A nagy bumm - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia,
    veszel a piacon.
    Jól spájzolj be belőle, mert jelenleg az ára megközelíti a terményeshez szükséges mosómedvék és tápok vételárát, sz'al nem sokat buksz rajta, ha a készterméket veszed meg. Ha nagyon szeretnél terményest, cserenapon biztosan ad valaki. Én azért nem, mert nekem csak 1 van és azt kabalából megtartom. Ki nem rakom, mert hosszú ideig érik, annyi TP-t nem ad, hogy azért kitegyem és a piac jelenlegi helyzete miatt sem éri meg kipakolni. Ha eszembe jut, szoktam 2-3 db-ot venni.

Engedjétek meg, hogy ezúton mondjak köszönetet BP-nek a decemberi event-összeállításért. Nekem a december nagyon leterhelt a munkámból kifolyólag, ezért a kapálósakat nem tudtam volna teljesíteni. Ezeket az eventeket valahogy mindig össze tudtam hét végeken hozni, így megvan minden, amit szerettem volna. Karácsonykor már képes voltam kapálni. Boldog Új Évet mindenkinek!

genka53, mermeze50, SzilvaG és 6 más kedveli ezt.
  2. Sandika

Sandika Utánpótlás-írogató

Boldog Új Évet Mindenkinek, főleg a türelmes és intelligens Modiknak:)
    Beértek az ólak:( galamb 3 +....szóra sem érdemes, azon gondolkoztam, ha hagynám kicsit a raktárban lenne-e jobb??
    Juhééééé 2016! Új Év Új Élmény Új Lehetőség

genka53, emocy91, mimi és 5 más kedveli ezt.
  3. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok sokat hibázva de kész az event! Említésre méltó a homoktövis a többi jó lesz csere napon ajándékba kisebb gazdáknak! Sok sikert mindenkinek! Köszönöm a BP nek jó event volt nem kellett annyit hajtani máskor is jöhetne ilyen igazi szórakoztató pihentető játék!

demeter03, genka53, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  4. demmar60

demmar60 Utánpótlás-írogató

Sziasztok..miért tünik el a feladatsor /és adja a következőt/ amig nincsen befejezve? Estleg tudna valaki válaszolni.Köszönöm :)

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontos adatokat szeretnék kérni, milyen feladatsor, hol tartottál benne, és pontos ID szám az ellenőrzéshez.

sziszi1965 kedveli ezt.
  6. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Nagy Bumm Event letudva - Felrobbantva! :)

Gratulálok azoknak akik megcsinálták és kitartás akik még csinálják! :)

Boldog és Békés 2016-os Évet! Remélem lesz még Farmerama ez Évben is! :)

Titokzatos csemete eredmények ( db):

"Sárkány" Talányos tenyészet eredmények (5 db):

1. Tyúkól 2. szint: narancs
    2. Egérlyuk
    3. Halastó 2. szint: narancssárga
    4. Egérlyuk
    5. Galambdúc

"Uele" Talányos Csemete eredmények (5 db):

1. Olajfa XXL
    2. Homoktövisfa
    3. NASPOLYAFA XL
    4. Mandulafenyő XXL
    5. Cukorjuhar XXL

Üdv: DRAGON86

sziszi1965, Peszi2, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  7. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Jöttem az eventen kapott titokólak és fák eredményeivel:

Fák: XL Bükk, XL Naspolya, XXL Olaj, XXL Ujjas juhar és egy Kowhai fa.

Ólak: Vakond, Galamb, Narancs Kaptár, Narancs Lúdól és egy Mosómedve.

sziszi1965, Peszi2, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  8. demmar60

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia demmar60!

Javaslom, hogy olvasd át a Gazdakör működését :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gazdakör-megrendelők.10904/

Amikor pedig feladatot teljesítesz, vagy teljesíteni szeretnél, ellenőrizd, épp hol is állsz, és lépkedj a szintek, és a fokozatok között, ha nem a megfelelő helyen vagy.
    Használd a jobb oldali csúszkát, illetve váltogass a csillagok között a megfelelő fokozat kiválasztásához.

Gio, sziszi1965 és genka53 kedveli ezt.
  10. demmar60

Jónéhány feledatot teljesitettem már,ezen kivül.Példát mondok készen lett a 3/2-es,nem volt elég virágtüzijátékom,darabba hagytam,készitettem a hiányzo kelléket,és mire visszamentem már a 4/1-et dobta...és ez igy ment tovább.Most a 6/6on vagyok és alig van nyereményem.

11. zsko2014

zsko2014 Utánpótlás-írogató

Befejeztem az eventet, de kérdezem - hogy a váza alól a plussz megmaradt tüzijátékelem eltünt amit nem használtam fel? Most akartam egy kis plussz tp.t éa csp. t készíteni.

Utoljára szerkesztett: 3.1.16
  12. demmar60

Elnézést...nem gondoltam hogy a csuszka magátol lemegy..De megoldodott..Köszönöm :)

Gio kedveli ezt.
  13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

14. északifény

északifény Junior szaki

Kész lettem az eventtel bár nem is terveztem :DTényleg könnyű volt :) A titkosokat még nem tudom ;) B.U.É.K :)

Peszi2 és Gio kedveli ezt.
  15. livcsiko

livcsiko Junior szaki

Sziasztok! Eventből kiszedve ami kellett és ami tetszett.
    Ami nem tetszett: bevezetik a 4 óra 30 perces eventnövényt? Ez bizony nem fér bele a 3 órás munkáskuponba. Locsolva trágyázva is 3 ó 14 perc jön ki.
    A sima 4 órás növény még belefért, melyik ujjamat harapjam: az 1x1 területeket, a munkásokat, szupertrágyázzak? Ezt még szoknom kell, ha a BP rááll erre a megoldásra. (tudom, vegyek havi előfizut stb de ezekkel a megoldásokkal nemigen tudok operálni).

mamszi5107, Peszi2, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  16. 0kiscica49

0kiscica49 Utánpótlás-írogató

Szia! Segítséget szeretnék kérni. Hiányzik 5 db virágtüzijátékok. Hogyan tudom pótólni?

17. Laboviti

Szia!

A játék kezdetén mindegyikből 5-5 darabos kezdőcsomagot kapunk, amit tovább kell termeszteni!
    Tehát senki ne adja be ezt az alap mennyiséget a feladatba, mert nem fogja tudni folytatni!
    Akinek valami módon mégis elfogyna, annak a rendszer 5 óránként 5 magra egészíti ki a mennyiséget
    (ez nem érvényes, ha úgy fogy el a pajtából, hogy a földben van elültetve!)

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-bumm-szilveszter-2015.13445/#post-406828

18. 0kiscica49

0kiscica49 Utánpótlás-írogató

Bocsánat, de nekem a rakéta hiányzik? Ami az ikon alatt volt mind ki lett váltva.

19. Laboviti

Kérlek, az event ismertetőjét ismételten olvasd át és pontosan nevezd meg a szóban-forgó játékelemet.

sziszi1965 kedveli ezt.
  20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Hááát event kész hááát a titkosak 1 kerti berkenye 4 tüzifa ólak narancs tojástojó legalább ilyenem is van narancs csacsikovács 2 vakond gólya :( e van :D

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.