Visszajelzés A nagy hajsza 12. - 2023. szeptember - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 5.9.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Gratula, hallod tényleg egy délutánon nyomtad le? Szinte hallom az igéket, amiket elmormoltál játék közbexD
    Már túl voltam a felén, amikor ráeszméltem, hogy ez még k...va hosszú lesz:wuerg:
    Nálam Jack, varázskalap, virágos dallamok:)
    Mondjuk a szuper mamuthoz ennyi melóért nyugodtan odavághattak volna egy farmaranyfát;)xD

PZoli64, Samborg, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  2. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Reggel 8 óta most sikerült lekevernem 5 detektívet,no komment.

3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Elgondolkodtató, hogy ezt az eventet érdemes-e a jövőben csinálni a mamutért. Ahogy írtam korábban, hangulatfüggő lesz nálam nagyon, de már közel járok ahhoz, hogy nem fogok játszani ezzel az eventtel sem. (Ami azért szomorú, mert szinte már csak ezzel játszok, de hát....).

Köszönöm.
    14:00 - 14:45 között 10E pontom volt, aztán beütött a kraccs... aztán 17:45kor ismét jó volt a játék, 18:48ig gyorsan összehoztam a 17,5E pontot, mert gondoltam hamarosan ismét elérhetetlen lesz minden... ne legyen igazam.
    Köszönöm.

Gratulálok a Piccolo nyitásokhoz, azért az már szép felhozatal. ;)

Köszönöm.
    Kitartást kívánok! Talán most érdemes elkezdeni, mára csak nem lesz több 502 meg 503 hibakód.

PZoli64, Samborg, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

Na igen amikor először volt a tárgykeresős, azért nem volt annyira necces, mint most és ezzel tényleg elveszik
    az ember kedvét. Legalább is én elmentettem ezt a képet magamnak, sajna azt nem tudom mennyi játékkal sikerült,
    de marhára fárasztó volt, főleg ilyen körülmények között, hogy hol eléred a játékot, hol nem.
    Itt pl. nem a gaz letermelése volt a kihívás, hanem maga ez a rengeteg játék.
    Azért leültetném a játékmestert 2-3 óra hosszára legalább, hogy szembesüljön a tényekkel és számoljon.
    Meg is lepődtem a piccolókon, mert Jack-et nem is tudom mikor kaptam utoljára.

PZoli64, nolina1965, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  5. bogiviki1978

bogiviki1978 Fórum-zöldfülű

3/4 négy körül járt le a farm, azóta nem lehet aratni. 12 órás aratógéppel egyszer tudom csak megcsinálni a földeket. Egy nagy határ az egész .

fankostepsi, Kisfenyő és cicimsincs kedveli ezt.
  6. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok.az eventnel nem muatat semmit hogy mibol mi van

ho-hoboy és aida2330 kedveli ezt.
  7. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    Segítsetek már nekem légyszi! Megcéloztam a mammutfát, de úgy látom nagyon-nagy falat ez nekem. Betettem 200%-ost, növénybónuszt, a kerék is kegyes volt, adott egy 100%-ost és mégis akárhogy számolom, 6000 pontnál több nem fog összejönni. Kérlek adjatok pár tanácsot, hogy akik végig vitték a jobb oldalt hogyan csinálták, mert nekem ez lehetetlennek tűnik :oops::oops::oops::oops:

bactriaanus és aida2330 kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Nem szeretnélek elszomorítani, de olyan 120-140 ezer gaz és 7 ezer körüli korom és cirka 300-400 játék.
    Aztán kell még hozzá a játék elérhetősége is, ami mostanában valahogy elég elszomorító.
    Meg lehet csinálni, de elég nagy melót, sok időt, kitartást igényel, Te döntésed, hogy belevágsz e.
    Célozd meg a bal oldal végét és akkor nem ér nagy csalódás.
    Segítséget pedig itt találsz, tudod gyakorolni az aktuális és soron következő helyszíneket.
    https://helytar.farmgazdak.hu/
    Sok sikert hozzá:)

