Visszajelzés A megviccelés művészete 1-6. - 24 órás gazdakörös event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 6.12.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Most az eventnövényt termelem, holnap 14 órakor ez törlődik,
    vagy amivel többet csináltam, az holnap folytathatom?
    Köszönöm szépen a választ!

szöszi50 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Holnap 14 után is fel lehet használni;)

Kuzdern és Éva0315 kedveli ezt.
  3. PBerti

PBerti Haladó

Az én taktikám,első napot tenyésztéssel oldom meg,a másodikra felszaporodik a növény kényelmesen,így azt növénnyel teljesítem.Viszont mérges vagyok,mert tegnap nem vettem észre a baby boomot, így az első napi tenyésztésem úgy ahogy van megy a kukába....Nem értem ha van egy event,miért nem lmehet végig a boom is.Tegnap nem volt időm ezzel foglalkozni,ma van, most meg a 60 tenyésztésemnek annyi.

4. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Miért menne a kukába? Hát be tudod adni a feladatba, ami kell. Amúgy meg, ki tudja, lehet nem is lesz a többi tenyésztéses feladatnál boom.

juliannakoczkas, padre65 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. PBerti

PBerti Haladó

A tenyészállatokra értettem,hogy megy a kukába,gyakorlatilag elpazaroltam így 60 tenyésztést,mert boom nélkül tenyésztem le őket,így kevesebb mint fele annyit kapok mintha boom lenne.

Amúgy meg az lenne a korrekt,ha a tenyésztős küldetéseknél folyamatos lenne a baby boom.
    Arról ne is beszéljünk,hogy egy eventnél szerintem mindenki jobban örülne annak,ha végre a fejlesztésekkel foglalkoznának és használható lenne ismét a farm...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.12.23
  6. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

A fejlesztések egy másik téma, viszont kívánságod szerint érkezik a babyk napja, sőt még az egytápos is. Csupa öröm. :)

Sajnos nem tudom követni a számolásaid, de hogy bármi menne a kukába, azt végképp nem értem, mivel a tenyésztett állatok mindig jól jönnek, és a kellékekre is szükség van még a mai napon.

juliannakoczkas, Timi21a, padre65 és 4 más kedveli ezt.
  7. PBerti

PBerti Haladó

Úgy értettem a "megy a kukába",hogy szerintem baby boom nélkül tenyészteni kész pazarlás.

juliannakoczkas, Timi21a, padre65 és 2 más kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    szerintem nem korrektség kérdése, hogy egy-egy event mellé milyen akciókat indít el a Központ. A jelenlegi eventben nem tenyésztett állatot adunk be, hanem a tenyésztések során kapott eventtárgyat, ez független attól, hogy van-e BabyBoom vagy sem. Az a tapasztalat, hogy minden ilyen eventhez szokott pár nap Baby boom lenni, mint ahogy most is volt első nap és lesz még az event során a ma megjelent akciók alapján.
    Az akciók általában mindig az indulás előtti napon meghirdetésre kerülnek, így a játékosoknak van lehetőségük tervezni.
    Ahogy azt itt a csevegőben többen kiemelték az event ismertető áttanulmányozása után, a felhőhöz szükséges egy-egy dekor megszerezhető eventnövények termesztésével is, így a Játékosok dönteni tudnak, hogy állatot tenyésztenek, vagy növényt termelnek.
    Sok sikert az eventhez!

9. dola48

dola48 Fórum-zöldfülű

Viasztok dola48 vagyok ! Sajnos a megtermelt virágaimat nem tudom leadni ! Nálatok engedi a gép ?

10. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Én simán be tudtam adni, meg is vagyok at elsővel, már megy a következőre a növény! Remélem, neked is sikerül hamarosan!

lovardatanya kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    kérlek, hogy problémával, segítségkéréssel egy Segítségkérő topikba gyere, és hozz Farm nevet és Farm ID-t is. Az eventcsevegőben ritkább a Modik jelenléte, azonosítók nélkül pedig nem tudunk segíteni.
    Fontos, hogy a gazdaköri feladatba ne rögtön lépj be, miután bementél a játékba, hanem várj kicsit, ténykedj a területeken, hogy legyen ideje a rendszernek háttérben betölteni a nagy adatbázisokat a gazdaköri feladatokhoz.
    Várlak a Segítségkérő topikban, köszönöm megértésedet!

12. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Most mind a két akció teljes hosszában lefedi egymást. Érdemes rá figyelni.

https://board-hu.farmerama.com/thre...nyésztés-luxus-bájital-csomagok-vására.24297/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szuper-akciós-nap.24298/

Négy akció érkezik, egy időtartamon belül!
    Szupertáp akció, Baby Boom, Farmpengős tenyésztés, Luxus bájital csomagok vására érkezik!

Az akciók kezdete várhatóan: 2023. december 9. (szombat) 10:00 óra
    Az akciók vége várhatóan: 2023. december 11. (hétfő) 22:00 óra

Szuper akciós nap!
    Az akció kezdete (várhatóan): 2023. december 09. (szombat) 10:00 óra
    Az akció vége (várhatóan): 2023. december 11. (hétfő) 22:00 óra

Jó játékot!

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

a mai rész gyors lesz...
    Műfogsorok már beadogatásra várakoznak;) A növényeket ma is hanyagolom;)

juliannakoczkas és Éva0315 kedveli ezt.
  14. Menitala

Menitala Fórum mestere

Itt kérdezem, mikor lehet jó magyar Ft-ért aratómunkásokat venni?
    Köszönöm!

15. Dolphin

Szia,
    ez nem a legjobb hely a kérdésednek, az event csevegő nem Segítségkérő topik. Köszönöm, ha a jövőben figyelsz erre.
    Az akciók dátumát előre nem ismerjük, kérlek figyeld folyamatosan a Hivatalos közleményeket:
    https://board-hu.farmerama.com/forums/eventek.273/
    Az utóbbi idő tapasztalatai alapján hónap közepén is szokott lenni egy rövid időszak az előfizetésre, ha marad ez a gyakorlat a Központban, akkor jövő héten várható lesz.

16. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Sziasztok. Nem volt netem, ezért nem tudtam befejezni az az első kört. Még hiányzik 300 növényem. Be lehet fejezni még, vagy eltűnik az a gazdaköriben? Na meg most nézem, a szántón kellene termelni ma, de nekem a főfarmon van eventnövényem. Az aratható lesz 14 óra után is?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    az első napi küldetés ma 14 órakor véget ér, az ehhez tartozó gazdaköri feladat eltűnik - ez minden 24 órás event esetén így van. Ha a tenyésztésből szerezhető Műfogak beadásával megszerezted a dekort, akkor nem gond, hogy a növényed nem lett elegendő és esetleg ott már nem tudtad kiváltani a második példányt a dekorból.
    Itt tudod ellenőrizni az 1. küldetést és nyereményeit:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-24-órás-gazdakörös-event.24288/#post-1360142
    Ma 14 órakor indul a 2. küldetés, ehhez ugyanazt a növényt fogjuk termeszteni a Főfarmon, mint amit tegnap kezdtünk, így természetesen aratható / ültethető lesz a növény továbbra is.
    Itt találod az ismertetőben a 2. küldetést és kapcsolódó nyeremények részleteit:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-24-órás-gazdakörös-event.24288/#post-1360143
    Sok sikert az event további részéhez!

18. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok! Nem sikerült kiváltanom a mai dekort. Eddig általában egy másik napi feladatban is volt rá lehetőség, de most nem találom a többi napnál ezt a dekort. Jól látom? Köszi a segítséget!

juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    igen, jól látod. Most mindegyik dekorból adott napon lehet kettőt szerezni. Egyet a növényültetéssel, egyet a tenyésztésekkel. Ha csere napon cserélhető lesz a dekor, akkor próbálj meg olyan gazdáktól majd szerezni, akik mindkettőt kivették az eventből.

20. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Nekem is a főfarmon van a növényem, a leírás szerint ott is kell lennie! Miből vetted, h a szántón kell most ültetni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.