Visszajelzés A nagy bumm - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Mar 4, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Puszpang

Puszpang Rutinos

Nekem is sikerült a 200%-os bónuszt kipörgetni,ennek köszönhetően a botsáska már megvan,következő aratásra a dobozhal is. 3 robbantógép lekeverve,hamarosan beérnek a zergék,remélem a 4. is összejön. Mára ennyi volt :)Mindenkinek sok sikert,és jó éjszakát!;)

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Na tessék menni gyorsan a sarokba. :D:D Gratulálok. :)

3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A növényekkel hamarosan végzek.Az utolsó beadás hiányzik csak. 3 malomtermék is beadva.Ma többre nem futotta.reggel aratom a fákat még csak másodjára,pedig megszórtam katával. 3 óra mulva érik, de nem várom meg reggel találkozunk az aratásnál.Szerintem szombaton meg lesz a felröpi!?Jó éjszakát.

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

:):):):):)
    Legalább neked malacod van. Már az is egy élmény lehet, ha látod. Meg a +1 terményes mellé, ajánlom a szezonbótot. Ott is lehet +1 terményest vagy 2 órára. Kiteszed őket a szántóra, Virágvasárnapra össze is jön a malomhoz való. Ragasztóra gondoltam.
    Most adtam be az összes eventnövény készletem. 9 év alatt még nem csináltam ilyet. Van 3 gazom.
    Nem tudom, de lehet ez annak a jele, hogy abba kell hagyni a játékot.o_O

5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elégedett vagyok a kezdéssel. A raktárházak és az óriás ólak kitettek magukért. Egy Manufaktúra még nem érett be, azt csak később tudtam aratni, de az is 1:1-be adta.
    ;)

[​IMG] További sok sikert mindenkinek! Irány a felhő és a dobozhal! :D:inlove:

6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

A 12 órás fák 157 db faládát adtak, a (40) Pannimmal.:)
    Egy nap alatt fákról 332 db felröppenő. És összesen kell 350 db. Csinálhatom tovább a dolgomat az esőerdőben, szuper!
    A narancs ludak is adják a felröppenőt egy az egyben, (26) Pannival. Holnap ezzel is megleszek.
    Ragasztóval meg tele a pajta, a sok egér miatt (is).xD
    Már csak a két gazt kell összekapálnom...
    Hajrá mindenki!;)

7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szóval, ragasztóval tele a pajta? :music:Király! xDNo,akkor segítünk rajta.:p
    Hmm....hmm!....
    Súgd meg nekem Imi, hogy ma mikor mész el otthonról?:D :inlove:Ne gondolj semmi rosszra. Csak kérdezem.;)
    La-la-la, la-la-la:inlove::inlove:
    ".......Lopni, megyünk lopni ......"xDxDxD

8. ikivid

ikivid Haladó

Jó reggelt! A prémium gazdák esetében érdemes kikapcsolnia fák automatikus aratását? Segítsetek kérlek, mert magamtól nem tudom kiokoskodni. Köszönöm.

osztrak12 and incimami like this.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Én személy szerint nem kapcsoltam ki. Nekem így jobb.

10. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Jó reggelt!
    Itt tartok jelenleg :[​IMG] most épp juhok vannak kinn , a szédültön szédülten rohangásznak xDxD csak épp azok nyugodtak , akik a raktárházakban zárva vannak ;) Karneválkirálynő felhő , Valentin cserép , sajtgolyó kombó hatására ma még estig 3x aratom , meglátom 9 pannimmal mit ad .....trágyát az biztos. :D
    Az eventnövények érnek ha minden rendben ma még 4x aratom , bónuszok nélkül is meglesz ez. :) Bár pörgettem kb. 50 partyt 1db +1 növényt adott + pár rémes kitevőt , annak örültem mert azt még van hova kitenni , ott még van hely. ;)
    Esőerdöben most cukoralma érik füvészkertekkel ,növekedésserkentő és kalózhajó itt is játszik....este aratom.

