A nagy bumm - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Dec 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. panda_30

panda_30 Utánpótlás-írogató

Mindenkinek!!

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok.

Jó kis event ez. Lehet hogy rakok félre egy kis tűzijátékot az év hátralévő részére. Nagyon szép, nagyon tetszik.:D

2. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Ezek a tűzijátékok nekem is nagyon bejöttek, mikor 40 darabot gyorsan egymás után leszed az ember, mintha augusztus 20.-a lenne a farmon.:D Zseniális.:) Én speciel teljesen elégedett vagyok, már készen is vagyok, már csak a malomra várok..vannak titokólak (még ha ólfejlesztések is jönnek jók lesznek azok majd, ha lesz megint gőzös.. ;) ), pörgetések jók, a szupertáp pedig felkészít minket a későbbiekre..:) teljesen jó.:)

3. Zsuzsanna7068

Zsuzsanna7068 Járnitanuló

Nagyon szuper 2016-ot kivánok mindenkinek aki játsza és aki késziti farmunkat !;)

4. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot!
    Boldogabbat Mindenkinek! ;)

5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Boldog Új Évet Mindenkinek még 1x,folytatom a tavalyi év bénázását:music:Elszámoltam magam így csak holnap leszek kész a növényekkel.Jó pihenést,akik bulit rendezett azoknak minél hamarabbi rom eltakarítást.:)

6. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Ezúton szeretnék egészségben, gazdagságban és sikerekben gazdag boldog új évet kívánni mindenkinek! :)
    Köszönöm az elmúlt évben kapott segítségeiteket, a farmozó társaimtól és a moderátoroktól kapottakat egyaránt is. Valamint köszönöm a moderátorok példa értékű türelmét is, amit az elmúlt évben tanúsítottak irántunk, gazdák iránt. (Nekem valószínűleg nem menne.) ;)
    Az eventtel kapcsolatban pedig csak annyit, hogy tetszik. Nincs felröppenő és így rengeteg gazda betudja fejezni akiknek gondjaik szoktak lenni a felröpikkel. :) Bevallom, az event összesítés engem is megtévesztett egy kicsit. A Lent még most is ültetem, de ezt betudom a pezsgő hatásának. :p
    Köszönöm nektek, hogy még jobban megszerettetétek velem ezt a játékot.
    B.Ú.É.K.!

7. progabi

progabi Fórum biztosa

Háát... Hurrá, szuper... Az úgy volt, hogy végzek ma az eventtel... DE...Az utolsó kör lengazt sikerült csatni nélkül learatni... Na nem baj, tovább tart a játék :music::wuerg:xD

8. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Örömökben, sikerekben, egészségben gazdag, boldog új évet kívánok minden Farmosnak! :)
    5/2 feladatnál járok, szép kényelmesen kész leszek az eventtel, közben pedig egy jó kis szilveszteri bulit is tartottunk itthon :)

9. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sziasztok! Először is Boldog új évet kívánok minden Gazdatársamnak, Modiknak és Mindenkinek!
    Az eventnövények letermelése után betettem mindenhova hosszú érésű növényeket, mert parlagon ne maradjon egy percre se a föld, no meg nekem munka, míg másnak buli és közbe benézegetés a farmra. Számításaim szerint tegnap délután még munka előtt be tudtam volna fejezni az eventet, de sehol nem találtam a tűzijáték elemeket. Időm nem volt kérdezni, kiírást újra értelmezni, fórumot olvasni.....szóval ma ahogy learattam a hosszú érésűt rohantam még számításaim szerint hiányzó len újravetését megejteni, legyen elegendő hengerem. Hamarosan beérik. Most tudtam csak idejönni és első amin megakadt a szemem East17 által kiemelt sorok voltak. Hova tettem az eszem, a szemem, az agyam, a mittudoménmégmim? Hááát a VÁZA! Hogy én mennyit agyaltam hol lehet az a fránya tűzijáték elem! Ugyan az éjjel láttam tűzijátékot az égen eleget, de nem akarództak hengerré átformálódni és az eventbe bepottyanni. Szóval nagy felfedezéssel kezdem az új évet. Tudok olvasni és ez alapján értelmezni is, és az elveszettnek hitt dolgok idén is előkerülhetnek, max helyet változtatnak, vagy közben az agyam talált vissza a helyére és hirtelen minden ott van, ahol lennie kell. Most aztán rohanok hengergetni, eventbe bepakolni és reménykedni, hogy legközelebb nem okozok magamnak ekkora "traumát" mert a helyén van minden, de ha mégse, akkor ideszaladok közétek és gyorsan kiderül minden ott van, ahol lennie kell. :)

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hali!

