Visszajelzés A kalózkirály kincse - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 8.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy ha valaki kész van a felhővel is és a gazdakörivel és lesz még esetleg hozzávalója, akkor lehet tovább keresni a kincseket, vagy a felhő után már vége?

2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! ha a 3. lépésre nem kerül elő a kincs, frissítek és az első lépéstől újra lehet kezdeni a keresgélést, szóval nem vész el a fáklya.

Gio, mini76mini és heureca3 kedveli ezt.
  3. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok a mallmozgatok ma kész leszek a felhőhőz 24 malmozáson vagyok tull ma meg lesz midekinek sokk felrőpit és jo hét végét :)

maszilva, Maszatka47, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia! Nincs vége, keresgélhetsz tovább,

Maszatka47, Gio, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  5. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

mindenkinek köszönöm a jó tanácsokat, még 250 faág kell és kész leszek. gazdaköri az kipipálva. kitartást aki küzd, sok sok röpit mindenkinek.

Maszatka47, Feca29, Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia kedves szomszi :)

Nagyon köszönöm az oldalt, nagy segítség, mert borzasztó képmegosztó oldalakkal van tele az internet, egyszerűen nem lehet normális, sallangoktól menteset találni, általad hozottat máris kipróbálom :)

A sárgadinnye 3 területen 151 faágat dobott, elégedett is lennék, ha 1 fáklyához mondjuk csak 20 kellene, de bele kell nyugodjak az 55-be, valamiért nagyon szeretik az ötösöket odafenn..szép szám is az, pláne, ha lottózna az ember.;)

Maszatka47, taga1, Melan és 7 más kedveli ezt.
  7. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Reggelre meglett a felhőm. A gazdaköri feladatot is befejezem, már csak a vörösbegy és a homártavacska megszerzése van hátra. Nem tudom más mit tapasztal, de én úgy érzem mintha az ajándékokat visszafogták volna : első nap 6 Volfram talányost kaptam, azóta egyet sem és minden másból is jóval kevesebb jön, pedig BombadilToma-nak köszönhetően csak 8 és 6 ládikás kincskereséseim vannak. Kaptam 2 ráktavacskát, ezeknek örültem, mert kevés van belőle.
    Számomra nagyon hasznos volt Leho69 leírása is (Köszönöm!) az egymagvú tökről és a maja maszkról. Bár közel 700 maszk van a pajtámban eddig fel se tűnt, hogy milyen hasznos.
    Amit még ötletnek szeretnék leírni főleg azoknak, akik kevés idővel rendelkeznek: ha a családban vagy baráti körben több farm is van, akkor simán be lehet segíteni egymásnak. Mi kb. 2 éve így játszunk anyukámmal. Én korán kelek és learatok nála is, ő viszont napközbe arat nálam ha nem tudok belépni, vagy késő este. Így könnyen lehet az gazigényesebb eventeket is teljesíteni munka és család mellett is.

További jó játékot, sok ládát és felröppenőt kívánok mindenkinek!

maszilva, Maszatka47, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  8. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

nem hitemell most lett egy ráktavacskám ez hiányzot nekem és a felhő aktiv márcsak szemezgetek :)

maszilva, Maszatka47, taga1 és 16 más kedveli ezt.
  9. bjázmin

bjázmin Járnitanuló

Tudja valaki meddig tart az event? A naptár szerint szerdán még lesz, az eventismertetőben az event várható vége szerda 10 óra, ellenben az eventóra szerint már csak nem egészen 54 óra van hátra, azaz az event vége kedd 14 óra. Most hogy van ez?

heureca3 és pormacska1 kedveli ezt.
  10. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Szia.
    A sok hiba miatt hosszabítottak szerda 10 órára,csak az event órát még nem korrigálták.

Maszatka47, marcsi152, Melan és 5 más kedveli ezt.
  11. bjázmin

bjázmin Járnitanuló

Köszi!

Maszatka47 és Swordfish kedveli ezt.
  12. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Köszönöm! :)

Maszatka47, Swordfish és Fätum kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szivesen :) Némelyik tényleg borzasztó, de ez tetszeni fog. Kicsit hasonlit a felülete a képfeltöltés.hu-ra. Bízzunk benne, hogy ez nem szűnik meg :)

