Visszajelzés A művészkert - 2023. július - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 26.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép vasárnapot mindenkinek!Kész vagyok ,499-ig csináltam meg!Ma nem volt unokázás,majd estére hatalmas grill parti a lányomnál!Képzeljétek volt 1 db 200-as pörgetésem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evita-55, Ananke, zgyuszi12 és 10 más kedveli ezt.
  2. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Felhő megvan, van még 156 vetőmagoszsákom, ill. kb. 16000 növény. Ezt egy kicsit túltoltam :):).
    Mindenkinek további jó játékot.

Othep, alex0824, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  3. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

4 piccolo négy pocok légyfogó :oops:

Evita-55, jófarmerlány, aida2330 és 5 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam egy tündér termál forrás, 1 havermackó és 2 végtelen kincskeresés:oops: Szóval simán cserélnék veled:pxDxDxD

alex0824, aida2330, bactriaanus és 2 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Event letudva...kidobtam 7 piccolot :music:
    2 kukacoskodás, 2 multitaszking zseni, varázskalap, varázsfa, és farmaranyfa...meglett a 4. xD

szellorozsa, Evita-55, 05Zsuzsa és 19 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szép nyitás;) Ennél rosszabbat, sohase nyiss;)

szellorozsa, Kuzdern és aida2330 kedveli ezt.
  7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Én is befejeztem az eventet. Amit szerettem volna, az meg van.:) A 4 piccoló és a 2 bónusz láda. A rózsaszín petúniák? nem kényeztettek el, nálam a tp/btp és a csillagos virágok voltak túlsúlyban.:wuerg:
    A kompenzációs piccolóval együtt bontottam a következőket:- virágos dallamok, kicsobbanó öröm, varázskalap, pöttyös ernyőgomba, virágfestés:inlove:. A felhő is ketyeg;)

https://i.imgur.com/qebcLJX.png

Sikeres befejezést mindenkinek!:)
    Gratulálok a végzetteknek!:)

8. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Az utolsó három ládából 3 multitaszking lett. :(
    Azt hiszem a pocok légyfogókkal jobban jártál.

9. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Holnap ha minden igaz meglesz a felhő :music: Találtam két piccolót a raktárban, az egyik még okés dekort adott, a másikat már most lárom, hogy majd cserélem neon ólra inkább... :D
    10 év alatt 1 farmaranyfa.,... sebaj...

Utoljára szerkesztett: 31.7.23
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Itt nincs olyan, hogy csak 3 féle bizgentyűt adnak az ágyások, mint a foltozósban? Mindenütt eddig 4 akármit adtak csak a virágágyások.

szellorozsa kedveli ezt.
  11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Piccolókat tudtam kiváltani,de még nem férnek ki, felhő beüzemelve,még csinálgatom,hátha meg lesz egy neonos is:p
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)

Sikerült kibontani a piccolókat: végtelen kincskeresés,varázsfa,levéltánc,kicsobbanó öröm,2 varázskalap,2 kukacoskodás,2 multitaszking zseni,és egy pöttyös ernyőgomba:D

Utoljára szerkesztett: 31.7.23
    szellorozsa, JUCUS, Mici-farmer és 5 más kedveli ezt.
  12. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok, most fejeztem be. Nagyon nem szerettem: sem most, sem máskor. Szépek a virágok, de sokkal nehezebb pakolni, mint a régi foltvarróst. Számomra nem a szépség a fontos, hanem a játék nyújtotta öröm. Ez eltűnt, amikor felváltotta ez a rémség a foltvarrást. Nehezen pakolgatok. A réginél el lehetett érni 60, adott esetben 90 érmét is. Termeltem, mint a güzü.xD Most csak úgy szőr mentén.... 600-at pakoltam le, és azt hiszem, már eggyel több azt eredményezi, hogy befejezem az egészet. Végleg. Azért remélem, hogy mindenkinek sikerült elérnie amire vágyott, én kicsit megzakkantam, már nem öröm a farm. Nektek legyen öröm, kellemes kikapcsolódás!:inlove:Üdv!

ribizli4 kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nálam ez a művészkert vége.

A boltot közel se fosztottam ki, 2 Piccoló, 2 bónuszláda, 1 Neon ólak ládája II,10 Party pöri, 2 munkáskuppon 3 órás.
    maradék 2 érme.
    A legközelebbinél tuti csak addig rakosgatok, amíg nagyon muszáj. A gazok nagy részét 1 nap letermeltem, a felröpi jött
    hozzá naponta. Szakaszosan játszottam, volt olyan nap is amikor egyáltalán nem volt kedvem hozzá.

14. Ananke

Ananke Fórumelemző

Sziasztok! 2010 óta játszom, eddig soha nem lett FA fám. A múltkor 24-l sem. A most nyertekkel kitettem a meglévő 15 piccolót, és láss csodát, lett egy. Nagyon örülök neki. Jó játékot mindenkinek!:D

Sylja, szellorozsa, csillus35 és 6 más kedveli ezt.
  15. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Szép estét , sziasztok!
    Event kész :), a 2 Piccolóból Pocok légyfogó és Pöttyös ernyőgomba lett.
    Amit a boltból váltottam ki abból Kukacoskodás lett, kiváltottam még az összes 1 órás munkáskupont, a 3 órás munkáskuponokat és 4 db party pörgetést.
    Neon ólak ládájából Pocoklak és Anakodalak lett.
    Sok sikert mindenkinek! :)

16. banfijosti

banfijosti Junior szaki

Gratulálok, aki befejezte az eventet, nálam csak a napraforgó pörög kb. 2 órája.

17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!
    „A művészkert - 2023. július event véget ért, az event csevegő is bezárja kapuit!

Találkozunk a következő event csevegőjében!

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.