Visszajelzés A lékhorgászat bűvöletében - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 14.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

igen, köszi! Nem voltak rossz kapásaim, már rég kész vagyok,de halászgatok, igaz már mindent kiszedtem.,amit gondoltam. Tlán a lélek miatt????:p:p

Maszatka47, Gio, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -Teena-

-Teena- Haladó

Szia Ninett!

Elárulom, ha nincs a kiírásod akkor nekem fel sem tűnik, hogy nem lélekhorgászat ahogyan eddig gonoltam ;) xDxDxD
    Mert figyelek a részletekre :wuerg:xD

mebajah, Maszatka47, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na, de a végére csak megtudjuk, mi is az event elnevezése. ;):)

újfarm53, Maszatka47, Gio és 2 más kedveli ezt.
  4. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! A két felhősor beüzemelve, ez volt a cél, pecázásból minden lényeges cuccos kiszedve, még egyszer szeretném a hajó a mindenem kitehetőt és ennyi! Top nem az én súlycsoportom, igy innen kivánok sok sikert azoknak akik belevágtak: hajrá Magyar gazdák!

szöszi50, mebajah, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  5. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép napot és jó fogásokat, kívánok!!
    Ez csak az én elméletem és a gyakorlatban, így csinálom. Más módszere is lehet jó, vagy jobb.
    Nekem a felhőim sorrendjei, 1-ső felhősor a lékhorgászat - 24. hely, a trópusi fogócska 2017- 68. hely, a trópusi fogócska - 92. hely, a nyári fogócska. Az eventes felhősorok, már az event kezdetekor megjelennek, egy jó ideje már így van.
    Gratulálok neked, hogy a célod elérted!!:inlove: Még kiválthatod a hajó mindenemet, mert van még idő. Sok sikert KÍVÁNOK hozzá!! Más horgászoknak is kívánok, jó sok nagyhalat és érmét!!

Maszatka47, briguka, szekulagábor és 3 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot!
    Felhő már két napja aktív,a vegyes boltból a Kkt-n kívül mindent kiszedtem! És még horgászom egy új kitehetőért! Luxus csalit le cseréletem prémium csalira!
    Kívánok mindenkinek sok szép nagy halat!:)

7. 0kiscica49

0kiscica49 Utánpótlás-írogató

Tízes sorozat luxuscsaliból pontos átfedéssel.
    Na vajon mit adott?
    Egy papagájhalat és kilenc gömbhalat.
    Ez 147 pontot jelent, ami igen segítette a haladásomat és feldobott hangulatot teremtett.

Fatther, mebajah, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nagyon szépen haladok a kitűzött cél felé, megvan a 3 új plusz kitehető mellé a második elsüllyedt csodák is. A vegyesben csak a banán és a csillag maradt bent, de a banánt még kiváltom a mai pár csaliból, ami még elkészül. Ma még aratok margarétát, aztán megy 1 terület szegfű reggelig és ha ébren tudok maradni, éjfél körül learatom a fákat, ha nem akkor reggel. Ami csali azokból összejön, elég lesz a 3. elsüllyedt csodákra, vagy ha jól jönnek a kardhalak, akkor inkább egy csónakosra, mert írtó jól néz ki a zuhatagoson, az alsó részen jó kis láposom lett a krokikkal, a amazonas báránnyal, egy békás kitehetővel, mangrovékkal meg 3 csónakkal...imádom. Az első pecás event nagy kudarc volt, 3-ból 2 kitehetőm nem lett meg annak idején, cserélnem kellett. Azt hiszem az volt az utolsó event, ami nem sikerült... de az utóbbi 2 nagyon jól ment, megszerettem!

Maszatka47, Csókos, szekulagábor és 3 más kedveli ezt.
  9. tunde517

tunde517 Járnitanuló

Nem :D

mebajah, Maszatka47, szekulagábor és 3 más kedveli ezt.
  10. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Felhő kiváltva, és már mazsolázok a többi finomságból...de azt el kell mondanom, hogy bár az utóbbi 2 horgászos eventet csináltam, messze ez volt az, ahol a legritkábban adta a kardhalat. Mindenféle csalit kipróbáltam már, és volt olyan is, hogy kicsúsztam a körből, de mindent összevetve,ez volt a leggyengébb kapás-sorozatom. Remélem még egy pár dolgot ki tudok horgászni a hátralévő időben.
    Kár, hogy nem küldhető a paplan és a hozzávalók ajándékba, mert szívesen elküldtem volna a topban indulóknak. Kitartás a még küzdőknek, és HAJRÁ ----- MAGYAROK!

taga1, bendi1121, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  11. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Felhősor és a jutalmak bezsebelve :music:

