Visszajelzés A nagy hajsza 12. - 2023. szeptember - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 5.9.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem sokszol olvasni tőled ilyento_O:eek: Félbehagysz egy eventet?:oops:

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Az idő sok mindenre megtanít, így az elengedésre is. Ajánlom kipróbálásra neked is..
    Nem feltétlenül erre az eventre gondolok.:)

jucus100, Evita-55, vihence és 6 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Mikor kilógtam a 10.- ről, még jó, hogy nejem nem engedett el. :D

Imádom a Gyopit... :D ;)
    Ez nem is a Gyopi, akkor keresgélek tovább. :D

vihence, Gio, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Megkérdezném, hogy mit kerestél lógva a 10.-ről, ha nem lenne az ebben a topikban off, így inkább elengedem ezt a választ is.. /majd megírod bagolyban, ha szeretnéd/

-forrest-gump- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Jó pap holtig tanul;) Az eventek végigcsinálását én már rég elengedtem...8) sok más mellett:music:
    Csak nem azt mondtad neki ,hogy :játszani jó:pxDxDxD

-BombadilToma-, _Ilona49_, agi770 és 5 más kedveli ezt.
  6. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Ezzel a tempóval,nem csoda,hogy profi vagy. Le venném előtted a kalapomat,ha lenne!:)

7. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Tudom, hogy a játékban felreppenő a korom,
    Azért nem szerzek pontot,mert gától a korom!!!
    öreg vagyok már:):):)

T.Annie23, kidmama, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  8. .dina1.

.dina1. Törekvő

Én is.:(:(:(:):):)

kidmama, -forrest-gump- és cicimsincs kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Esetleg, ha nincs a klaviatúrádon ékezet, fozhetnel korom porkoltet keresgélés helyett. :D ;)
    Csak kinéztem, ritkán jutok olyan magaslatokba. :)
    Megnéztem, láthatók- e a hajszánál használt szobák.

10. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Sajnos úgy látom én is csak a minijátékra hajtok, másra nem, mert az ismeretlen helyszín az kemény! Nem is értem a szervezők mire gyúrnak ilyen magas mércére, örülünk, hogyha a régi helyszínek vissza jönnek, nem hogy még ujjakat raknak be! Már sajnos ezek a helyszínek egy nagy katymasz sok mindent azt sem tudom mi az? Arra jó, hogy elvegyék az embernek a kedvét a játéktól! Kezd elegem lenni 12-13 év után nem engednek a sikerhez kerülni! Az Ember dolgozni jár ingyenes játéknak van hirdetve és néha rájövök, hogy ez nem így van, mert mindig bekavarnak valami újítással! Nagyon elkeserítő, hogy nem engednek haladni! Mindig csak azért küzdeni, hogy meglegyen a felhő, mert nagyon magasra rakják a mércét! Sok embernek ebből van már elege a hétről hétre szervezett eventekkel és nem sima event, hanem ülj ott és vagy be jön vagy nem! Termelj event növényeket vagy tudod játszani vagy nem? Ja mert a régi dolgokat elveszik beraknak újakat, ne hogy csinálni tudd, hát ennyi!

elefáni, tuxumuxi, libuskafarm és 5 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Öreg is vagy,cicid sincs, ejnye....xD
    Nekem nem nagyon megy ez a játék. Mindig 80 pont a max... :sleepy:

12. PapaMangó

PapaMangó Járnitanuló

Na ezért el sem kezdtem, sem felhőre sem mammutfára nincs szükségem.

marcsi152 és elefáni kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Többek között tériszonyom is van, talán majd szép lassan el fog fogyni ez is :)... úgyhogy kerülöm a magas helyeket :oops::DxD:cry:xD

marcsi152, cicimsincs, bactriaanus és 4 más kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az új pályát is van lehetőséged gyakorolni mielőtt élesben játszol vele, Wolf[Black] jóvoltából - köszönet érte neki.
    Itt találod az információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tember-eventcsevegő.23977/page-4#post-1343147

15. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Részemről vége az eventnek! A felhőt megszereztem... a többi marad...:music:

fankostepsi, cicimsincs, jucus100 és 7 más kedveli ezt.
  16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Dicsérem én is az eszemet, hogy nem kezdtem bele. Legalább egy kicsit telik a raktár. Még azt az egy játékot is meghagyom nekik :)
    A legutóbbi ilyennél egy vasárnap délutánom ment rá, hogy 2 farmon megcsináljam az összes minijátékot. Na akkor megfogadtam, ez volt az utolsó. Már jojózott a szemem a végén.
    Ez egy őrült minijáték, meghagyom ezutána kitalálójának. Nekem ekkora hajsza nem éri meg.
    Aratót szoktam venni, de már azt sem, próbálom beosztani a kuponokat, ha fogynak, akkor hosszú és kevesebbet jövök. Még tavaly vettem FA csomagot azóta sem, de többet soha.
    Ilyen mennyiség, őrült tempóban nekem sok. Még ha 2 hétig tartana akkor meg monoton lenne.
    Amúgy meg nálam az van, hogy csak az első eventet volt nehéz kihagyni. A többi már ment lazán.

Közben eltűnt a játék, de ez megmaradt :D

Utoljára szerkesztett: 8.9.23
  17. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Bal oldal kész, még érik egy adag növény - aztán nem csinálom tovább, inkább töltögetem a pajtát! xD
    Üdv.Mindenkinek! :)

18. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Töfi pékségén változtattak, nem azonos mint ami a helytárban van. Még jó hogy a felhósorom már megvan.

-forrest-gump- és aida2330 kedveli ezt.
  19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Köszi, pedig pont most csináltam pár gyakorló kört.:( Sok változás van benne?

bactriaanus és -forrest-gump- kedveli ezt.
  20. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Pár új tárgy, más elnevezés. De a helytár már szerkesztés alatt köszönet Wolf Backnak!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.