Visszajelzés A nagy fogyatkozás

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Sep 5, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

És mennyibe fájt ez neked?

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia!
    Egy modi miért nem teheti közzé a játékban elért eredményét? Miért is "henceg" az, aki akár egyetlen nap alatt végez az egy hétre tervezett eventtel? Cseppet sem irigykedünk ugye?
    Kívánok mindenkinek sikeres játékot, érjük el a magunknak kitűzött céljaink.;)
    Köszönöm szépen a számolgatásokat azoknak akiket illet,:) ezzel megkönnyitve sokunk munkáját.Az eventet elkezdtem, szeretném a fejlesztéseket egyenlőre, a többi majd menet közben kiderül.

3. Melan

Melan Fórum admirálisa

A modi is jatekos, tehat hol ebben a hiba? Erre te is kepes lettel volna konnyeden, nem kell hozza meg fullosan sem lenni, csak nemi szupertragya, KK, karacsonyi suti, feher artatlansag, ja es persze ido:) hogy ezek kozul mi hianyzik nem tudom, de az irigyseg biztos nem. Csak azzal nem leszel kesz hamarabb:music:

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szerintem ma már ne viccelődj. :p;)xD

5. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

szerencsére csak 1-et vettem

6. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

1,5 év kupon termése nálam.
    https://kepkuldes.com/images/7cd5b7483ec5b9b9983a667df9d6678e.png

én is gyűjtöm őket jó lesz egyszer, ráadásul emlékeim szerint tavaly az első félévben igencsak gyéren lehetett kupont szerezni.
    Lehetett venni havonta FP-ért 5*12 órást a vidámparkba is alkalmanként 1db 48 órásat, PP is adtak, eventek, gazdakörik.
    Van lehetőség a játékban szerezni és mostanában mintha kicsit több is lenne a táppal együtt.

Nekem tetszik az event, jó lenne akár havonta ennyi 24 órás gazdaköri apróbb ajándékért, és azt mindenki akkor indíthatná amikor akarja.
    A mai hamar kész lehet, aki tud termeljen előre eventnövényt, pont arra jó a mai kisebb beadás, hátha a többi nap nem lesz annyi ideje valakinek hogy letermelje.

7. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

Jó van na! Elnéztem nem vettem a ződet!!! Mögértöttem! Jó hogy itt vagy!

8. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Mostanában kicsit eltűntem a fórumról, de csak azért mert éppcsak annyi időm volt mindig, hogy a farmon ténykedjek kicsit. Mindkét event tetszik, pedig én is dolgozom. Én azt szeretem, ha van mit tenni a farmon. 189 felröpivel kezdtem, bár vettem pár ládát is, magok így 70 db épp szaporítás alatt, mert csak negyed négykor tudtam elkezdeni az eventet, de sebaj. Első cél, az ezüstökön majd a gyémánton végigmenni, a fejlesztésekért, és ha marad még idő, akkor a teljes gazdakörit megcsinálom, ha nem az se baj. Jó eventezést mindenkinek :)

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Én nem harapok, nincs semmi gond :)

10. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Hello!
    Hm hm a holnapi gazdaköri event kb 5 perc,majd azutáni is xDxDxDxDxD

11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tisztelem a Magyar moderátorokat és kitartó munkájukat!
    Napi szinten megfordul itt egykét érdekes fazon...:music:
    Legalább nekem is van mit mutogatni!xD
    Masinafejlesztés bezsebelve, jöhet a kövi feladatsor!8)

12. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Sziasztok.
    Ma Fortuna kegyes volt hozzám :)

13. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Köszönöm a választ Rékuci, jó nagy fejtörést jelent ez nekem, gondolom az Almás-csatni a piacon kapható, (szinte arany árban) de jó tanácsokkal láttál el. Köszönöm.

genka53, Rékuci1111 and ulmo12 like this.
  14. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

Sziasztok:)

Mivel az eventhez tartozik és én nem rtem, így megkérdezem, hogy miért nem lehet a Napmasinát rozsdásan is kitenni a kifutóba?:(
    Ott majd kifényezem:) szépen naponta!:)

Előre is köszi a választ:)

15. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

Én sem, mert lassan nincs mivel.

16. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Ne vágj fel légy szíves

17. milicke

milicke Junior szaki

sziasztok! hová lehet kitenni ezt a fényes masinát és hol találom?

18. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Egymagvú tökkel próbálkozott valaki kezdetnek 3 területen? Kíváncsi lennék milyen felrepi mennyiséggel számoljak

19. Goran

Goran Fórum bárója

6. fejlesztés után tudod oda kihelyezni, addig fényesítsd máshol xD

20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha logikus magyarázatot akarsz, akkor a táblázatban minden benne van. A rozsdás masina 5 fejlesztésig úgy müxik, mint egy mezei kitehető. A hatodik fejlesztés után már annyira lepereg róla a reve, hogy +5% TP bónusz is jár utána, és így már szerény ragyogásban átalakul tojásfélévé és megszűnik gyalog kitehető lenni.

Thread Status:
Not open for further replies.