Visszajelzés A nagy fogyatkozás

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bikuci

bikuci Junior szaki

Köszi szépen, lehet hogy ez lehet az oka.

Ribiszke kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ez nem így van: az igazi segítőkész gazda nem önérzeteskedik, hanem megadja a választ minden felesleges körítés nélkül.:music:

A tenyészállatos rész nem annyira egyértelmű, hisz volt már példa arra, hogy a beadási ablakban nem jelent meg a pajta teljes tartalma. Az más kérdés, hogy megéri-e a BP-nek vacakolni egy event miatt.

Új rúnák jönnek a tölgyre: terményfákat lehet kiváltani, a víztartályt bővítik, a Pannikat lehet beadni a tölgyhöz vagy a meglevő Élő legendát bővítik - pletykát erről is, arról is hallottam. De láttam, hogy ez már a gangon is elhangzott.

A 3. feladaton is ott a pipa. 1994 felröppenőm és 16500 eventnövényem van. Egymagvú tököt tettem éjjelre és most nappalra is az ment, mert ma jövős-menős napunk lesz. Maja maszkkal és vízzel 9 és fél óra alatt érik be, más terméket már nem pazarlok rá.

Napjában hányszor tudsz aratni? A legendád milyen szinten van? A barkácsra ható felhőket aktiválod aratás előtt?
    2-3 kör eventgazt arattam Pannik nélkül, a többi aratáskor cipeltem azokat is - ezután már nem fogom. Sőt ma az egymagvú tököt 3 felhővel arattam. Máskor nem látszik ennyire a Pannik hatása, most viszont 50-60%-kal több felröppenő jött velük.
    A helyedben próba szerencse alapon kipróbálnám a perec hatását is a felröppenőre.

genka53, Swordfish, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Úgy mond már kész is van az event, már csak be kell dobálni majd a küldetésekbe a hozzávalókat, de a hozzávalók pipálva. ;)

Gio kedveli ezt.
  4. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen a válaszod.

Akkor fel a csillaggyűjtésre.

genka53, Éva0315 és Ribiszke kedveli ezt.
  5. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Nekem egy főfarmom van és több kisfarmom. A kicsiken általában nem szaporítom az enövényt, ahogy most sem, mert nem fér bele az időmbe. Viszont minden event esetén kiszedem az eventből, amit sok munka nélkül lehet. Így volt olyan kisfarmom, ahol 4 szintet is léptem a bahán a jelenlegi event esetén!! Csak azzal, hogy a jelenlegi eventnek azokat a feladatait végeztem csak el, ahol nem volt szükség enövényre. Ennek egyetlen feltétele volt, hogy a kisfarmon összesen egyszer végigmentem és mindent learattam egy egyórás munkáskupon segítségével. Így megfelelő számú felröpit kaptam. Én ennek úgy örülök, mint kiskutya a farkának. :) :)
    A kisfarmokon soha nem költöttem semmit, egy petákot sem a játékra.

A főfarmon minden rendben a jelenlegi eventnél, szorgalmasan gyűjtögetek.
    Itt is csak munkásokra fizetek elő, de azt is csak akkor, ha nincs elég munkáskuponom. Éppen most tartottam kéthónapnyi szünetet, annyi kuponom jött össze és még legalább egy hónapnyi van tarcsiban. Nagyon ritkán csábulok el egy kis farmarany beszerzésre, de csak akkor, ha borzasztó kedvezményes.
    Már jó ideje minden eventet végigcsinálok a játék öröméért. Sőt, azt vettem észre magamon, hogy az eventismertetők olvasásakor nem is nagyon foglalkozom a nyereménnyel. Persze elolvasom, de nem latolgatok, hogy kell-e vagy nem, mert tudom, hogy úgyis megpróbálom megcsinálni az eventet, bármi lesz is a jutalom a végén.
    Ez alól egyetlen kivétel van, ha elutazom. Olyankor reménykedek, hogy nehogy pont kiemelt fontosságú event jöjjön, lázasan olvasom az eventismertetőt. Kiemelt fontosságú alatt az olyan eventeket értem, mint a régi, vagy akár az újabb királynős event, ahol jól meg lehet szedni magunkat, ráadásul minijátékkal van összekötve, ami időigényes. Utazáskor az eventet igyekszem a telóról megoldani, általában sikeresen, de az sem baj, ha kimarad egy-egy az utazás miatt. Minijáték ilyenkor szóba sem jöhet.

