A Mikulástalálkozó csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 1.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zebraful

zebraful Fórumelemző

Asszta!!! Azért ezt nem kellett volna. Most aztán ácsingózhatok, mert ilyenem nincs.
    Gondolom a holnapi ajándék zokniban erre ne számítsunk. Szóltam a családnak, talán holnap reggel
    a cipőmben ez is lesz?? (Csak rá ne lépjek.)

Szviki04, agi967, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  2. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Á ! Az semmi ! Én az eventnövényre kaptam 700at ! Igaz 3 nap alatt !:D:D:D;)

3. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Reggel csak lejegyeztem a titokfával kapcsolatos gondolatomat frissiben-melegiben-félkómásan, de nem volt időm visszaolvasni a tegnapi termést. Most megtettem. Néhány oldal után el is csodálkoztam, hogy a kommentek zöme Pharmer zsenialitásával (upsz, majdnem szenilitást írtam véletlenül ;)) és az általa készítendő „kötelező olvasmánnyal” foglalkozik. Aztán az oldal tetejére görgettem, hogy hol is vagyok én tulajdonképpen, kérem szépen? Csak nem nyílt egy külön „PFC” (Pharmer fun club) csevegő, amiről én még csak nem is tudok? xDPersze ezt csak büszkeségből írom, mert most hogy az Uracskám ilyen hírös embör lett:inlove:, remélem, csak vetül egy kis fény az oldalszélen ácsorgó és kezét tördelő asszonykára is…

Mondtam én, hogy vetül az - csak győzzem kivárni! xD

Mi sem egyszerűbb ennél. Az event elején egy felugró ablakban jelenjen meg egy jó hosszú teszt kérdéssor, lehetőleg maga Pharmer által összeállítva, és ha a gazda nem ad legalább 90%-ban helyes válaszokat, nem kapja meg a kezdő magokat!xD

---
    Ja egyébként az eventtel én is készen lettem. Az eventnövények letermelése után még hiányzott egy rakat felröppenő, de ezt a 0 perces hagymával percek alatt orvosolni lehetett. :D

És ne felejtsétek el kikészíteni a csizmáitokat! A Mikulás már úton van: [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 5.12.14
    kekmaci75, _Cygnus_, Bokalmgazda és 7 más kedveli ezt.
  4. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Eventgaz kész. Ez szép és jó, de a felröpik bizony nagyon gyéren jönnek a sapkából hiányzik vagy 140, a Mikuláscsomagból meg kb 250 db.... :(o_O Ennyire azért nem szokott gyéren adni. Most visszaraktam az óljaimat, meg elraktam egy adag nemesített szegfűt, remélem, hogy az jobban fogja adni.... -.-

csio70 és dalmata10 kedveli ezt.
  5. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Téli piramis kipipálva. :) Nagyon szép, nagyon tetszik!

Marika312, Cyra65 és csio70 kedveli ezt.
  6. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Az biztosan nagyon jó lehet!!!
    Mikor menjek kóstolni???
    Na meg hova?? xDxDxD;)

magdi06 kedveli ezt.
  7. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia angela!

Tudom Téged az nem vigasztal, hogy ezzel a problémával nem vagy egyedül én is nagyon várom a röpiket mert sapiból még 271 db a csomagból 257 db hiányzik, de nem vagyok elkeseredve mert tudom, hogy meg lesz mire kell. Ma estére már hagymát vetek és mind addig amíg a célomat el nem érem. Még ilyen keveset én sem kaptam eddig, de a remény hal meg utoljára. Hidd el ha kitartóan csinálod meg lesz az eredménye. Kívánok Neked sok-sok röpit és sok sikert. Hajrá! ;) Üdv: dalmata10
    Szia hoyabella!

Szerintem hagymát, vagy rózsát ültess nekem eddig az jött be és általában a többi gazdatársunk is ezt ajánlja. Még nekem is sok felröpi kell de bízom benne, hogy sikerülni fog. Nem feltétlenül szükséges most még a nemesítés, hiszen még sok idő van a végéig.
    Sok- sok felröpit kívánok. Tudod! A remény hal meg utoljára.
    Üdv:dalmata10

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.12.14
  8. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Nekem már csak egy kör kell a második munkáskuponig, utána befejezem az eventet. Megszereztem mindent ami kell meg van időm. Utána míg van aktív csatnim mehet rózsa meg mogyoró. Meg ami még kell hosszúérésű növény.

Marika312 kedveli ezt.
  9. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Sziasztok kész lettem az eventel nem dicsekvésként akarom közölni de örülök neki,mindenkinek sikeres befejezést kívánok.

bercy58, Marika312, gabesz106 és 4 más kedveli ezt.
  10. -dasan-

-dasan- Utánpótlás-írogató

Akinek kész az event, csak annyit fűznék hozzá, hogy annak nincs munkahelye. Mert aki dolgozik,képtelen ilyen hamar befejezni. De messzi még a vége. Én néha úgy érzem, hogy egyesek magamutogatóan dicsekednek az eredménnyel, és bosszantja azokat(mint engem), akik dolgoznak hétköznap. Csak ennyit szerettem volna, hogy hová az a nagy sietség? BOCSI

pankotaiildiko, -szida- és .dina1. kedveli ezt.
  11. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    Ehhez annyit tennék hozzá, hogy ezeket a fórumokat azért hozták létre, hogy itt megoszthassuk egymással sikereinket, kudarcainkat és tapasztalatainkat. Nem hiszem, hogy azok, akik itt örömmel jelentik, hogy készen vannak, kizárólag a másik bosszantására teszik. Én is dolgozom, learatok reggel, majd ebédidőben tudok szakítani 10 percet, illetve miután befejeztem a munkát, ismét farmozok 10 percig, mielőtt hazaindulok. Tudom, szerencsés vagyok, mert sokan ezt nem tehetik meg a munkahelyükön, de sokan vannak itt, akik 12 óráznak és nagyon ügyesen eventeznek. Én sem rohanok, hátra van még az 5-6 ablak és nincs egy darab lovam sem. xD Inkább írd le Te is, hol tartassz, mennyi időd van eventezni, biztos kapsz valakitől hasznos tanácsot. Őrületes szervezők vannak itt. :D
    Ja, és ez csak egy játék, jó szórakozást hozzá.