Gio, Swordfish, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  12. Csókos

Csókos Fórum bárója

Jó estét! :)
    Bár nem ide sikerült írni a mai nap, de azért kiegészíteném.
    Ami lett: narancs kaméleon, narancs ló, sárga sasf., és rózsa halacska, XXL olajfa, XXL datolya, XL kertiberkenye, XL kökény, barkóca.
    A halacskának nagyon örülök! ...cserenapon pedig már is megörvendhet majd ennek köszönhetően a narancs halacska ólnak is.
    Learatok még gyorsan a bahán, és megyek aludni. Reggel még összegyűlik pár érme, azt majd még elköltöm valamire.

taga1, Gio, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  13. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok!Nekem a horgászat maxi sikerrel lezárult.Még Egy bölényke kóborolt hozzám,kiváltottam 5 plusz kitehetőt és az összemalmozott paplanokból szereztem 6db. króm talányost ,amit most kiraktam.Remélem délután várni fog a zsiráfom.Mindenképpen a tápját megkevertem,hátha ide csalogatja.Szép napot mindenkinek.:D

taga1, Gio, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  14. PettFarm

PettFarm Haladó

Ezekre a halhorgászatos felhősorra (merthogy nem léket, hanem halat horgászunk...) tehetőket vajon a következő ilyen eventen is meg lehet venni, vagy ezek a felhők ott maradnak hiányosan?

15. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Én meg belekerültem egy ördögi körbe: beadtam a foltot, kaptam 1 ládát. Az adott foltot, ismét kaptam 1 ládát, ami foltot rejtett. Kb. 6-8 szor ismételte meg. Már csak mosoly kedvéért csináltam, az ilyeneket így szoktam lereagálni.

Maszatka47, Gio, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  16. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Szia!
    Ha marad a visszatérő tematika, akkor gondolom igen. (Most is lehet korábbiakat vásárolni.)
    Ha nem: akkor cserenapkor érdemes körbe nézni a kínálatot a kitehetőkért.

mebajah és Swordfish kedveli ezt.
  17. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Gondoltam, igy zárás előtt visszajelzek. Az első napokban bizony voltak kétségeim, meddig jutok a nagyszabású tervemmel, de jelentem sikerült, megvan minden farmon mindhárom felhő, sőt, amire álmomban nem gondoltam volna, a vegyes részt is sikerült elég szépen kitakaritani, és a legnagyobb farmomon még maradt 413 érmém, amiből már csak kitehetőket tudok vásárolni. Nekem nem igazán van rájuk szükségem, abszolút cserére mennének, ezért aztán érdekelne a véleményetek, melyiket érdemes venni, ami jó cserealap lehet?

Odaát pedig hajrá magyarok! :)

Gio, Swordfish és mebajah kedveli ezt.
  18. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Na 57 luxus csaliból lett 1968 érmém

Gio és Swordfish kedveli ezt.
  19. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép napot kívánok neked!! Gratulálok, hogy mindent megszereztél! Nem tudni pontosan, hogy cserekor mit fognak keresni. Két írással fentebb, PettFarm írta, hogy hiányos valamelyik felhője, ha jól értettem. Kérdezd meg őt, hogy cserélne e veled, ha kiváltod neki ami hiányzik. Ez csak javaslat, így egyszerűbb a döntés, de ez mindkettőtökön áll. Ui: A személyes cseréhez, bizalom kell, de bízni kell, mert ez csak játék.!!!

taga1 és Gio kedveli ezt.
  20. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Na, akkor itt a végére. NEM sikerült megszerezni a felhősort. Hiába jeleztem, kértem, szinte már már könyörögtem, hogy tegyék a játékot élvezhetőbbé, még csak választ sem kaptam. Tehát. Eddig is olyan kedvesek voltatok, hogy már leszoktam arról, hogy a BP pénzesládikáját hizlaljam - fölöslegesen. Visszatérve a játékra. Az összes horgászásból kétszer kaptam kardhalat, kétszer polipot. A többi zöme homár. Ebből nem lehet összeszedni még a felhősort sem. Örültem volna, ha tettétek volna a dolgotokat, kedves modik: odafigyeltetek volna a problémára. Hiába kicsi luk vagyok én a furulyán. Tisztelettel: soha többet nem fogok horgászni, pénzt költeni rá meg pláne. Aztán ha túl sok ilyen terep lesz, akkor megválok a játéktól is előbb-utóbb. És akkor most jöhet a letépem a fejedet szindróma. mert megértés helyett mindig csak ezzel találkozom. Még valamit. Törölni nem ér. mert ebben az országban elvileg még szabad véleményt nyilvánítani.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.