Utoljára szerkesztett: 10.9.23
    PZoli64, Sylja, agi770 és 6 más kedveli ezt.
  9. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Kérlek olvass vissza az event csevegőben!:) Már kedd óta elérhető a csevegő, ahol tervek, korábbi event anyagszükséglet-menetrend és sok hasznos ötlet található. ;)
    Ahogy BombadilToma is leírta, ez egy több variációs event. Mi a célod? Mit tudsz rá áldozni?-mihez tudsz nyúlni a kamrapolcon, milyen a minijátékhoz való készséged? Rengeteg befolyásoló tényező van.
    Maximális pontszámokkal haladva 204 minijáték kell a jobb oldalhoz, ha a 90 másodperces tárgykeresővel játszol.
    A másik kettővel 263 minijátékra van szükség, de hozni kell a 105-ös maximális pontszámot. Gyengébb pontszámok esetén az eventnövény és korom mennyisége emelkedik, ezáltal a ráfordított szupertrágya, KK, egyéb bónuszok mennyisége is több lesz.
    Remélem sikerül elérned a célod!:)

Szia!
    Ez a kliensnek a hibája volt. Próbáld meg böngészőből a játékot, vagy töröld és telepítsd újra a klienst, de igazából nem tudom, hogy javították-e már....:oops:
    A malomban látod a mennyiségeket?

PZoli64, Sylja, bactriaanus és 2 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Most nem vagyok benne biztos, hogy hol olvastam, tehát hivatkozást adni a hírhez nem tudok, de mintha azt olvastam volna, hogy ezt a hibát ismerik és nem javítják az event végéig, kénytelenek vagyunk együtt élni vele. Javasolta a válaszoló moderátor is böngészős variációt, ahol minden rendben van és látszanak az adatok. Tehát ebben nem segít a kliens törlése és újra telepítése.
    Engem a nagyító mennyiségének hiánya zavart egyedül, de még ezt is megoldottam: a raktárban néztem meg.

11. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!
    A felhő nem rossz, de kénytelen vagyok elengedni ezt az eventet is. Nem merek extrákat használni, mert ki tudja mikor tudok belépni legközelebb. A minijáték alapból elveszi az ember fél életét, és jelen körülmények között nincs kedvem vele küzdeni.
    Akinek kész az event annak graatulálok. A BPnek meg javaslom, hogy amíg nem javítják ki az alap hibákat, addig ne erőltessék az eventeket, mert csak a játékosokkal csesznek ki.

12. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én már csak a felhőig célozgatok:pxDxD

csillus35, GA-BI-O-Farm, ho-hoboy és 2 más kedveli ezt.
  13. Ananke

Ananke Fórumelemző

Én eleve a bal oldal végét céloztam meg, de úgy érzem, ha elérem a felhőt, feladom:oops:

14. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok.
    Nem tudom észrevettétek-e, de a pékség tárgyai nem egyeznek a helytárban lévőkkel. Nem győztem keresgetni az új dolgokat.

bactriaanus kedveli ezt.
  15. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A téli változatot nézted a helytárban?

aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Ha már itt vagyok, szeretném meg jegyezni,hogy az új helyszínekkel,pl:eek:kos füles laborja,nagyon nem boldogulok,mert számomra túl sok az ismeretlen szó!:p

