Visszajelzés A megviccelés művészete 1-6. - 24 órás gazdakörös event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 6.12.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Hát ez gyorsan ment. Mind a két nap kész van, a növény és a tenyésztés is.:)
    Mind a kettő könnyű és gyors volt. Nem kell sok növény csak vízzel és trágyával is meglehet csinálni. Én csak a szaporításhoz használtam sztrágyát és Kacsa Katát.

cirmi54, lovardatanya, kukori80 és 13 más kedveli ezt.
  2. _Nagypapa_

_Nagypapa_ Járnitanuló

Cserenapkor írj nekem, szívesen küldöm a hiányzó dekort.

3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Event gaz letermelve, holnap tenyésztek, megvárom az 1 tápost :)szép hétvégét...xD

4. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Azt hittem, hogy ma máshol lesz. Sajnos 600 db növényem lett és 900 kellett volna, de jött a 2 óra és ott maradt beéretlenül. Ez nem korrekt, hogy 1 napos eventet tesznek be! Ha valaki aznap épp nem ér rá, akkor bukja az egészet! Jön a baby boom is, de minek, ha tegnap és ma is anélkül tenyésztettünk??? Tisztán látszik, hogy szivatnak bennünket! :(

Éva0315 kedveli ezt.
  5. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

És hol vannak a szezonpontok, amiket az eventben kellene kapnunk a tenyésztésért? Nem látom sehol sem!

Éva0315 kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Nem látod a szezonpontot, mert még nincs is szezon. Majd holnap 2-től lesz és ott már kapunk.

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    szerdán 10 órától kint volt az event ismertető, melyben egyértelműen jelezve volt, hogy 6 db 24 órás küldetésből áll ez az event (az event nevében is szerepel), s mindegyik küldetés 14 órától 14 óráig tart. Ha Te netán nem olvastad el kellő figyelmességgel, akkor ne mást hibáztass ez miatt! Az első nap is volt Babyboom, ennek a híre is szerdától elérhető volt.
    Az event ismertető alapján Mindenkinek el kell tudnia dönteni, hogy az adott eventet intézi-e, belefér-e az idejébe.
    A dekorok nem csak tenyésztéssel, hanem növénytermesztéssel is megszerezhetőek, hisz minden küldetésben 2 db dekor szerezhető. Ha valaki valamelyiket nem tudja megszerezni az event során, de a felhője meglesz, érdemes majd a következő csere napon a léghajón körbenézni, illetve Játékostársakkal egyeztetni (akár a Szomszédaidat is megkérdezni), biztos lesznek olyanok, akik mindkettőt kiszedik minden nap.
    Az ismertetőt itt találod, javaslom, olvasd át figyelmesen, újra:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-megviccelés-művészete-1-6-24-órás-gazdakörös-event.24288/
    További jó játékot!

lovardatanya, Matold, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  8. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! 2. nap pipa! Valamint a szükséges mennyiségű madár bepakolva, a növény ültetését megkezdem, aztán lesz, ami lesz:)

lovardatanya és Nagyii58 kedveli ezt.
  9. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia!

Milyen növényt ültettél? A Bahára ma jön új.

Éva0315 és Kuzdern kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Így van, a 3. küldetés jön, és a baha ültetvényen folytatjuk ;)

PZoli64, lovardatanya, Éva0315 és 5 más kedveli ezt.
  11. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Még akkor nem ültettem, csak most kezdtem el a bahán! Hiába a VV néha közbeszól:)

lovardatanya és Nagyii58 kedveli ezt.
  12. bazsarózsa17

bazsarózsa17 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném megtudni ha ma letenyésztem a holnapi madarast is megmarad e a holnapi eventhez?

Éva0315 kedveli ezt.
  13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Megmarad.

14. bazsarózsa17

bazsarózsa17 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! :)

lovardatanya és Othep kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mai rész feladat is kipipálva;) Jöhet a következő8)

lovardatanya és Éva0315 kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Várjál már meg engem is, én még nem végeztem...:pxD

lovardatanya és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. kukori80

Jóóó reggelt.
    Nálam már a holnapi is ki van pipálva. :D
    A mai kitehetőt nem találtam, hiába írtam be, hogy "leveles". Már majdnem mentem a Hibába sírni egyet. :D
    A "robban"-ra beadta.

PZoli64, Éva0315, -Holdfeny-. és 4 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Meg se néztem, hogy megkaptam-e vagy sem.. Unalmas ez az event, egyáltalán nem tud lázba hozni... Jó lenne, ha végre tenyésztés cím alatt tenyésztő feladatokat is kapnánk, nem csak jelvényt/ felröppenőt gyűjtögetnénk.

jutka190226, PZoli64, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia. Mindig leellenőrzöm, mert ha a végén derül ki, hogy elszúrtam valamit és nincs is meg, akkor beugrok egy bográcsba. :D

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Igen ebben igazad van jobb így, mintha a felhő felpakolása közben jön rá az ember, hogy nincs meg :) No megyek és megnézem én is :)

jutka190226, PZoli64, lovardatanya és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.