Visszajelzés A lékhorgászat bűvöletében - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 14.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, hogy tudtál tenyészteni, ha a 27.-ek szinten vagy ?

-katalinjani-, meszimarsi és Maszatka47 kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A horgok miatt állok, jelenleg én is, de van még idő bőven arra, hogy a felhőd meglegyen. Eventes növény az nem adja jól, mást kell vetned a horgok miatt.

3. .szederbokor.

.szederbokor. Járnitanuló

Egy masik farmomon ket perce probaltam ki es pont kardhalat fogtam...
    Koszonom valaszod a kerdesemre.
    Koszonom, sok sikert kivanok neked is! :)

Mit tenyeszteni?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.11.17
  4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Beko válaszában volt, hogy azok kaptak csalitollat, akiknek a tenyésztésnél nem röppent fel

meszimarsi, genka53, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Picit félreérthetően írtál. Csalihorog nincs a játékban. Van horog és van csalitoll. A horgot a növényekből kapod, a csalitollat az állatokból és tenyésztett állatokból. Ezért kérdeztek rá hogy lehet hogy 27-s szinten tenyésztettél, mert a tenyésztősöknek írták jóvá utólag a csalitollat.

6. .szederbokor.

A tenyeszterep a 21. szinttol elerheto.

Igen, egy kicsit felreirtam. Elnezest kerek...

meszimarsi, szekulagábor, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Ja, értem, 11 napos regisztrációval, egy csomó állat egy csomó szupertáp

Utoljára szerkesztett: 16.11.17
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Lehet javítani is, ha valamit tévesztünk a leírt hozzászólásunkban. Ez így korrekt!

A javításra kiérdemesült hozzászólásban, az alsó sorban kattinthatunk a szerkesztés feliratra, és módosíthatjuk a megfelelő szavakat.

Ezt érdemes megtenni, mert sokan fognak jelezni, hogy tévesztettél.

9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Simán lehet. Írta hogy van egy nagyobb farmja is, nem kezdő. A kezdőkről el tudom képzelni hogy totojásznak hetekig mert nem tudják melyik irányba menjenek, de aki ismeri a játékot az nagyon hamar fel tud menni magasabb szintre.

10. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Arattam. Kevertem luxuscsalit :inlove:. Fogtam sokfélét :music:. Most 399 érmém van :cry:... Á, hogy az az egy miért várat meg?? :mad::oops:xD

11. .szederbokor.

Ertem, akkor ki fogom javitani.

Az az egy hamar osszejon majd. :)
    En kezdhetem elorol az ermek gyujtogeteset, mert rossz felhosort valtottam ki...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.11.17
  12. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

SZiasztok ,kellemes estét mindenkinek.Örömmel jelentem ,hogy végre neki foghattam horgászni.29 db sima és 12 db luxuscsalit használtam, 619 érmét gyűjtöttem,tehát a felhő megvan.Az én tavam polipokkal van tele,egy ideig kétkedtem benne,hogy bármi egyébbel is találkozhatom ,de aztán jött rendesen a gömbhal,kard hal és papagáj :p akármi is néhány.Makrélával nem találkoztam,de egy csóró homár rám akaszkodott. Vegyesen ültetek ,egy kör eventgaz,egy kör hosszú érésűt a három területen,a másik két területen őlak,fák vegyesen. Nálam a szamár jól adja a csalitollat ,a fák mind 20 órásak.Örömteli játékot mindenkinek.:)
    Szerintem,mindegyik felhősor jó,hisz egyik sincs meg neked,ha ki tudtad váltani.Én az előző horgász eventnél, határozottan arra hajtottam,hogy mindkét felhősort kiváltsam.:)

Utoljára szerkesztett: 16.11.17
  13. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Ma munka közben kutyagumiba léptem, nem is örültem neki, de a játékban csak meghozta a szerencsém.
    Sorra fogtam ki a jó halakat, és így sikerült kiváltanom a mostani felhősort, és 215 érmém van a hajóm a mindenem kitehetőhöz. Bőven lesz még időm érmét gyűjteni, hogy sok-sok jót kiválthassak :)

Mindenkinek hasonló jókat kívánok! (mármint szerencsét)
    Szép estét!

14. .szederbokor.

Igen, csak az a baj, hogy ha mindent meg szeretnek szerezni, akkor 1205 ermere lenne meg szuksegem...

15. Maszatka47

Kis mohó:DÉn is mindig mindent akarok.Na de akkor mindent bele,még rengeteg idő van hátra:)

16. .szederbokor.

Hat most szeretnem megszerezni a mostani felhosort es majd meglatjuk mennyi idom es ermem marad.

meszimarsi, Gio, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  17. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Horgászós felhősor aktív, a másik felhősornak messze a vége nálam. 6600 eventgaz van letermelve. Lényegébe alap csalikkal horgászom. Ami összejön érme nagyjából a kiváltások még, az AB, titok cuccok, szupertáp...stb. Talán sikerülhet minden kiváltani

-katalinjani-, meszimarsi, drunyi és 5 más kedveli ezt.
  18. .szederbokor.

Lenne meg egy kerdesem, ha megszerzem a felhosort es a ravalo "A hajo a mindenem" mas milyen ravalo kell meg hozza?
    Nekem egy kicsit nem vilagos a jatekleirasbol...

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A lékhorgászat bűvöletében felhősor
    Lezárási idő: 20:00 óra
    Jutalom: 16.000 TP, 16.000 BTP, 1 db Halas láda
    Besorolása: Tárgyak sorai
    Részben tematikus felhősor: A hajóm a mindenem; 2 db 1x2 és 1 db 1x1-es dekortárgy

Részben tematikus sorban van fix tárgy, és egyéni választású dekor is.

A képen látható 2 db 1*2 üres felhőpamacsra szabad felhasználású dekorációs tárgy helyezhető ki, ugyanúgy, ahogyan a 1*1 területű felhőcsomóra is. Olyan tárgy, ami van a menüdben... nem fejlesztett, nem összeépített.

Van a paszulynak ismertetője, amiben sok hasznos infó is található ...
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

20. Maszatka47

Tetszőlegesen tehetsz rá 2 db 2*1-s és 1 db 1*1-s kitehetőt.

21. .szederbokor.

Mostmar vilagos. Koszonom.

meszimarsi, Maszatka47, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.