Visszajelzés A lékhorgászat bűvöletében - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 14.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Sziasztok!
    Jól látom, hogy megváltoztatták a luxuscsali összetevőit? A trópusi eventen még csalitoll kellett hozzá a horgon kívül, ami ugye ólakból jött, most meg fémlemez kell hozzá?
    Én meg 48 órás ólakat raktam ki, nem fákat :(

Swordfish, genka53 és kovacstne kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Rég horgászhattál, hisz az utolsó alkalommal már így működött az event. Horgászbolt kínálata változott csak.

3. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Voltak itt érmeszámolgatások.
    Szerintem a felhő és rávalókhoz 700 érme kell.
    Nemde?

4. |Tamás|

Szia!

Attól függ melyik felhőt szeretnéd. Amennyiben az új felhőre gyúrsz csak akkor 1 dekorra és a felhőre van szükséged ami 400 csillagos érme összesen.

almáspite48, Puszpang, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  5. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Szia Tamás!
    Köszönöm!
    Bakker, én a 2016 januári eventismertetőt néztem, közben meg volt az idén nyáron is, csak nem azt találtam meg.
    Na mindegy a rengeteg csalitollat majd bekeverem prémiumnak, aztán kiteszek xxl fákat turbo trágyázva.

6. elida53

elida53 Haladó

Hali ! Az event naptárban 2 tétel szerepel : Pecás event 4 és a Lékhorgászat bűvöletében. Gyanítom, hogy ugyanazt rejti mindkettő, de akkor miért vannak külön eventként feltüntetve ?

Swordfish, kovacstne és genka53 kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Szia!

Véletlenül nem került törlésre a pecás IV felirat. Elnézést. már javítottam is.

majoranna65, Fatther, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Tamás! :)
    Akkor a 23.-t is műtsd meg légyszi. ;):)
    És az komoly, hogy még szinte nem is zárul az Édes otthon event és a TOP, máris a nyakunkba zúdul a Frappé Olé! event? :p
    Ó, édes Istenkém, egy nap pihenőt hagyhattak volna kipihenni az izgalmakat. ;):D:inlove:

Puszpang, Fatther, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  9. |Tamás|

Köszönöm. Kész.

Igen, sajnos mostanság ez a bevett szokás ;)

Szutserika, Puszpang, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  10. genka53

Szia Tamás!:)
    Én már megfőztem 3 napra előre, csináltam finom töltött paprikát ;), meg bepácoltam egy jó darab karajt, az éppen beérik, mire az előző elfogy, úgyhogy jöhet az event.
    :D:inlove:
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :inlove:
    Hajrá MAGYAROK! :inlove::inlove::inlove:

Puszpang, Fatther, brekkencs. és 10 más kedveli ezt.
  11. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Én is ezen gondolkodtam

12. mano1210

mano1210 Járnitanuló

Az edes otthon az milyen event?

Swordfish, genka53 és szekulagábor kedveli ezt.
  13. avatar1972

Swordfish, Gio, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  14. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Jó nehéz! Nézd meg az eventismertetőben. Tudod, jobb felső sarok, a ?! ikonra katt, Fórumok katt, Eventismertetők katt, Édes otthon katt, és már látod is. Ilyen egyszerű.

"A lékhorgászat és az édes otthon event hogyan teljesíthető egyszerre?Szeretném a véleményeteket kérni."

Click to expand...
    Az egyik húzza magával a másikat. Ülteted az event növényt az egyiken, erre az meg felröpit ad a másikhoz. Magyrul, ha belefáradtál a sok kapálgatásba, kikapcsolódás képpen elmész kicsit horgászni.

Utoljára szerkesztett: 15.11.17
    almáspite48, Puszpang, Lizikertje és 7 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ügyes vagy.Én annyit nem fogok a gép előtt tölteni, hogy ne tudjam a házimunkát is megoldani.Sőt, ilyenkor még sütögetek is, hogy gyorsabban teljen az idő a növények érésidejét várva. Viszont 2 napra én is szoktam főzni.Ma is így történt:Káposztás tarja almával krumplival és füstölt császárral beterítve.

Puszpang, Fatther, brekkencs. és 6 más kedveli ezt.
  16. genka53

Te is ügyes vagy, jól választottál, az is nagyon finom! :DAztaaa! Ez jó ötlet a későbbi menükre nézve.:D
    Nagyon kíváncsi vagyok hogyan jönnek a röpik, de muszáj még fél órát várni, majd ha kiírják, hogy mehet, indul a mandula, akkor állok csak neki.;)
    Sikeres eventezést kívánok mindenkinek! :inlove:

Puszpang, brekkencs., Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  17. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

lehetőleg a közepén!!!

Puszpang, Swordfish, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  18. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Ezt el sem hiszem éppen csak megpakoltam minden jóval amikor pihire küldött! Meddig tart vajon a karbantartás?

Swordfish és Maszatka47 kedveli ezt.
  19. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Má megint itt van a pihi - én munka után szoktam...

20. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Neeee a fúrós birka

Swordfish, Maszatka47 és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.