnak tartom, hogy Panni nélkül x db-ot ad, Pannival y db-ot, Pannival és frissítéssel y+valamennyi db-ot adna.
    Lehet, hogy csak városi legenda a frissítés? (Olyan sok idő, mire minden területet újratölt. Annál jobban szoktam sietni.)

Az ajándék fáklyával 6 ládát szereztem. Ezt adta.
    Nem olyan rossz ez, ugye? Mintha beváltottam volna egy bónuszkódot.....
    lada.PNG

A felröpiket nem is néztem. Nem aggódom. Az elején főleg nem.

hóóvirág, nagymami2, marcsi152 és 24 más kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

>>KATT IDE<<
    Itt minden pozitív visszajelzés elfér.

És köszönjük, ha megírod! Jó olyat is olvasni, amikor valaki elégedett valamivel. :):inlove:

hóóvirág, -W-595-, Maszatka47 és 16 más kedveli ezt.
  4. nagyalma2001

nagyalma2001 Aktív író

Bekezdtem a jobb alsóban hátha, na onnan még 8 lépésre volt. 2 láda lett. Innentől inkább kútfejből csinálom.xD

5. muksika

muksika Fórumlakó

Dinnyével vártam az eventet 3 baha területen, két Pannival, így 189 faág felröpit kaptam. Ez még kicsit messze van, az 1200-tól, de ami késik, nem múlik. A 6 láda adott 2 tiki fát, csillagot, fehér ártatlanságot. Szupi. :)

6. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Juuuuujjjj! 13 banán!!!! Remélem nekem is lesz sok! :p:)
    Már csak kb 100 db kell,és kivan váltva az ösz.kamra..:music:

-W-595-, BackOffice, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Elhasználtam az ajándékba kapott fáklyákat a kis farmokon is:music:... volt ahol csak 4 ládát kaptam mert töketlenkedtem:wuerg:
    ládát majd holnap bontok.... remélem tele lesznek titkokkal:inlove:

ursa11, -W-595-, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia!Én meg elültettem a gazokat 1x1-be véletlenülxD2 és fél terület eventgaz adott 29 röpit! Mi lesz ebből?Fullos legendával, de bevetem a tőletek kapott Pannikákat, azt a 2 db-otlxD8 után aratok, mennek a fák mindenhová.Nem igazán jött be a 24 órás növény,mást kell keresnem.Szőlőt vagy valami más gyorsan érőt!xDJól van egy csak vicc volt!!!!

Utoljára szerkesztett: 9.5.18
    hóóvirág, -W-595-, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  9. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ha minden aron kutfejbol akarod ugy is jo, de ajanlok egy kis visszaolvasast itt a forumon, leirtak hogy erdemes lepkedni, azt kovetve 4 lada lesz a minimum jatekonkent.

ursa11, -W-595-, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem városi legenda a frissítés. A géped gyorsaságától, illetve a szerver túlterhelésétől sok függ.
    Ha frissítettél akkor ezt kivéded. Nem tudhatod mikor ér oda-vissza az adat frissítés nélkül. Frissítés azt jelenti, hogy friss adatokkal dolgozol, tehát pannikkal.;)
    Én sem mindig frissítek, sőt legtöbbször át sem megyek másik területre, de a müködési tulajdonságokból (az elmúlt órában 3x dobott ki) már el tudom dönteni mikor nem kell csinálni semmit és mikor jobb óvatosnak lenni.

marcsi152, -W-595-, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  11. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Megvolt az első kincskeresés. 6db ládikát kaptam.
    Tartalma: -2 db Wolfrám talányos tenyészet
    - 20 db csillag (ennek nagyon örültem :inlove: )
    -1 db rózsaszín zselé
    -1 db fehér ártatlanság
    - 70.000 BTP meg volt még valami, de arra nem emlékszem xD

marcsi152, -W-595-, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Felröpi jelentés:
    Zuhatag: 52
    2. Baha: 82
    Főbaha: 106
    A 3 barkácsos felhővel, 2 felröpiesély felhővel, 1 db Pannival és 30/29 legendával arattam.
    A Zuhatagnál és a 2. Bahán csak fák voltak, a fő területen 3/4 rész Saguaro (naná, hogy nem mertem ezt sem kihagyni...), a többi fa. Tehát látható, h a fák most kivágni valók, inkább a növények adják a röpit. Kincset még nem ástam.

marcsi152, -W-595-, Brigi031976 és 8 más kedveli ezt.
  13. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!

Nem akartam ma elkezdeni az eventet, de reggel kipörgettem egy 100-as ezért kénytelen voltam szaporítani, ültetni mert holnap reggel lejár, már nagyon régen tudtam ilyen kipörizni.:)

14. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Sziasztok! Hol és mikortól érhető el a támogató gazdaköri? Nem találom a helyén. Köszönöm!

-Fülemüle-70, -W-595- és Maszatka47 kedveli ezt.
  15. amx_xma

amx_xma Utánpótlás-írogató

Szia!
    Holnap 14:00 órától lesz a támogató.

-Fülemüle-70, Maszatka47, Gio és 2 más kedveli ezt.
  16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Az ajándék fáklyát felhasználtam, 6db ládát szereztem meg, harmadik kockában volt. Lett belőlük 3db AB- 3db Karácsonyi süti- 11 F- pengő és 70.000 Tp. Fog ez menni, csak fáklya kell! :D:music: Sok sikeres ládanyitást kívánok mindenkinek!

17. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Felhasználtam az ajándék fáklyát, 2 lépésből megtaláltam a kincset, 8 ládát kaptam: 14.500 Csp, 58.800 Btp, 12 szupitrágya, 3 AB, 1 fehér ártatlanság, 8 szupitáp és 2 vadrózsa titokfa lett.

18. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Nagyon köszönöm!

-Fülemüle-70, Maszatka47 és Swordfish kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Beértek a fáim végre, és a 3 db raktárházam!
    A 3 területről 186 db faág jött, Pannim nincs!
    Ma még nem bontok majd holnap! Kinek lenne szíve ezt lebontani!:music: Nekem nincs!;)
    Sikeres kincskeresést kívánok mindenkinek!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 9.5.18
  20. _kimi28_

_kimi28_ Utánpótlás-írogató

Mitörtént ? Eltünt az event növény a földről ????xDxDxD

-Fülemüle-70 és fabatka kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.