A Mikulástalálkozó csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Dec 1, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Szia mivel az én hozzászólásom után írtad a megjegyzésedet magamra veszem a magamutogató dicsekvő jelzőt.Nem tűnt fel hogy írtam,hogy nem dicsekvésképpen osztottam meg az örömömet
    Amikor irigyelsz valakit, sohasem az egész életét irigyled, csupán néhány kedvező részletét. Megrettennél, ha az egész életedet el kéne cserélni vele.

2. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Sziasztok!
    Munkahely ide, munkahely oda, bizonyos szintet el kell érni ahhoz, hogy egy eventet be lehessen fejezni. Egy jól fejlett farmon munka mellett is be lehet fejezni. Én is dolgozok, minden nap és ennek ellenére kész az event. Kb. napi 10 órát vagyok távol és csak ebédszünetben van némi időm rákukkantani a farmomra. Jól kell taktikázni és más játékosoktól is remek tippeket lehet kapni, hogy mivel lehet könnyíteni egy eventen.
    Szerintem örüljünk egymás sikerének és támogassuk azokat, akiknek most még nem sikerül. Aki megírja a saját sikertörténetét, biztosan leír néhány olyan dolgot, amit hasznosítani tudnak mások is. :)

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Mai adventi ajándék: 10 szupertáp és szintfüggő BTP.
    Hurrá! :D

4. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok!
    A zokni nyereménye 10 db szuper táp a doboz nyereménye 21800 BTP gondolom a szintnek megfelelően.
    Mindenkinek jó éjszakát kívánok.

5. wilddemon

wilddemon Haladó

:) Sziasztok! Nagyon szupi lett a hét végi adventi naptár ajándék :) végre BTP hurrá! Jó éjszakát mindenkinek, kellemes hétvégét és sok mikucsomagot kevés virgáccsal ;)

6. havasine.bea

havasine.bea Fórum-zöldfülű

Egyet értek veled ! Én is letermeltem már az növényeket és várom a felröpiket napi tizenkét óra munka mellett .:)
    Hajnalban keltem ,hogy a növényeket vetni-aratni tudjam . Munka közben pedig nem tudok játszani .:( ( Megjegyzem,hogy nem is csak egy farmot gondozok hanem többet ).
    Én sem tudok minden eventet megcsinálni végig de ezen nem kesergek ! Próbálok igyekezni !xD

7. gabesz106

gabesz106 Junior szaki

Sziasztok, a mai nap egy csodálatos nap: meg lett a Diótörőm xD Így most ezerrel gyúrok az Ízmámorra, ha esetleg valaki megtudna pár mikulássapkával támogatni, annak nagyon örülnék, előre is köszönöm ;)

cumoci, BZKati, Gio and
  8. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Szia!
    Köszi az infót! A dobozt elfelejtettem kinyitni, pedig kár lett volna a BTP-ért!

9. -dasan-

-dasan- Utánpótlás-írogató

Egyáltalán nem rád gondoltam,teljesen véletlen volt,csak általánosan írtam. Bocs,ha magadra vetted. És nem kötekedésképpen írtam,amit írtam,ez egy hozzászólás volt.Ha kötekedő lennék vagy gonosz,már máskor is tettem volna megjegyzéseket. És igenis örülök,ha sikerül másnak:) Nekem is fog, csak hétfőre,de az a lényeg, hogy kész legyen:) Mindenkitől bocs,tényleg nem sértésnek szántam,és mindig elolvasok minden hozzászólást. Szép Mikulást:)

Last edited: Dec 6, 2014
  10. Numiz

Numiz Fórum veteránja

hali!
    A lényeggel meg vok, már pakolok is vissza,minden rásegítés mellett is nehezen jön a felröpi, de mire
    vége az eventnek még felesleg is bőven lesz.
    Sok sikert, mikulás csomagot mindenkinek! ( elvégre Mikulás vaaan ;) )

11. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Készen lettem!Naponta csak 2x tudtam aratni mert dolgozom.Későn is kezdtem el,mert nem gondoltam,hogy a rémséges után egyből kezdődik,így több kört kellett futnom szupertrágyával.Hogy biztosan készen legyek 3 éjszaka is beiktattam 1 aratást,mert soknal találtam a beadandó mennyiséget.Így sikerűlt még túl is termelnem a növényt.Most pakolgatom vissza az állatkáim mert a top vitt mindent,természetesen feleslegesen:(Jó játékot,kellemes hétvégét.