Ja, és még annyit, hogy mindenki volt kezdő, amikor remény sem volt jó ideig arra, hogy egy eventet befejezzünk. De akkor is örültem volna egy ilyen eventnek, mint ez a mostani, mert ez pont az az event, ami a kisfarmosoknak is igen kedvező.

csio70, kanzlerviki, Janata9 és 8 más kedveli ezt.
  6. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Megosztó ez az event. Nekem pl. nagyon tetszik! Igaz, van a pajtámban mindenféle számosan, ezért gond nélkül vállalhatok ilyen költséges eventet, ha megéri. És ez most nekem megéri.
    De azért, hogy valami kis csintalansággal mosolyt csaljak az arcotokra, hoztam Nektek a "Smaragd-örvény" című képemet, melyhez az ötletet Pharmer augusztusi Maci-Pharmacy képe, a Zöld örvénylés adta.

rozo52, -Encyberama-, dagi18 és 32 más kedveli ezt.
  7. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Szia!Elnézést de nem okoskodni akartam,csupán javaslatot tettem, úgy írtad "lehetőleg moderátor válaszát"!

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gazdakör kipipálva....
    Ez gyorsan ment... jöhet a következő;)

Éva0315, KISHONŐR, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Na, ez gyorsan ment (bocs az echolaliáért!). Vasárnapi "pihentető" feladat? :)
    Juliska!
    Ne lovagolj már a szavakon!
    Ha kérdezel valamit az eventtel kapcsolatban, akkor valamiben bizonytalan vagy. Ha a modi azt mondja, hogy a kérdésed a help topik tárgyköre, akkor az. Függetlenül attól, hogy milyen címkét kívánsz rárakni.
    Örülj neki, hogy ilyen modijaink vannak, ne rágd a gittet és az ő idegrendszerüket fölöslegesen. Nem ér ennyit az egész.
    Ahogy Othep már mondta, téma lezárva. Tedd azt Te is és fogadd el, amit mondtak.
    Ha mégis mindenáron meg akarod osztani az infót, akkor a help-béli válasz után idehozod kijelentő módban és kész.
    Jó játékot mindenkinek!

Szabi451, kanzlerviki, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  10. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Sajnos egy nap alatt nem lehet letermelni annyi növényt meg állatokat amit kérne legalább 2 nap kellet volna hozzá így nem lesz meg,most is még 3000 db egy magvútök és 600 csoda kristály hiányzott a feledathoz. pedig nyeremények elég jók:

11. incimami

incimami Fórum bárója

Letudva kész .megyünk pihizni.:):):)

genka53, Imi* és Gio kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A holnapi feladathoz ezek kellenek!:)
    1.750 db cukornád
    65 db papagáj
    65 db fóka
    1.666 db e.gaz
    250 db felröppenő

Sok sikert mindenkinek!

csio70, kanzlerviki, -W-595- és 15 más kedveli ezt.
  13. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

hová tűnt a csevegő?

14. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Nálam is eltűnt :(

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Technikai okok miatt egy időre sajnos be kell zárnunk a csevegőt, hamarosan újranyitjuk.

Elnézést a felmerült kellemetlenségért.

genka53, mebajah, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Technikai problémát sikeresen elhárítottuk, így újra használható a csevegő.

Elnézést még egyszer a felmerült kellemetlenségért.

17. -Holdfeny-.

Annyi feladat van még hátra8)... csak tudnám mennyi gaz kell még összesen...:music:
    Mert a végén túl termelem :wuerg:

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Rajta vagyok, mindjárt hozom!:)

nyuszika215, incimami, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Te vagy a megmentőm:p

nyuszika215 és Imi* kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    5.-6.-7.-8.-9.-10.-11. gazdaköri feladatokhoz még...
    14.976 e.gazra és 1.740 felröppenőre van szükségünk, ha ezek a számok megvannak akkor már hátra is dőlhetünk!8)

Tessék!:)

Utoljára szerkesztett: 9.9.18
    nyuszika215, incimami, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.