Visszajelzés A lékhorgászat bűvöletében - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 14.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

nagyon jó... én el sem tudtam indítani:mad::mad::mad::oops:

Swordfish, Maszatka47 és mebajah kedveli ezt.
  2. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Ez az event is jól kezdődik

Swordfish és Maszatka47 kedveli ezt.
  3. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Az elsőnek annak kellene lenni, hogy a Technikai hirdetményekben megjelentetik, hogy mettől-meddig tart ez a rendkívüli pihi - ami újabban nem is olyan rendkívüli!

Swordfish, Maszatka47 és Cincilke kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Háát a kezdéssel nincsenek éppen a Topon...o_O:wuerg:

Swordfish, marcsi152, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik! A körítést elfelejtették kirakni. Náluk még a régi melósok is jobbak voltak.-.-

6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Hajrá Magyarok!Még egy kis pihi a start előtt!

Puszpang, brekkencs., Swordfish és 6 más kedveli ezt.
  7. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Lehetek teljesen őszinte? Nagyon csodálkoztam volna, ha ez a 2 event rendesen beindulna. Megnyitottam 2 böngészőt a farmjaimnak és fél perc múlva beindult a karbantartás. Lehetne tudni, hogy meddig tart? Az én türelmem kezd elfogyni. Ha nem megy pontosan az indítás, akkor nem ártana ezt valamilyen módon a tudtunkra adni. Régebben kiírták, hogy 1 órás késéssel indítják a játékot. Cincilke.

Swordfish, Maszatka47 és nagyjuli kedveli ezt.
  8. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Most ez van:

Hmm. Probléma az oldal megkeresésekor.

Nem lehet a(z) www.farmerama.com helyen lévő kiszolgálóhoz csatlakozni.
    Ha a cím helyes, akkor itt van három lehetőség, amit megpróbálhat:

Próbálja újra később.
    Ellenőrizze a hálózati kapcsolatot.
    Ha van kapcsolat, de tűzfal mögött van, akkor ellenőrizze, hogy a Firefoxnak van-e joga a web eléréséhez.

Persze a firefoxot nem kell javítani...

9. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sajnos sose írják ki csak utólag ugy hogy nem tudom mennyit kell itt dekkolni de ha pár percen belül nem tudok indítani, akkor nem tudok tovább várni mert a valós életben úgy rendeztem a dolgomat hogy gyorsan beültetek és amig az első kör lejön mást tudok csinálni.

Swordfish, Maszatka47 és mebajah kedveli ezt.
  10. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Én már csak azt nem értem, hogy miért nem lehet 14 óra előtt megcsinálni amit akarnak...
    Pörgettem 3 órás vetőgépet, így azzal picit könnyebb lesz a kezdés... már ha elindul :D
    Horgászásra fel!

11. magdi06

Nem sokáig tartott a pihi.minden elültetve, már 3 halat horgásztam is.

Puszpang, Marika312, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  12. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Mennek az eventek!
    Idegbajt kapok ettől a "fémlemez"-től. Annak a rendes neve blinker, vagy magyarul villantó. Igaz, fémlemezből készül, csak meg van munkálva. Ilyen alapon az ásó, vagy a karosszéria is fémlemez. De mondhatnánk a horogra is, hogy drót.

majoranna65, mabinog, °Gabriel° és 3 más kedveli ezt.
  13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Magdikám de mikor lesz már vége!!!xDxDxD

Puszpang, Swordfish, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Kidobált, visszaültette, ami előzőleg volt, eltüntetett dolgokat.Talán mostanra helyreállt. Most kezdődik az eventem.
    120 körül van mindegyik felröpi.

Farmer*54, *bálint*, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

Cuppp! De mi jelent a vanik?Kivánok?Beírtam a gugliba a szót, de mindenféle urológus nevet írt kixDxDDe akkor a fiúknak írd hogy vanik, nekünk csókolomxDAmúgy imádok horgászni. cápák, horgasok reszkessetek

brekkencs., §Böbe13§, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  16. tündérke2007

tündérke2007 Járnitanuló

Szép napot farmerek! Valaki világositson már fel ebben a sötétben,hogy hogyan kell horgászni? Melyik szinű kör a nyerő?:)

szekulagábor, Swordfish és kovacstne kedveli ezt.
  17. kovacstne

Szia! Én alap csalival játszom, kör? Milyen kör ebben a sötétben? Tapogatok és készxD

18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Leginkább akkor a nyerő, amikor a mozgó kör, fedi a másikat és olyan neonzöld színű egy pillanatig. Tehát indítsd el a pecázást és nyomd az egér gombot és akkor engedd fel, amikor épp olyan neonzöld színű a két kör.
    Aratás után sikerült 8 prémium és 5 luxus csalit gyártanom, plusz kaptunk 1 simát.
    Elhorgásztam mind, eddigi érméim száma 305. :)

Puszpang, Marika312, brekkencs. és 10 más kedveli ezt.
  19. magdi06

Azt hiszem lesz annyi horgászengedélyünk.hogy nem lesz mire költenünk a pengőket.Nekem egyik kitehető sem kell,csak a felhőre, amit már be is üzemeltem.Figyelni kell nagyon a neonkörre, mert ott nekem mindig 3x25-ös halat adott.Legutóbb ez nem volt így.

20. tündérke2007

tündérke2007 Járnitanuló

és majdnem telitalálat! polipot fogtam. köszönöm a tanácsot.:inlove:xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.