2 dolog :)

1.Melyik a helyes: tüzijáték vagy tűzijáték?
    a.) tüzijáték - 37.61%
    b.) tűzijáték - 62.39% (helyes válasz)
    2.Leraktam a cigarettát.
    Ma csak 3 szálat szívtam. ..ezidáig. :D

Azért merem ide írni,mert a tűzijáték még is csak szerepel az eventben. ;)

üdv.:apja

11. Jolán74

Jolán74 Járnitanuló

Sziasztok!
    Délután kész lettem az eventtel,azt hiszem ilyen hamar még sosem voltam készen egyikkel sem. No persze nem kellet felröpi :)
    A tűzijáték szuper volt itt is ;)
    A titkosak is beértek: mandulafenyő és bükkerdő gazdagitja a tisztást. Az ólak valóban titkosak voltak:vakond,egér,galamb,m. medve és teknőc :)
    Cserenapon lesz mit elajándékoznom ;)
    Sok sikert mindenkinek az eventhez!

12. Szerintem az ilyen event kis változatosságot visz a farm játékba.
    nincs izgulás a felröpi miatt, nem kell szinte óra pontosan aratni, és természetesen
    nincs mit elnézni a malom miatt!
    Örülök és másnak is sok örömet kívánok!

13. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Ez egy borzalmas event volt, nagyon idióta lett az egész koncepció. De nem csak én éreztem így. Pozitívum, h a nyeremények azért jók és gyönyörű a len! Én nagyon szívesen vetném ha a játékban maradna! Már-már pipacs szintjén van nálam! De valamiért a készítők már nem hagyják bent az eventnövényeket.

vidám844 and szellorozsa like this.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok ! Boldog Új Esztendőt kívánok segítő Moderátorainknak, Játékostársaimnak !
    Eventet befejeztem, matrica albumban. Jó kis event volt, nem az a monoton vetek-aratok-felröpit gyűjtök kategória. A nyereményeknek is nagyon jók, Szupertáp, Kkata, Tólak, Tfák és többi.
    Köszönet a BP-nak az elmúlt egy hónap "Ajándék-özönéért", megbecsülik, hogy a Játékosaik vagyunk !
    Titokóljaim: Vakond 2 db, Kakasülő, Kacsacsőrű emlős, és Piros Hódvár - Szenzációs, nagyon örültem neki.
    Két fám is beérett: Naspolya és Narancs XXL. (3 db még érik).
    Mindenkinek sikeres event-befejezést kívánok, megéri megcsinálni.

15. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Szerintem jó event volt. Laza, jó nyereményekkel, szinte észrevétlenül készen lett. A virágtűzijáték nagyon szép volt.
    További jó lazulást! :)

16. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Elkészültem,könnyű kis nyugalommal teli event volt,főleg munka mellett.:wuerg:A titkosak szokásosak:cry:.
    Ezúttal:D mindenkinek szeretnék Boldog Újévet kívánni !!!

17. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:)Szép estét gazdák, immár 2016.január 1-jén!!;)
    Szeretettel köszöntök mindenkit újra itt a farmon!!:inlove:
    Event készen lett az imént, további jó és sikeres játékot kívánok gazdatársaimnak!!;)B.Ú.É.K!!!:D:inlove:

18. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..beértek a titkosak a mostani eventé:
    narancsló..narancsstrucászati..2 sün...1 sima egér...hát mit mondjak... de jó event volt:)
    a fák: xxl ujjas...xxl datolya...xl mandulafenyő..xl bükk... FeketeFűz..
    Kész lettem az eventtel.:) További jó eventezést aki nem végzett.

19. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok!
    Aki több növényt termelt,az inkább csináljon belőle hengert vagy tűzijátékot,mert az event végén a beváltásnál több TP-t és CSP-t kap,mintha simán csak az eventnövényt váltanák be.Sok kicsi sokra megy,főleg a kisebb szintűeknél...;)

20. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

De ügyes vagy,gratulálok sok sikert,nagy akarat erő kell hozzá,de ez már haladás:)Én nem tudok leszokni róla.:oops::music:

Thread Status:
Not open for further replies.