Visszajelzés A menyegzőnap - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.5.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok, a gyékény itt is bevált, 270, 370.

jucus100, bindi5454, Éva0315 és 7 más kedveli ezt.
  2. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok!Nálam most vegyesen volt hortenzia,gyékény,juta meg a tisztáson fák zömmel.Hogy mennyi volt az első röpi nem figyeltem most 275, 387.Már túl vagyok a felszaporításon simán érik vízzel és trágyával.Szerintem felreppenő gondunk nem lesz.Úgy tűnik egy kellemes laza event lesz csak egy terület foglalt a többin szabadon garázdálkodhatunk.

jucus100, bindi5454, Éva0315 és 7 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

200% bónusszal kicsit meggyorsítottam az event növényt;) így még egy késő esti aratás is bele fog férni;)

jutka190226, jucus100, bindi5454 és 8 más kedveli ezt.
  4. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok
    Három terület hortenzia : 411 jeggyürü ,556 harisnyakötö.Kezdetnek nem rossz.

jutka190226, bindi5454, Éva0315 és 12 más kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Nálam is hortenzia volt, de csak 230 gyűrű és 327 harisnykötő jött.

jutka190226, bindi5454, Éva0315 és 5 más kedveli ezt.
  6. judorf

judorf Haladó

Sziasztok! Amaránt jól adta a röpiket, most 354/507 az arány felszaporítás után. Kicsit mérges vagyok, mert a pannikat megint elfelejtettem. A tegnap kapott görbefa pedig eltűnt, felszívódott a menüből. Jó kis event ez, mindenkinek sok sikert hozzá!

csio70, jutka190226, jucus100 és 6 más kedveli ezt.
  7. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Mindenkinek sikeres eventet!!

csio70, jutka190226, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  8. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia
    Ki volt téve 9 panni ,1 pedig a fán csücsül.Bocs ezt nem irtam.

jutka190226, bindi5454, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  9. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Hupsz. így már értem.;)

10. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, most nem hortenziával vártam az eventet, hanem tönkebúza és macskagyökér közöttiekkel., igy lett:gyűrű 379, harisnyakötő 482, 14 PP-val. Hogy ez sok, vagy kevés, majd eldől. Mindenkinek sikeres eventet kívánok!

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika én félidőben vagyok kaptam egy-két "felezőt":
    kipörgettem egy 100%-os és egy 200 %-os terménybónuszt és ez segített :D

https://kepkuldes.com/images/a10c68b3f92c4de93a26d75249821607.png

Az eventtel itt tartok nem tudom, hogy mennyi felröpim volt, a maradékot igen, de nem néztem meg. Biztosan tudom hogy elég lesz a végéig :)
    Eddig tetszik, remélem a vége is jó lesz :D:inlove:
    Szia Kata!
    Tudod, hogy ebben mi a meglepő? Elmondom,: már 2013-ban is ott voltam az eskűvőn és most megállapítottam, hogy rohan az idő... öregszem :DxD:cry:xD

12. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!:inlove:
    Kissé megcsúsztam a kezdéssel... indulásnak 2 terület hortenzia + a tölgyesben mamutok/nem bontom/,;) 20 Pannival adott gyűrűből 392 , harisnyakötőből 472!!!:p
    Jó játékot mindenkinek! :inlove::D

jutka190226, bindi5454, Éva0315 és 8 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én itt tartok jelenleg. Igaz, csak a főfarmon ültetem az eventnövényt! :D

14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    2 terület gyékény, 10 Varázsfa, 20 Panni, 7 szomszi ajándék, 1 Füvészkert /4 +-os dekor a Főfarmon,ami persze nem adott semmit:)/ 420 db gyűrű, 419 db harisnyakötő jött össze.
    Az Erdei tisztáson Mamutfák és dekorok voltak .Továbbra is kint maradnak ,2 óllal együtt, nem szedem le őket .Remélem a 2 terület elég lesz felröppenők gyüjtésére.;)
    Sikeres eventezést, sok-sok felröppenővel !:)
    Legyen szép az estéje mindenkinek !

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Próbáltad máshol is? :music::oops: Nem kell jósnak lennem hozzá, hogy megmondjam nem fog menni :D

16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Ezt is sikerült letudni :)
    https://kepkuldes.com/image/9Ba8tQ

Felhőre felkerült minden, reggel lesz aktíválva;)
    Kívánok mindenkinek akadozás mentes játékot, sok felröpit, sikeres befejezést;)

Utoljára szerkesztett: 5.5.21
  17. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

de ügyes vagy :)) Gratulálok :))
    Én még majd csak ezután fogok neki , bár még az is lehet , hogy alszom rá egy napot :)

szellorozsa és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Zűrös nap volt eddig, de így is hamarosan megvan a felszaporítás. A Keréken megjelent egy 200 %-os bónusz, várom az érést és rárepülök, valamint még pár pörgetéssel próbálkozom, remélem a legjobbakat, majd meglátjuk.

A növény élhetően letermelhető RACS-al, Jack most pihen. Szépen jött a felröpi is az indulásnál, így elhagyom a nemesített szögletes gabonát, inkább a sárga borsó - fehér hunyor párost termelem 1X1-en, csak vízzel, 8 óra érési idővel, minden második eventnövény aratással együtt, így a gazdaköri feladatok is haladnak. A Tölgyest is ezért bontottam.

Nekem bejön ez az event, jó szórakozást Mindenkinek!

Üdv: Nami.

55nagyi55, csio70, jutka190226 és 10 más kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Csak kezdj neki nyugodtan 6 nap alatt vízzel, trágyával is meg lehet csinálni, a felhő pedig egész jó ;)
    Ez végre olyan event, ami nem a szerencsén múlik, max. az időben aratástól és a felröpik gyűjtéséről:)
    Nem sikerült, csak 3 db +1 termésbónuszt kipörizni, más extrát meg nem akartam rá áldozni, így kénytelen voltam a 3 gyorsító felhővel, 24 percenként aratni, persze szuper trágyával.
    Kezdésnél is jól jött a felröpi, az eventes gaz is jól adta;)

-vadocka70-, csio70, jutka190226 és 13 más kedveli ezt.
  20. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Sikerült hamar végeznem, a felhőn csücsülnek a kitehetők! xDxDxD
    További jó munkát kívánok mindenkinek!:)

-vadocka70-, csio70, szikat73 és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.