Visszajelzés A lékhorgászat bűvöletében - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 14.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép napot kívánok neked!! És szebb event befejezést, őszintén sajnálom, hogy nem sikerült a felhőt megszerezned! Ha van érméd ami a felhőre elég, akkor váltsd ki és én ajándékozási napon elküldöm a rávaló hajót. Ha ez a farmneved is és küldhető lesz, akkor 100%, hogy már a tulajdonosának tekintheted magad. Cserébe nem kell küldened semmit érte!! Kívánok a további játékban, sok sikert és kitartást + szerencsét!!

taga1, Ditti58, Evita-55 és 7 más kedveli ezt.
  2. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

A horgászatból meg maradt pénzérme elveszik az event végén vagy átvihető a következő peca eventre?köszönöm a választ.

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Visszaváltják.

Gio, Swordfish és Lieber0414 kedveli ezt.
  4. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Én nem értek egyet ezzel. Nagyon jó event a felhőhöz pedig még csak horgászni sem kelletett volna, elég termelni a növényeket és pár apróság a pajtából. Horgászásból pedig kb minden 5-6. hal kardhal, ha jó helyen emeled ki. Én úgy vagyok vele, hogy mindent kiváltottam fullra, és így is 1000 felett maradt amiből már 6 plusz kitehető is összejött. Sőt a legutolsó halacskából eddig összesen 5 akadt a horogra, még 1x sem gyűlt össze a 8 csillagos 6 kishal. Nem is kell vásárolni, kis taktika és jó érzék kell a jó halhoz :) Az igaz, hogy néha használtam a felrepire a 14 pannimat, de 3-4 cserenappal ezelőtt (ami fél év) csak 2 darab volt. Jó stratégiával, és kis szerencsével, hamar lehet sikert elérni és élvezni a játékot. 1x fenn 1x lenn :) A következő sikerülni fog ne add fel. :)

meszimarsi, Gio és Swordfish kedveli ezt.
  5. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Köszönöm, ez kedves volt. :) Ige-igen jólesett. :) Ezért érdemes játszani, mert vannak még ilyen emberek. :)

kedves Kati! Te a rendszer kegyeltje. :D Biztos a rendszergazdi álma vagy! De kérlek légy toleránsabb azokkal az egyszerű népekkel, akik nem ilyen szerencsések. 5-6 kardhal...... hááááát...... mázlista. pedig tudok célozni. Tehát: örülök, hogy neked sikerült. Remélem, egyszer kipróbáljuk egymás cipőjét. Tanulságos lenne.....
    Most pedig megyek, mielőtt a gyerek megint kipakolja a szekrényét.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.11.17
    taga1, csihi-puhi, linzenpolc és 4 más kedveli ezt.
  6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Két eventet csináltam egyszerre, mind a kettő készen lett a lékhorgászos felhőm és a rávaló, már az eleje felé meg lett. Minden Pannis trükk nélkül, mert csak 2db van, ez pedig semmit nem ér. A Luxus csalit használtam, a boltból a pinkin és a csillagon kívül mindent kiváltottam. Ezeket nem is akartam kiváltani, még van érmém akár ki is válthatnám őket. Kiváltottam a hajót kétszer, 1db felajánlottam ingyen, a felhőm teljes, kint a földön pedig van 2db. De jelenlegi csillagjaim száma 3640db és van pinkit adó kitehetőm is. Az elején 13db horgászatból 6-7 kardhalam lett és másfélék is. Sok sikert kívánok neked, a további játékhoz és eventekhez!!

szöszi50, k.a.t.i és linzenpolc kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Minden eventem kész napok óta, sikerült + kitehetőket is szereznem, maradt 2 db érmém!Mivel anno nekem is volt olyan pecás eventem ami nem sikerült és kaptam egy kedves játékostársamtól, én is felajánlom a 250 érmés kitehetőt;) A TOP-on lévő cimbiknek ;)szurkolok nagyon!!!!xD

