Visszajelzés A nagy örvény - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Köszönöm szépen neked is sok sikert!

Maszatka47 és Swordfish kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Minden területem bevontam mert én így szeretem!
    Kezdésre jött 500 db felröpi!
    Földenként az enövényből 15 db röpi jön átlagban nálam! :)
    Hajrá mindenki, sok sikert és szép napot!

Fatther, genka53, Gio és 13 más kedveli ezt.
  3. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Olasz köles 1 területre 40 röpit adott, ez most nem tűnik olyan jónak nekem ahhoz képest, hogy azért jó időre lefoglalja a területet. Többször aratható dolgok (fák, növény) is adott ennyit összességében.
    1 óra és aratom az eventnövényt, akkor a 9.-10. feladatom kész is lesz, és elmondhatom majd a fele már megvan :)

Panni nekem 4 db van, kiraktam annó a bahára, azóta ott vannak egymás mellett. Nem cipelem, nem mozgatom, ennyit nincs értelme. Én is szereztem őket, talán 1-et kaptam annó a rendeléshez. Nekem is célom, hogy legalább 10 legyen belőlük, akkor talán már lehetne érezni a hatásukat.

Gio, Rékuci1111, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Remekül haladok. 5 és 1/3 feladat van hátra, a 6 AB-ért már beadtam 2200 gazt a 3300-ból. 906 evezőm van, tehát 334 hiányzik még. Az már összejön simán az eventgazból, mire a maradékot letermelem... kb. 11500 kell még.
    A kis farmokon éjfél körül aratom a hosszúkat, addig még 2 kör eventgaz lemegy. Azokon persze pannik nélkül lényegesen kevesebb a röpi, 384/455/444, de aratás után szerintem a 650-700-hoz fog közelíteni. Kíváncsi vagyok...

genka53, Gio, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  5. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek! Az eventel haladok, de a feladatot, még nem kezdtem el. Jelenleg a pajtában lévő, növény száma 9.047db és a röpié pedig 770db. Ma még két aratást tervezek, holnap meg folytatom, már kevesebb területen. A másikat is elkezdtem, 2:10óramúlva aratok a Rémföldön. Sok sikert és röpiket, kívánok mindenkinek!

genka53, Gio, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
  6. hupi78

hupi78 Fórum hercege

sziasztok szegény bp :D:D:D:D

genka53, Gio, Jucika és még 1 ember kedveli ezt.
  7. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

Kedves Moderátorok ! A 306 os hozzászólásban leírtam egy kérdést . Kitöl kapok rá választ ?

8. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok,van 11000 növényem és 912 röpim:DMost evententest ültettem ,utána turmixolok annak függvényében ültetek éjszakára.Ma reggel szerencsém volt a ,érés csökkentőkkel és a turmixbónusszal 9 órásra sikerült levinni a málnát:DMost meg learatom a holdast és szunditok egy nagyot.:p

k.a.t.i, genka53, hupi78 és 14 más kedveli ezt.
  9. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia
    Szerintem nincs kérdés a leírásodban..
    Igaz nem vagyok Moderátor sem ;)
    De a helyedben nem várnék azonos felrepi számot ugyan abból egymásután ..
    Mindenki alkalmazkodik aki játszani szeret/ne ..
    Szóval a kérdésere nincs magyarázat.. 8)

10. -kertilányka-

-kertilányka- Járnitanuló

Maszatka a madárka alatt is olvass el!

Utoljára szerkesztett: 2.3.18
  11. sylvery

sylvery Junior szaki

Sziasztok! Gombaerdő területét csak a gazdakörbe lehet teljesíteni??? köszönöm a választ

Swordfish, Marika312 és achmed1122 kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia sylvery, szép koraestét !
    Igen, gazdaköri feladat teljesítésével tudod megszerezni a gombaerdő területeit. Elég ha végigmégy az ezüstön,
    s csak az utolsónál adod be az ezüst, arany, gyémánt által kérteket, ekkor már megnyílik a terület.
    Sikeres terület-szerzést kívánok !

genka53, achmed1122, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  13. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Sziasztok!
    Azt hiszem jól állok :D 10347 eventgaz és 1356 felröpi

genka53, Sali~*.*, Gio és 7 más kedveli ezt.
  14. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Azt hiszem irány a Római part, ott biztos van pár evező...