12. Linden

Linden Fórumprofi

Sziasztok!
    Eventnövény kész! -szokás szerint kissé túltermelve, mert rosszul emlékeztem a mennyiségre.. :music:
    Felröpiből összesen 297 db hiányzik.
    No, most pedig kipróbálom ezt az azonnal érő csodát ;)
    És.... tádámm!! Kész! 100%-os felröppenő-esély 8)
    Mehetünk Mikulásozni! :D Boldogat Mindenkinek!!

13. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nekem még 1 kör aratás kell, hogy a felröpik meglegyenek, pedig 97. szinten középnagy gazdának tartom magam. A horror-nap miatt néhány másik farmon is belefogtam, ott nem fogok tudni mindent teljesíteni, kiszedem a számomra fontosakat. Időhiány miatt nem tudok többet rendesen gondozni - tehát nem fáj, ha nincs kész, azzal vagyok elégedett, ami sikerül, hiszen én döntöm el, hogy mit váltsak ki. Nolinát meghajtom mindig, itt több erőforrásom van - bár a többiek sem kicsik, 84-90. szintűek. Tulajdonképp azokon is bármit meg tudnék csinálni, ha nagyon akarnám, de kompromisszumot kell kötni: idő-meló-fáradtság tényezők miatt.

14. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:) Szép napot mindenkinek!!..Event kész, kívánok minden kedves gazdatársnak, moderátornak Vidám Mikulást egész napra, és aki még küzd a felröpikkel, sok sikert!! xD

15. BZKati

BZKati Járnitanuló

Sziasztok!

Én is majdnem kész vagyok, még néhány juh hiányzik, amit inkább legyártok, mert a felröpire is várok még, 2 csomag és 33 sapka hiányom van, de legkésőbb estére minden meg lesz szerintem. :)
    Mi itthon tegnap mikulásoztunk, akik ma tartják azoknak kívánok kellemes ünneplést és jó játékot, meg sok felröpit! :)

16. agi967

agi967 Fórum biztosa

Sziasztok! Event kipipálva,felhősort aktiváltam,bár a karácsonyi piramist vérzőszívvel raktam oda,de azért majd visszajárok nézegetni. Szerintem ez a legszebb kitehető amit eddig kaptunk. Aki készen van annak gratulálok,aki még dolgozik az eventtel annak hajrá és sok felröpit nekik.Na és minden kedves gazdatársamnak telezsákos mikulást és jó hétvégét kívánok!
    http://files.ovoda.webnode.hu/200000532-8eed48fde1/HiRes.jpg

A kép linkre cserélése /Laboviti/

17. staramajka

staramajka Junior szaki

Sziasztok!
    Eventnövény már tegnap meglett, megyek a beadásokkal: ezüstök készen :D, most visszafelé haladok, 6-5-4 készen, a 3-asból a gyémántnál hiányzik 21 mikicsomi. Folyt :):p köv...
    Jó játékot mindenkinek!:inlove:

Gio, csio70, Marika312 and 1 other person like this.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én tegnap estére megszereztem az összes kitehetőt, paszulyágat beindítottam. Mára a maradék felröppenő is beérkezett, készen vagyok. [​IMG]

(Remélem, nem bánod staramajka, hogy lenyúltam az örvendező ananászodat. Küldtem neked cserébe egy csomagot. :))

19. staramajka

staramajka Junior szaki

Szervusz, nagyon köszönöm az ajándékod, :inlove: és örülök, hogy Neked is tetszik az ananászom. Olyan pozitív kisugárzást mutat, ugye? ;)"Várj, jövök segíteni!" :D

20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nagyon örültem a mai ajándéknak is :) Főleg a bahamás TP-nek, nagyon jól jön mindig egy kis rásegítés a szintlépéshez:inlove: csak sajnos a felröpik gyéren jönnek, de biztosan meglesz az is ;) Kitartás mindenkinek, aki még nem lett kész, aki végzett annak gratulálok:) További szép napot mindenkinek!:inlove:

csio70 and Linden like this.
Thread Status:
Not open for further replies.