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

Jelenleg a Romantikus vacsora, Töfi péksége/téli és és az Alkimista kert van játékba.
    Majd 14 órától lesz az Okosfüles laborja.
    Itt találod a gyakorló pályákat
    https://helytar.farmgazdak.hu/

böbe764, Kuzdern, nolina1965 és 3 más kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve, a felhőig:inlove::inlove::inlove:
    a tegnapi nap után a minimálisan elérhető dolgokra koncentrálokxD
    nem baj,ha nem tudom végig vinni,mert ez is elég kell legyen8)
    aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)

maszilva, Hagymácska55, böbe764 és 7 más kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, én kb. 2000 pontnyira vagyok a végétől.
    11 éves a farmom.
    Mivel sokat dolgozom, nem tudok folyamatosan gép előtt lenni, ezért az eventeket erőből oldom meg. Emiatt a szupercsöppöket mindig elhasználom, ennek 4000-el vágtam neki. 36 ilyen mamutom van, még anno vonatkáról, ill. 1-2 db a gazdakörből, stb. 2 event közt általában kinn vannak. Most sajna bontani kellett mindent.
    Ehhez én bevetettem apait-anyait: 5 jack, gyémántba 200%, aranyba 100%, mellé eventnövény +1 db (nem rekeszes bónusz), meg amit a kerék adott, talán 2x100% + 4-5x + 1 termés; 1000 KK vegyesen az elejére ill. a komfortra.
    Az elején elszórtam a nagyja szcsöppöt 1x1-re, amíg a felhőbónuszok tartottak. Utána néhány kör komforton a maradék csöppökkel, amíg a %-os bónuszok tartottak. Kb. 500 csöpp komfortra 0-zni a röpik miatt, de most ezzel óvatosan bántam, mert tudtam, h. nagyon kevés minden.
    Azt már korábban leírtam, hogy nincs se időm, se türelmem már a másfél perceshez (az elején imádtam!), a különbség nekem nem megy, így azzal számoltam, hogy a 10-esen tudok csinálni 95 pontot fixen. Ez valami 290 körüli játék lett volna, ami 113 100 növény és 8700 korom (felröpi).
    Elgondolkodtam, kell-e ez nekem, aztán úgy döntöttem, hogy más kihívás már úgysincs a játékban, a TOP-on kívül, megpróbálom. Ezután ld. fent.
    A növény lejött kb.másfél nap alatt (nem tudtam pontosan centizni az elején), azóta röpire gyúrok. Megtettem, amit soha, hogy vettem néhány adag szcsöppöt, kb. 600 FA-t szórtam el rá (volt, részben akciós vásárlásból, részben a játék adta. Pl. 15-eket aratok mostanában a kütyükből, ad egy láda is, nemrég adogattam be arany állatokat, ahol 30-40-50 aranyakat is adtak...), Még maradt FA.
    Már meglenne gyorsítók nélkül is, de részben türelmetlen vagyok, részben tudom, hogy holnaptól a gálya miatt nem lesz erőm és fáradtan nehéz keresgélni, ezért vettem meg az utolsó 500 csöppöt, mindhárom területre jusson.
    Némi gyakorlás után a 95-k helyett 80%-ban tudtam hozni a 105-ket. Nem hozza a felület, hogy hány játék volt, mindegy is. Most van még 11900 gaz, ami 30 játékra elég, sztem bőven elég, 105-kel számolva 17 játék kell még, max. 1-2 plusz.
    Ez a leg munka-és cuccigényesebb event. Sajnálom, hogy a kicsiknek mission impossible. Én tényleg csak a játék - kihívás miatt csinálom, ill. a XXL vonz, mert azt sokszor napi 2x tudom aratni, de enélkül is jól ellennék... Viszont aki a vonatozás idején még nem játszott, annak kincs lenne, és pont az nem éri el.
    Hála az égieknek, tudtam játszani, tegnap délután volt egy időszak, amikor nem, azt átaludtam.
    Update: volt 1 aratás, csak 10 órás növénnyel, 11 játék lett. Még 6 játék kell, ha ügyes vagyok. Ha nem, akkor 7.

maszilva, PalMa, Hagymácska55 és 7 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Szia!

11-X éves a farmom.
    Akkoriban busszal jártam.
    Viszont a kincs, ami nincs dominál nálam. :D ;)

vihence, bactriaanus és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.