Visszajelzés A nagy fogyatkozás

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Sziasztok! Na, ez is meg van, büszke is vagyok magamra. Megettem egy eventnövény TP növelőt, learattam az egymagvú tököt, majd újra azt is ültettem. Yesssss...

meszimarsi, vihence, -katalinjani- és 8 más kedveli ezt.
  2. balfék2018-1

balfék2018-1 Utánpótlás-írogató

Köszönöm

meszimarsi, ulmo12 és Éva0315 kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Egy lépéssel [​IMG] már megint előbbre vagyunk :D:inlove:. Megint 24 óra...... (ill. már csak 23xD)
    Így a jelenlegi helyzet:

Full teljesítés eseténdb
    Σ kell eventnövény
    20 750 ​
    Σ kell smaragd
    2 740​
    Beadva Σ eventnövény 1-5. feladatba
    7 440
    Beadva Σ smaragd 1-5. feladatba
    1 240
    Még beadandó Σ eventnövény
    13 310 ​
    Még beadandó Σ smaragd
    1 500​
    További sikeres eventezést! :D:inlove::inlove:

Zsu065, Ribiszke, bubor75 és 23 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Szia Genka!:)
    Köszönöm szépen a táblázatot, sokat segítettél!:inlove:;) E szerint enövényből 4351 db., smaragdból 163 db. kell a full teljesítéshez.
    Már nem is annyira lehetetlen mennyiség. Az egymagvú tök nálam csodákra képes :p.
    Esetleg valaki már teljesítette az összes beadandót? :)

Utoljára szerkesztett: 10.9.18
    meszimarsi, Imi*, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  5. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Nem nagy különbség, de szerintem csak 1490 smaragd van még hátra :)

meszimarsi, -katalinjani-, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  6. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. 5. gazdaköri is sikeresen befejezve :) Fejlesztés a dekorra rárakva :) Növényem 10ezren felül. Röpit azt sajna gyűjtenem kell a holnaputáni gazdakörhöz, de éjszakára hosszúk mennek azzal lehet röpit szerezni igazán. A 24 órás növény 79 db-ot, a Sztevia meg 57 db-ot adott 1 területről.

meszimarsi, -katalinjani-, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  7. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    Hálásan köszönöm ezt az összesítést. Még csak 5 napja csináljuk? Egy évszázadnak tűnik. xD

Ezeöccá kicike szmaragd???? o_O Bele kell húznom!

meszimarsi, Marika312, kovacstne és 8 más kedveli ezt.
  8. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

Tessék mondani delfint hol lehet beszerezni..? köszi...:(

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. genka53

Szia mr.jimmi! :)
    A szentélyben a 9. kamra és azon belül a 2. szobor
    kiváltásával (csak előtte az 1., a fókát is ki kell váltani, nem engedi átugrani) megszerzed a jogosultságot, hogy a szigeten a Piros Kosár utca 2. alatt vásárolhass Delfinmedencét. :) Sok sikert!
    [​IMG] :D:inlove:

meszimarsi, Imi*, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Maja majmok szentélyben a 9. kamra!

meszimarsi és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

köszi

Éva0315 és genka53 kedveli ezt.
  12. genka53

Szia Sali! :)
    Az már neked is hamar meglesz!

Igen, én teljesítettem, az eventnövény már szombat óta punnyad a pajtában, igaz, hogy beadni nem tudtam, de papírformailag teljesítve! xDxDxDAzóta pajtatöltés ürügyén, ill. címszóval szorgosan gyűjtögetem a röpiket a hosszúzással. ;):D Ma meg is lesz az egyiken, a másik kettőn meg holnap. :D Precíz tervezés, szakszerű és következetes kivitelezés, és minden flottul megy a maga útján. :D:inlove:

Szia bogisaci60! :)
    Valóban nem nagy különbség, nekem az Excel ennyit hozott ki. ;)
    Bár szerintem, mire végzünk, úgyis megint maradni fog pár száz röpink.;):D:inlove:

meszimarsi, misacmo, Éva0315 és 6 más kedveli ezt.
  13. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Az 5. feladat teljes elkészülte után:
    egaz: 9300
    felrepi: 643
    van a pajtában

Ribiszke, meszimarsi, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  14. incimami

incimami Fórum bárója

Köszike.:)

Éva0315 és -katalinjani- kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    92-es farmon megy a szenvedés rendesen. :D Csak a felreppenőn fog múlni hogy meddig jutok. Még 3 AB hiányzik hogy ki tudjam váltani a moringát, azt holnap kiszedem a gazdaköri tenyészállatokból. A piacon úgy repkednek a milliók, mintha a huzat vinné:D, de nincs idő mindent letermelni.
    Miután nincsenek munkások, eddig 2x2-ben ültettem az egymagvút, de nem voltam megelégedve a felreppenővel, ezért átváltottam 2x1-be és nappalra paprikát ültettem. Az 1x1-hez nincs idegem. Naponta háromszor tudom aratni és több felrepi jött belőle mint az egymagvúból. Éjszakára én is egymagvút ültetek, de nappal megy a paprika. A 6-7 órás ólak is majdnem egy az egyben adják, csak sok helyet foglalnak, de ki kellett raknom a lajhárokat mert arra már nem maradt pénz hogy megvegyem, ezért le kell termelnem. :D Nahh, szóval nem lehet unatkozni, de az eredeti 6. fejlesztésnél biztos hogy tovább fogok jutni. Hogy meddig, azt majd a fentiek eldöntik hogy mennyi felrepit dobálnak rám. ;) Sok sikert.

16. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

17. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    Az 5-ik feladat teljesítése után12621db eventgaz:D és 166db felröpi készletem van:cry:1ó múlva aratok még:p
    szép estét további jó játékot:inlove:

Ribiszke, meszimarsi, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  18. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Nekem is. És az eventismertető szerint is 1500. (250+500+250+250+250)

meszimarsi, kukori80 és genka53 kedveli ezt.
  19. ginger.

ginger. Fórumprofi

Segítséget szeretnék kérni. A Napmasina alapdekort kiteszem a kerge kertbe, ez után valahogy ráteszem sorba a fejlesztéseket /nincs tapasztalatom benne/. Később be tudom rakni a raktárba és ha akarom más területre ki tudom tenni? Nem lesz meg az összes fejlesztésem, a növény rendben lenne, de a röpi az nem fog sikerülni. Azért igyekszem a legtöbbet kihozni belőle.

Ribiszke, Éva0315, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Először kiteszed az alapot, majd utána ráteszed a függönyöket. (A függönyöket a bal oldalon a raktár - váza ikon - dekorációs tárgy alatt találod Napmasina címszóval. Ha lebontod, akkor át tudod helyezni máshova, de már csak a fejlesztett változatát, nem kell újra fejlesztened.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.