dagi18, Fatther, brekkencs. és 11 más kedveli ezt.
  15. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Én e pillanatba kaptam ki a 40 db szupitápot.:inlove:
    Szerintem már több van hátra,mint még előttem.:pMajd ha lesz kedvem,akkor számolok most már 1 kicsi,mert most 19 óra körül aratom örvényt.
    A Teliholdat elkezdtem és kapásból el is rontottam indulást.:D Kevésnek találtam nagyon azt a 10 db gazat a Vetőlista elején és gyorsan bevágtam 1x1-be és véletlen sem Gombáson a 2x2-be. Fel sem tűnt volna 1 pillanatra sem,ha vizezés (nem pityilés) után nem kékülnek be kockák.xD:cry:xDxD
    Csak úgy kérdezem,hogy nem jöhetne még holnaptól meg 1 tenyésztős event kötelezően csak Bájolgóval?:eek::mad::mad:
    Takarítós eventet csak azért nem kívánok,mert az már lesz holnap, ablakpucolással 1-be kötve. xDSzőnyegek persze pofával a hóra fektetve és úgy verve,mint a Szárazbab anno az Öreganyám teraszán!xD
    A jó kívánságod köszönöm és viszont kívánom neked is Te jó ember. Azért figyusz,mert másik event nem evezőket dob és kér,hanem még nem olvastam ismit,hogy mi az a valami.:inlove:xDxDxD

Sali~*.*, taga1, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  16. adri2983

adri2983 Junior szaki

Sziasztok!
    Én megint rontottam. Ez már a 2. aratás ebben a feladatban, hogy nem használom a csatnit, akkor veszem észre, mikor már majdnem learattam. :cry::mad::eek: Nagyon mérgesítő. De tudom, jobban oda kellene figyelnem. Remélem 1x rutinná válik a rekeszek ellenőrzése.

Szia Osztrak12! Holnap én is a szőnyegeket tapicskolom a hóba! Jó mulatság lesz (én forralt borral erősítem magam a feladatra!). De legalább újra szépek lesznek! Jó munkát neked!

Gio, Sagittarius1959, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  17. Farmi

Farmi Fórummogul

Szia , szép estét.

Nemtudom mennyi csatmi áll a rendelkezésre de elég egyszerüen meg lehet akadáyozni az ilyen bakit ha event kezfés előtt meg eszel 3 racsnit / csatni / és lenyomod pinkivel igy leg alább 3 napig tuti lesz csatnid .
    Sikeres eventet a bakik ellenére is , és sok evezőt .

Csal semmi somorkodás
    - Miért vizes a szőke no haja lefekvéskor
    - ???
    - Mert jóéjtpuszit ad az aranyhalának!

Utoljára szerkesztett: 2.3.18
    Fatther, genka53, Gio és 15 más kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, változtasd meg a banneredet a fórum szabályzata szerinti méretre!

Engedélyezett méret: 500*200 pixel!

genka53, Gio és Imi* kedveli ezt.
  19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

5 lépésre vagyok a felhősortól, most szereztem meg a Víg cimborák kitehetőt, nagyon tetszik....és most fogytam ki a felröpikből is, mert eddig tartott az elején összeszedett és a négy területről eventnövényből jövő evező.
    A Bölcs Tölgyest és a Zuhatagost nem bontottam le, mert onnan jön a legtöbb felröpi.

Tényleg könnyed az event, és az eventablak is ötletesre sikeredett, bár én azt hittem, hogy a hajó a legvégén eltűnik az örvényben, de így is jó, ebből látszik, hogy a BP még nem húzza le a rolót, hiszen az örvény szívóereje nem hat rá.

Fatther, Leho69, genka53 és 18 más kedveli ezt.
  20. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép estét és egyben jó éjszakát is kívánok neked! Gratulálok a haladásodhoz! Mind a két eventet csinálom, tudom azt is, hogy melyiknek milyen a felröppenője! Nem okozna gondot, ha még egy event lenne, mert tudok figyelni egyszerre több mindenre! Voltam katona anno, amolyan Létszámfelelős, arra vigyáztam, hogy az országunk létszáma, engedély nélkül ne változzon. SE kifelé, SE befelé,8) egyszer már írtam valami ilyesmit, ha nem is pont így. Az volt, életemben a legjobb eventem, volt kutyám is és Elröppenőm is kezdésre és event végére is, annyi maradt.8):music:Akkor a hazámat szolgáltam becsületből, most ezt Csp- ért van, jobb körülmények között.;) A feladatba még belesem kezdtem, azért mert annyira nem sürgős. Nem időkorlátos, a növényt letermelem és belekezdek, annyi feladatba, amennyire elég lesz a röpim. Növényem száma a pajtában 11.948db, a röpik jelenlegi száma 841db. Tenyésztős eventeket nem szeretem, csak nyűg, haladatlan és unalmas. Semmi gondolkodás, csak berakom az állatokat és várok. Várok de mire, a nagy semmire!! A mostani eventekhez kívánok neked és mindenkinek, sok röpit és SIKERES befejezést!!:inlove:

Othep, genka53, Sali~*.* és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.