Szóval ennyi...:) szerintem hamar végzek.
    Mindenkinek kellemes eventezést , és kellemes hétvégét kivánok , remélem szép idő lesz , jó lenne már a kertben ténykedni egy kicsit. :)

P.S.: A szép időről annyit , hogy most is szakad az eső! :cry:

Last edited: Mar 6, 2020
  11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! event közben én vissza kapcsoltam, előtte kapcsoltam ki hogy ne keveregjek oda azt szedje le.;):)
    Persze ha használsz növekedésserkentőt , akkor figyelni kell rá hogy be legyen téve a rekeszbe ha rálépsz a mezőre.:music:

12. judy95

judy95 Törekvő

Sziasztok! Eszméletlenül haladtok, gyorsan meg is néztem még van 126 óra az eventből, remélem elég lesz, hogy a dobozhalig érjek. De igyekszem és nem hagyom a végére, a legutóbbi eventnél az utolsó délelőtt nem volt net így ugrott az event.
    Köszi, hogy megírtátok miket használtok gyorsan bekaptam én is a sajtgolyót és a valentin napi cserepet is kiraktam. A pörgetéssel is próbálkozom, remélem előbb-utóbb csak jön valami jó bónusz.:D

13. magdi06

Reggeli aratással megint 3 malomtermék sikeredett.Már csak 4 kell,legkésőbb holnap reggel az is meglesz!
    elég felfordulást okozott a farmokon az átalakitás,de majd helyre állitom a végén.Ezt az egyet nem szerentem az ilyen eventeknék,hogy mindegyik területhez hozzá kell piszkálni.A vadaskerteket is hurcolni a szántóra, majd vissza stb.Viszont csak igy lehet a felröpiket megoldani.Sikeres eventezést mindenkinek.

14. enci2009

enci2009 Járnitanuló

Sziasztok! Pannit még nem tudok termelni, de 20órás fákat most arattam le. 72 db ládát adott. Tegnap indulásnál 77 db jött.

15. Leho69

Sziasztok!
    7:15ös fák, azok nálam betonban vannak, 3 aratásból 139 felröpit adtak. Panni nélkül. Betonból nehéz a fákat kiszedni. Aztán sok lenne mellette még a hulladék is. Persze, ezeket napi 3szor kell aratni, vagy gyorsítókkal lehet akár 4x is.
    Eventvárásra lehet a 20+ órás fákat misztifikálni, de akinek van ideje napi 3-4 aratásra, azoknak ilyenekkel nem érdemes foglalkozni. Márpedig, ha nincs annyi idő, akkor a gaz is nehezen jön össze. Napi két aratással a főfarmon bónuszok nélkül csak 1212 gaz jön össze. Vagyis a napi 4 aratás alaphangon kell. Mert amíg nincs kész a két gazos, nem játszanak a röpik.

16. Puszpang

Puszpang Rutinos

Sziasztok! Felhő megvan,már csak 3 robbantógép kell,és megvárni míg a dekorok elvesztik + tulajdonságukat;) Visszarendeztem a fő farmot és a bahát,már csak felröppenőkre várok...Mindenkinek jó játékot! ;)

17. Leho69

Máris eltűnt a hódtáp a piacról. Tehát látszik, hadd ne minősítsem, hogy bizonyos írások milyen hatással vannak.
    A kaméleon táp eltűnése nem meglepő, de felesleges. Ja az alapállat is eltűnt. Egy hét múlva nagyon olcsó lesz a ragasztó.

18. magdi06

Ahogy adod be a gazokat,bizonyos mennyiség után folyamatosan adhatod be a malomterméket .én úgy csináltam, mert engedte a rendszer ha meg van az adott helyre a megfelelő db szám.Már csak az utolsó hiányzik/ 4 db-os/
    egyet le is kevertem hozzá.Talán ma még lehetőség lesz egyre,ha igaz.

19. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

18 nyúl ól 14 felröppenőt adott. Éjszakára békák állnak csatasorba!

20. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Én csak nyugisan ültetek pakolgatom az egy pannimat, de haladok. Idő van nem kell kapkodni. Pörit nem pazarlok majd lesz talán olyan event is amihez kellene a bónusz. Ezt úgy gondolom anélkül is végig lehet vinni. Ragasztóm nincs azt elvitte az előző szezon azóta nem termeltem, de van 3 piros most amit kitettem úgyhogy az is meg lesz. Gratulálok annak aki már végzett és sok sikert a velem együtt küzdőknek.

judy95, drunyi, Gio and
Thread Status:
Not open for further replies.