Visszajelzés A lepkereptető - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 11.4.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Már több éve játszom, de még ilyen csoda nem történt, alapállatból a legmagasabb pillangó sikeredett. További jó tenyésztést mindenkinek.

maszilva, Rékuci1111, LadyM77 és 29 más kedveli ezt.
  2. Blökix

Blökix Fórum hercege

Event kész.

Sali~*.*, Gio, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  3. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Gratulálok, ritka jelenség, nálam lassan 8 év alatt kétszer sikerült!
    Event befejezve, alapból gót pillangóig jutottam ugrásban, szerintem a megmaradt tenyésztett pillangókkal még játszom a tenyészházban. A piac továbbra is üres, még egy tenyésztett pillangót sem láttam röpködni.

Rékuci1111, Sali~*.*, Gio és 10 más kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem éri meg kitenni a piacra, mert nagyon alacsony árat ad érte.Kipróbáltam a vörös selyem lepkét, 925 ezerrel engedné. Megférnek a pajtában .

Sali~*.*, Gio, Swordfish és 10 más kedveli ezt.
  5. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Sziasztok!Event kész 2 db vörös selyem eddig a legnagyobb ugrás.

maszilva, Sali~*.*, Gio és 9 más kedveli ezt.
  6. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Szia
    Gratulálok hozzá. Kár hogy csak nagyon ritka vendég a gazdáknál az ilyen.Pedig ha kicsit többet adnának akkor a tenyésztési kedv is jobb lenne. Eddig én se vagyok elájulva az eredményektől .

Gio, Sali~*.*, Swordfish és 8 más kedveli ezt.
  7. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Event nálam is kész.

Sali~*.*, Gio, Swordfish és 9 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    4*132 tenyésztés! ---> eredmény
    Feladat kész felhő aktív! :)
    Sok sikert mindenkinek!

bukta-agi54, maszilva, Ribiszke és 22 más kedveli ezt.
  9. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Sajnos az előző,Viking eventet nem tudtam befejezni, rajtam kívülállóság miatt, pedig az eleve a kedvencem volt, ezért most a pillangókat meghajtom. Holnaptól megint pár napig nem leszek,sajna.
    Nektek sok szerencsét!!

Ribiszke, Sali~*.*, Gio és 8 más kedveli ezt.
  10. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok
    132 indításból lett:
    193 kéklepke
    34 pompás
    5 fecskefarkú
    3 zafír
    2 gót
    visszakaptam: 156 db simát.
    Mivel ez nem volt elég az event befejezéséhez, még 20 tenyésztést indítottam kékekkel,
    ezekből lett
    38 alap
    9 kék
    19 pompás
    3 fecskefarkú
    Ezzel befejeztem az eventet, az oldalsó sávokba nem adtam be semmit.ű
    Mindenkinek sikeres tenyésztéseket, nagy ugrásokat kívánok.
    vje0315
    :)

maszilva, emocy91, Rékuci1111 és 12 más kedveli ezt.
  11. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Az év legjobb eventje eddig: beadtam a 4 pillangót felmarkoltam a matricát, event complete! :D

taga1, Lillapilla73, Pulyka és 11 más kedveli ezt.
  12. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Gratulálok!! :inlove:

emocy91, Maszatka47, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  13. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szép, gratula! :)
    Kellemes meglepetés, 60 tenyésztésből megvannak a beadandók. Igaz, hogy kevertem is, de akkor is. Ja, és adott egy selyemlepkét is alapra.Naná, hogy a kisördög nem hagy békén, éjszakára indítok néhány keverést + sima tenyésztést, elég szépen ugrál.Lehet, hogy holnap azt mondom: tegnap még megvolt?!:music:
    Na, de ez csak hab a tortán, 2.700 pillangót adtam el.
    Nekem tetszik ez az event!:D

emocy91, Rékuci1111, Maszatka47 és 12 más kedveli ezt.
  14. aminica

aminica Utánpótlás-írogató

Szép estét tenyésztők! nem akarok dicsekedni,de 4 darab fecskefarkú pillangó adott 1 zafirszárnyat és 2 alap lepkét...nálam a beadott állat ad 1 nagyobbat és 2-4 alapot..azon gondolkodom,hogy a szuper tápomat fel kellenne turbóznom egy kis viagrával.xD

ursa11, Maszatka47, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  15. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

sziasztok. a csillámporral mit kell csinálni? Van 2 db csillámporom. Köszönöm előre is a választ.

16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép estét és jó éjszakát is, kívánok mindenkinek! A tenyésztős event letudva, sikerült elkapnom egy Gót Pillangót, :D alap Pillangóból lett!:music:Mára befejeztem, ennyi izgalom elég egy hétre is, :D egy délutánra meg sok is!:D;) A felhősor már aktív! Sok sikeres tenyésztést kívánok mindenkinek!

maszilva, emocy91, Ribiszke és 15 más kedveli ezt.
  17. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Üdv!
    Végre egy tenyésztős event, ahol még a szerencse is mellém állt. Jó ez a péntek 13... :D

Utoljára szerkesztett: 13.4.18
    Maszatka47, Sali~*.*, Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!
    Szerintem semmit.
    Egyébként az event felületen lehet beadni, a bal oldali sávon, de két db-ért semmit nem kapsz, úgyhogy inkább csak raktározd. :)

ursa11, Maszatka47, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  19. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!
    Kész az eventem mindjárt beüzemelem a felhőt is csak még tenyésztgetek egy kicsit úgy bele jöttem.Aki kész annak gratulálok aki nem drukkolok hogy meg legyen.Tényleg szerencsés a péntek 13.

ursa11, Maszatka47, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  20. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Sziasztok! Én a csillámos sort nem csináltam meg, a sima lepkésnél be adtam 3 részt és kész. A tenyésztésnél is azt néztem hogyan tudnám "olcsón" meg úszni . A zafírt nem tenyésztettem tovább a gót miatt. Inkább kivettem a tölgynél. Event befejezve. Most már stressz nélkül tenyésztek nekem így jobb. Amúgy is csak a kötelezőt hozta a tenyésztés. / Eddig/

ursa11, Rékuci1111, Brigi031976 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.