Utoljára szerkesztett: 5.12.14
  12. guco77

guco77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Este jön a mikulás , szerintem ellopom a sapkáját mert az még nincs elég:)))

13. lepsényianikó

lepsényianikó Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Meg van ,csak nem tudtam,hogy ilyen sok oldalú ez az utolsó nyereményem,nekem ez kimaradt!:)

Marika312 és csio70 kedveli ezt.
  14. Csokisüti

Csokisüti Utánpótlás-írogató

Én is 12 órában dolgozom, ráadásul úgy , hogy egy nap nappal és egy nap éjszaka. A munkahelyen a saját kis gépemen tudok játszani éjszakás szolgálatban, mert van 4 óra kieső idő. Ehhez jön még a napi 2*2 óra utazás, ugyanis 80 km-re lakom a munkahelyemtől, vonattal járok dolgozni, az állomásra pedig kerékpárral, mert 3 km-re lakom az állomástól. Utazás közben is tudok egy kicsit farmozni, bár nem valami jó az internet a vonaton. 5 farmon gazdálkodom, eddig még nem vettem valódi pénzért semmit. Amit meg tudok termelni, azt teljesítem. Sajnos az utóbbi időben nem sikerült az eventek minden részét teljesíteni, de ha úgy nézem, 5 farmon kb. ugyanannyi minden event idején nem rossz teljesítmény.

dalmata10, Claunyuszi, BZKati és 13 más kedveli ezt.
  15. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! Délután én is kész lettem az eventtel , pedig dolgozom és nem csak hétköznap és nem is keveset. Nem sietek, de szeretem minél előbb letudni az eventeket . Bőven van még időd a befejezéshez, addig is ne bosszankodj, hanem próbálj meg örülni mások örömének.

16. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Én is dolgozok.... napi 10 órát. Így csak reggel van időm aratni egyet, délután-este mikor hazajövök szintén egyet, de ha van több szupitrágyám akkor többször... szóval ezért is inkább mindig arra koncentrálok, hogy azok meg legyenek, amiket kinézek magamnak. Most a sajtgyár volt a cél, mert azom még nem volt. Utána a téli piramis és a kuponok. Nekem ennyi bőven elég. :) Nem panaszkodom, az aktív csatnimból most felfutattam a bromélia készletemet a bahán, amit majd bólé formájában értékesítek a piacon.

dalmata10, csio70, Jucus1949 és 3 más kedveli ezt.
  17. gazda65

gazda65 Utánpótlás-írogató

Chingle bell, chinge bell!
    Holnap meglesz a sajtgazdaság!
    Csak az a baj, hogy a Mikulás
    Szűken méri a sapkát!
    Hej! Hohohó!
    (Képzeljétek alá a csengettyű szót és a fantasztikus hangomat, amin olyan mint az orosz kölni.)

További sok sikert mindenkinek! És ragyogjanak azok a csizmák!:)

csio70, Marika312, Othep és 4 más kedveli ezt.
  18. méhike79

méhike79 Junior szaki

Nekem nincs kész az event. Én is dolgozok, így rafinált próbálok lenni. Igyekszek minden feladatnak az első szintjét megcsinálni, megszerezni a felhősort és a kitehető utolsó, nehezen megszerezhető darabját. A többi kitehető meg ráér. Ha sikerül ezekből is szerzek, ha nem, akkor sincs vész, jön itt még cserenap, az alsó szintű kitehetők biztosan szerepelni fognak! Én egyébként szívesen olvasom mások örömujjongását.

Az emberi élet legnagyobb élményeit nem szabad csakis magáncélokra hasznosítani. Örömből, szeretetből, boldogságból, jókedvből másoknak is kell juttatni. Tovább kell adni a fényt, mert akkor tovább is tart.
    Müller Péter

dalmata10, Claunyuszi, BZKati és 9 más kedveli ezt.
  19. méhike79

méhike79 Junior szaki

Még egy-két idézet:
    Az öröm, ha nincs megosztva, fiatalon hal meg.
    Anne Sexton

Ahogy öregszünk, és egyre világosabban látjuk az emberi boldogság korlátait, úgy ébredünk rá arra, hogy az egyetlen valóságos, tartós öröm az életben az, ha másoknak örömöt szerzünk.
    Pelham Grenville Wodehouse

A boldogság legtöbbször ujjongó öröm, amely csaknem szétfeszíti az ember keblét, és ugyanolyan gyorsan elmúlik, mint ahogyan jött. Aztán ismét itt terem, és elhiteti velünk, hogy az élet csodálatos dolog.
    Margit Sandemo

dalmata10, Claunyuszi, bátorka és 10 más kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Bár mikor.Biharkeresztes,román határ mellett.Igaz,hogy mi csak szilvát főzettünk, de a lányomék birset is vagy 45 litert.Isteni az illata is.

csio70, mária4702, Bokalmgazda és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.