Maszatka47, Cyra65, Melan és 4 más kedveli ezt.
  14. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Lassan haladok az eventel. Már csak 334 felröppenő és 4260 gaz kell, hogy meglegyen a felhő. Nem a Bp. hibája, hogy itt tartok, hanem az időhiány (bár ha sűrűbben dobálná a faágakat egy kicsit nyugisabb lenne ). Én is dolgozom, emellett előfordul, hogy csak egyszer, vagy kétszer tudok aratni egy nap. Pl. oyan is előfordult, hogy eventgazt ültettem éjszakára, és reggel nem tudtam learatni, mert közbeszólt a való világ, így késő délutánig ott punnyadt a földbe. De bármeddig is jutok, az ajándék. Ha meglesz a felhő, az pedig a hab a tortán. És azoknak akik, úgy gondolják, hogy egy eventet csak valós pénz ráfordításával lehet megcsinálni, üzenem, hogy én eddig egy fillért sem költöttem a játékra,pannim egy db. van, egy nagyon kedves gazdatársamtól (Kovács Nikitől) kaptam ajándékba, lassan nemesítek, nem tudok csatnit gyártani, nincs gesztenyés felhősorom, és bár elég sok eventet nem tudtam befejezni (némelyek csak hajszálon múlottak) már a 99 szinten vagyok, és egyre több a sikerélményem. Voltam bosszús én is néha, de rájöttem, hogy nem érdemes. Vannak dolgok, amit el kell tudni engedni, és ez nem csak a játékra igaz.
    Szóval ezt az eventet határozottan kedvelem, még akkor is, ha nem tudom megszerezni a felhőt. Már 18 lejátszott köröm van, és szereztem: 25 AB, 10 Volfrám titokól, 2 bécs, 24 szupertáp, sok tp, és baha tp., homár tavacskát, fehér ártatlanságot, RACS-ot, és egyéb finomságokat. És persze megszereztem a vörösbegyet a gazdaköriből, mert nem volt még.
    Ha most érne véget, akkor is nagyon örülnék, de ma és holnap ill. holnapután délután még van esélyem gyűjtőgetni.
    És biztos nagyon sok jó dolgot tudok még beszerezni...
    Hát szép napokat, és jó játékot mindenkinek, üdv. J.

Maszatka47, taga1, aragorn* és 12 más kedveli ezt.
  15. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Drukkolok neked meg lesz a felhő! Én is lassan haladok de játék kikapcsolódás!

Maszatka47, aragorn*, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!

Még egy Fáklya kell nekem is és indulhat a keresés.. :D ;)

Maszatka47, aragorn*, drunyi és 3 más kedveli ezt.
  17. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Sziasztok !;)

A sok segítő hozzászólásnak,-infónak köszönhetően :inlove: 1 nappal hamarabb megszereztem a felhőt!:p:p:p
    Mindenkit arra kérek ,hogy olvasson és .......használja a jó tanácsok tömkelegét:),ja ....és mondja ki:

Köszönöm!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Ui:;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.5.18
    taga1, aragorn*, Cyra65 és 12 más kedveli ezt.
  18. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Hajrá mindenkinek! Sok sikert a felhőhöz! Még nekem sincs de meglesz!Köszönöm a sok jó tanácsot!

Maszatka47, heureca3, bendi1121 és 3 más kedveli ezt.
  19. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó napot kívánok Mindenkinek! A felhősor már csak 2 játékra van, és elkészülök a teljes eventel. Délutánra meglesz a felhő, majd rögtön aktiválom is, még nem feledkezem meg róla. Az előzővel így jártam, megszereztem és elfelejtettem, :D mert éppen előtte voltam ott,végigmásztam a Paszulyon! Elég körülményes néha, végig csimpaszkodni rajta!:D Növényem jelenleg 3 területen érik, kb: 2óramúlva aratok. Most a pajtában1036db növény van, röpi pedig 20db. Reggelre ezeket vetettem, és így adták a röpit. Bahama 184 földben Rákollóvirág 45db röpi, Esőerdő 188 földben Cukorcserje 25db röpi, és a Zuhatagoson 129 földben Cukorcserje és pár db fa, adott 32db röpit. Ma még 2x elvetem az E- növényt minden területen, a 2. aratás után, már hosszabbat fogok elvetni. A röpik miatt, ha ez beérik, akkor pedig 2 területen E- növényt vetek, 1 területen pedig 8- 15órásakat. Olyanokból választok majd, amiknek az érési ideje, időmnek megfelelő. A ládákat is elkezdem nyitogatni, még gondolkozom azon, hogy mennyit nyissak ki 1x-re. Sok jó dolgot adó láda nyitást, kívánok Mindenkinek!

Maszatka47, Cyra65, marcsi152 és 15 más kedveli ezt.
  20. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Már csak 1 fáklya hiányzik a felhőig.H jól kalkuláltam akkor ma meg lesz a felhő. A gk-vel is szépen haladok Jó játékot mindenkinek és sok -sok röpit kivánok

Maszatka47, Cyra65, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.