Visszajelzés A megviccelés művészete 1-6. - 24 órás gazdakörös event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 6.12.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Bocsájtsd meg, de most már tényleg végignéztem. Az érdekessége az, hogy a 2.-tól a 6.-ig ráfogható, hogy a beadandókat szimbolizálja. Ez alól a macska alakú tehén a kivétel.

2. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Most kellett rájönnöm,hogy a zambijuh nem emlős?!Akkor valami mutáns...

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Zombijuh kategóriája rémtenyészállat, már sokszor téma volt tenyésztős eventek során. A Tenyészterepen a bal alsó sarokban látszik mindegyik állatnál, hogy melyik kategóriához tartozik, a Zombijuh-nál nem emlős embléma van:
    upload_2023-12-7_15-9-26.png

Itt találsz a Zombijuhról bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-6#post-891974

Itt pedig az Emlős kategóriába tartozó állatokról, ez be volt linkelve az event ismertetőbe is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860701

vihence, Nagyii58 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    A zombijuh egy rémséges rémállat - külön kategória xDxDxD pedig olyan ronda műfogsort kapunk a berakott emlősökért, meg kétéltűekért, hogy akár Drakuláé is lehetne xD.

maszilva, aida2330, jutka190226 és 8 más kedveli ezt.
  5. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok! És mi van a sokkolókkal? - azok fontosak, vagy kellenek, vagy mi? - Azért kérdezem, mert azt írjátok, hogy csak tenyésztéssel meg lehet oldani a feladatot.

Éva0315 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a tenyészterepen minden állatkategóriának van egy szimbóluma, amit az állatoknál a bal alsó sarokban látsz. Az emlőst egy macska szimbolizálja - ezek kerültek bele az eventismertetőbe. Mint láthatod, minden emlősállatnál ez a macska szimbólum van a bal alsó sarokban, a tehénnél is. Tenyészteni mindegy milyen emlőst tenyésztesz, ahhoz, hogy Műfogat gyűjts, 10 db tehenet az első feladatsor Ezüst feladatába kell beadnod, ez a tenyésztéstől független.
    upload_2023-12-7_15-31-36.png

upload_2023-12-7_15-36-37.png

genka53, -ágianyu33-, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!

Ha csak a felhőkre és a rávaló dekorokra hajtassz, akkor elég a tenyésztés, azzal megoldod az 1 ezüst 2 ezüst és a harmadik feladatban ezüst, arany, gyémánt feladatokat, megkapod a kitehetőt. Ha minden ajándékot be akarsz zsebelni, akkor termelni is kell az eventnövényeket.
    A kézfogásos sokkoló minden 2. sz. feladat arany részébe kell beadni, ami nem összekeverendő a sokkoló kézfogás kitehetővel, ez az első kitehető a felhőre. (remélem jól írtam)

8. gyongyinagy56

gyongyinagy56 Járnitanuló

Ha valaki megírja az igazságot azt a hozzászólást miért kell törölni?

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mai nap kipipálva! jöhet a következő;)
    Növényszaporítást meghagytam annak aki szeret kapálni;)

10. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! A tenyésztés pikkpakk megvolt, elkezdtem az ültetőst is, aztán jutok, amíg jutok:)

padre65, jutka190226, Netudki50 és 2 más kedveli ezt.
  11. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

ha nem lehet belépni te hogy végeztél a tenyésztéssel

12. Gratulálok!
    Nekem másfél órába tellett a belépés, számtalan próbálkozás után.

13. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Nálam nem volt gond a belépéssel. Nem tudom, ez hogy lehet, de így volt!

mamszi5107, jutka190226 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. bazsge

bazsge Haladó

Sziasztok!
    Ugye a ma berakott műfogsorom holnap is használhatom? :)

mamszi5107 kedveli ezt.
  15. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Én abból indúltam ki,hogy Juh...az emblémát nem is néztem.csak 4 db-ot tenyésztettem,belefér.

genka53 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Éjszakára tedd pohárba:p
    Igen használhatod8)

17. bazsge

bazsge Haladó

Oksi, köszönöm!:)

Éva0315 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Már harmadjára próbálok belépni az eventbe, de nem megy.
    Most már csak arra vagyok kíváncsi meddig bírja még ezt a játék. Mert egyre több az akadály.

mamszi5107 és Éva0315 kedveli ezt.
  19. balu

balu Haladó

szerencsére már két-három hete mindig be tudok lépni és meg lehet csinálni minden eventet. (de nem akarom elkiabálni)

20. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Nálam beletelt 2-3 percbe ez még bele is férne, de nem akkor amikor a 24 órás event max 3-4 óra. Reggel 7-től este 6-ig dolgozom, ezért nálam este 7-kor kezdődik és 10-kor véget is ér. Reggel egy órával korábban kell kelni, hogy jussak valamire. Gondolom vannak mások is akiknek ilyen a VV. Csak gratulálni tudok annak az okoskának aki ezt így ilyen formában megálmodta az ünnepek előtt. Remélem sok virgácsot kapott a Mikulástól.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.