Gio, meszimarsi, Ditti58 és 3 más kedveli ezt.
  8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Sajnálom, hogy nem sikerült. Elvileg a nagy körök közül a világoszöld kört kellett megpályázni. Kardhal nekem is kevés jött, de itt a közepes halak jött több. Sok csalit elhasználtam, taktikázni kellett, mit rakjak ki. A 3 felhő közül így kijött 2 a rávalókkal és 1-2 dolog a másik oldalról. Foltokat nem vettem. Ne keseredj el, nem minden játék jön be, én is van amit csak részben csinálok meg, de ameddig csinálod, örömmel tedd, mert úgy kikapcsolódás. Mérgelődéssel ne rongáld magad, nem éri meg:)

taga1, Gio, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  9. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Ennek semmi köze a rendszer kegyeltje kérdéshez, megfigyelésem szerint a farm szintje jócskán befolyásolta a hal minőségét. Nekem a legkisebb farmom 91-es, néha láttam rajta kardhalat, de többségben voltak a rákok és társaik... miközben a legnagyobb farmon ugyanabban az állásban dobálta a kardhalat. Ebben a játékban ez ilyen, mi is voltunk kezdők, igen sokszor előfordult, hogy nem tudtunk befejezni egy-egy eventet, pedig azok bonyolultsága meg sem közelitette a jelenlegieket. Aki most kezdi a játékot, annak ez mondhatnám teljesen normális, ezen nincs mit meglepődni, reklamálni, fel kell kötni a gatyamadzagot és legközelebb majd jobban megy. Swordfish pedig igazán gáláns felajánlást tett, minden elismerésem neki!

Továbbra is érdekel, kinek mi a véleménye, mit érdemes kiváltani a maradék érméimből?

Evita-55, Gio, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

Szia! Én a matricát kihagytam, a többi meg vanxD

Gio, Swordfish és k.a.t.i kedveli ezt.
  11. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! A 183 számú hsz-ban, betettem egy linket, hogy hol fogtam a kardhalakat, ez csak pár nyíl. De fogtam máshol is, szerintem a szintnek semmi köze ahoz, hogy ki mit fog ki és hogy hol. Az első horgászos volt az amihez szerencse kellet, mert a felhő az meglett és két kitehető, de a 3.-at cserenapkor szereztem be. A másodiknál pedig, már mi váltottuk ki a kapott érmékért és ez a jobb megoldás.

Gio, mebajah és szöszi50 kedveli ezt.
  12. csillagocska19

A vegyest kiüritettem, kivéve persze a matricát, de azokon kivül?

Gio, kovacstne és Swordfish kedveli ezt.
  13. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Gratulálok.:D Én a top-s eventet nem csinéltam, de még van 3 nap valameddig eljutni. Ki kellene cserélni az állatokat, de csak este érnek meg. Azért lehet hogy belevágok, jutok ameddig jutokxD

Gio, Ditti58, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  14. HadfiMira

HadfiMira Junior szaki

Sziasztok! nekem van 119 pontom a banánt szerettem volna de 6 lemez hiányzik és mennem kell dolgozni.A többi meg lett.Hát ilyen a szerencse.:oops:

Gio és kovacstne kedveli ezt.
  15. HadfiMira

HadfiMira Junior szaki

Jaj elfelejtettem ,hogy tettem ki 5 titok ólat és meg lett a banánom.Sikerült 1 csalit csinálnom és polipot kaptam.xD

Gio, linzenpolc és Swordfish kedveli ezt.
  16. kovacstne

Hajrá!!!!!!!!!!xD

Gio, ho-hoboy, Ditti58 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. csillagocska19

Ügyes vagy, gratulálok!

Gio és Swordfish kedveli ezt.
  18. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

sziasztok! nem lesz hosszabbítás?
    a top3000 miatt elég sokat fagy a gép, jó lenne ezt a sok újraindítgatást és nem túl sikeres peca-fogásokat is kompenzálni valahogy. volt, hogy a peca között fagyott le a gép :(

Swordfish kedveli ezt.
  19. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

persze, vágj bele, ha nem is leszel benne a 3000-ben, de az arany és ezüst ládákat bizonyos értékek elérésénél megkapod, az is valami.

Gio és ho-hoboy kedveli ezt.
  20. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Nem akartalak megbántani, és bármelyik kitehetőt én is szívesen elküldöm neked cserenap, számomra azok nem értékesek :) Ha kell valamelyik csak szólj. Ugyan olyan pórnép vagyok én is ne aggódj :) Itt olvasgatva a hsz-eket találni jó tippeket is egy egy eventhez :)
    Én vagyok az akinek az a játék, ha a lehető legkisebb "valós" ráfordítással érjem el az célokat :) Szóval kegyelt semmiképp. :)

taga1, Swordfish, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.