Visszajelzés A nagy hajsza 12. - 2023. szeptember - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 5.9.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Gondolom 14:00- kor indul az Őszi event. Micsoda gördülékeny átállás lesz majd. :D Nagyon várom. ;)

vihence, genka53, Ninett79 és 6 más kedveli ezt.
  2. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Sziasztok!

Kisfarm.....
    Megpróbáltam a baloldalt hiba nélkül végigvinni a 135 pontossal. :D

Nem sikerült, azt hiszem 2 játékba veszítettem pontot.
    Sebaj, legközelebb új próba. :)
    Az átlagom 134,7789 lett. :D

soresne, PZoli64, jucus100 és 17 más kedveli ezt.
  3. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Még jó, hogy dolgozom:D Talán 17:00-ig rendeződik minden! :music:
    Az első támadás is elhárításra kerül.:D
    Akkor talán futok 1-2 kört. Éjjel már nem kelek fel;)
    Így csak a mamutokba és a prémiumban bízhatok:p:), no meg a jókedveben és az optimizmusban;):)
    Sok sikert a még küzdőknek! :inlove:Minden mamut sok-sok kincset ejt;):)
    Gratulálok! Ez szuper!:):inlove:
    Bérmunkát nem vállalsz?:sleepy::)

Utoljára szerkesztett: 12.9.23
    inanna11, Sali~*.*, cicimsincs és 6 más kedveli ezt.
  4. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Köszi! :D
    Nincs az az idő, ami elég lenne :)

genka53, inanna11, cicimsincs és 4 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

A jó kedv és az optimizmus fontos. Én valahogy nem tudom elhagyni ezeket. :D
    Most pörgettem 69 szabad és 150 PP- t. Lett 3 db +1 termés, Egy ólakra, 1 növényre és 1 fákra. Azt hiszem nem panaszkodhatok. :D ;)
    Kicsit még keresgélek. .... sztornó :D

Most néztem, hogy 10 eszközre való növényem van, azt hiszem ez lesz a vége. :)

Utoljára szerkesztett: 11.9.23
    vihence, genka53, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  6. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Hát igen, ez így nem játék és kikapcsolódás, öröm, hanem csak méreg.
    Én már a búcsúzkodáson gondolkodtam, de visszatérek egyelőre oda, hogy nem eventezek.
    Aztán majd meglátom ... meglátjuk ...

karippa, Calibaby, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  7. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!
    Kész lettem, sikerült a mamutfa.
    De elképesztően tudnék örülni, ha nem épp akkor állna le a játék, amikor épp az 500 party pöriből szerzett bónuszok ketyegnek, mert így hamar meg fogok őszülni.
    Az új pályáknak örültem....az első 10 körben.
    Mindenkinek sok sikert!

PZoli64, Kukackukac, vihence és 10 más kedveli ezt.
  8. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Sziasztok!
    Nos nekem az átlagom 74 pont, de ez memória kérdése:) nekem pedig....
    Viszont van előnye is!! A feleségem nem vonhat felelősségre, ha nem emlékszek a házassági évfordulóra:):):)
    Jézus én nem is vagyok nős!:)

bukta-agi54, PZoli64, vihence és 13 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Szia!
    Ez jóó. :D
    Nem is kell már neked gyakorló pálya. :D

soresne, vihence, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  10. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Jól emlékszel? Az biztos, hogy pasi vagy? :)

Az a gyakorlópálya sosem árt. Az agy tornáztatása javítja a memóriát, és nem biztos, hogy 74 lesz az átlagod. :) Mondjuk az se tuti, hogy több lesz. :) De meglehet....

Sali~*.*, vihence, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  11. Köszönjük!!!!!

12. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Végre, végre KÉSZ vagyok:)
    Sokáig hezitáltam, hogy egyáltalán elkezdjem-e és ha, igen, akkor mi legyen a cél. Próbáltam szerdán bónuszokat pörgetni, de hamar abbahagytam, mert semmi nem akart jönni. Ráadásul a felhőimet véletlen aratás miatt, csak péntek reggel tudtam volna aktiválni.
    Csütörtökön délután megint próbálkoztam a keréken, úgy gondolkozva, hogy akkor a 24 órás bónuszok még bőven tartanak péntek délutánig, ha sikerülne. Persze, sikerült is, csak nem 100, hanem 200%-os és egy 100%-os és + 1 növényesek, ami 6 órás. Így elkezdetem az eventnövény termelését, a felhők nélkül 65 perc volt az érésidejük. A hozam növelése miatt még indítottam a Jack-eket, csatnival és 2 aranyrekeszbe a kárácsonyi süti és a fehérártatlanság.
    Az első kört kis kosárral oldottam meg 2x1-en szupertrágya+KK, majd 6 kör 1x1-es ültetés következett, már csak szupertrágya és persze víz-trágya használatával.
    Amíg várakoztam az ültetések között, pörgettem még párat....este 6 után jött még egy 200%-os. Éjfélre 68 ezer növényem lett, így komfortra váltottam a továbbiakban. Összeségében 95 ezer növénnyel zártam.
    Nagyobbik gondom a felröpenő volt, mert én ragaszkodtam a tölgyeshez és nem bontottam. Így a mamutok végig az emelt hozammal voltak arathatóak. Nem szerettem volna nullázni, ezért a nemesített növényeimből a hagymára esett a választásom, ami vízzel,trágyával, ezüst rekeszes bónuszokkal 8 óra 25 perc alatt érett be. Ahogy az eventnövényeknél, a hagymánál is minden területen Pannival arattam. Mind a 7 darabot harcra fogtamxD
    Az első kör után láttam, hogy még mindig kevés lesz a felröppenő , így szombaton bontottam a tölgyest, csak a mamutok maradtak továbbra is.
    Péntek este kezdtem el a minijátékokat, most is a másfél perces keresővel. 110 játékot vittem végig, majd a felröppenő hiánya miatt a továbbiakban 13-14 játékkal tudtam haladni. Ennek az volt a szépséghibája, hogy mindig be kellett gyakorolnom 1 új pályát:wuerg::music:
    Hatalmas köszönet Wolf-Black-nek a gyakorló pályákért!:inlove:
    Rögtön a gyopárvölgyi piac nyitásra, ami egy teljesen ismeretlen pálya:) Okosfüles laborja is új volt nekem, azzal még nem játszottam. A többi pályát csak frissíteni kellett, de milyen jó, hogy van rá lehetőség!
    Összeségében 206 minijátékot játszottam, 133,61-es átlaggal.
    10232 szupertrágyával kezdtem, jelenleg 8075-öt mutat a számláló. Természetesen 2157-től többet használtam, de a nyeremény szupertrágyák és a mamutok hatása érződik. KK-t csak az első körben használtam, így az több is van, mint induláskor.
    Biztos fordítva vagyok bekötve, mert én is szeretem ezt a minijátékot;):inlove:

Gratulálok mindenkinek, aki elkezdte és elérte a célját!
    Sok sikert a többieknek a befejezéshez!:inlove:

PZoli64, Kukackukac, Timi21a és 10 más kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Ninett!
    Tudod mit szoktak ilyen mondani: "ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli" ;)
    Ne mérgelődj, mert az árt az egészségnek! :D El kell fogadni minden zokszó nélkül, mert legközelebb nem adnak. ;) :inlove:
    ......................................................................................................
    Én meg azon morfondírozok, hogy ki a csuda segített be az új helyszín, a Gyopárvölgyi piac keresendő tárgyainak a magyarra való fordításában?!
    Lehet, hogy előtte jócskán beleivott a malátasörbe?! xD:music:
    Ezekre voltam mindig pipa, amikor előkerültek keresési céllal, mert nem azt takarták, aminek elnevezték, mert cefetül sértették a vonatkozó érzékeimet:

- malátasörös korsó - bakker, az nem korsó a képen, hanem malátasörös hordó!!!
    A söröskorsónak füle van, és egy kézzel megemelhető, még a Müncheni Októberfest egy literes korsója is.
    - gyertya - még csak mutatóba sem volt benne gyertya, mert a képen az csupán egy üres gyertyatartó volt!!!
    - pereces vitrin - a vitrin egy üveges tárolóhely, a helyszínen pedig pereces állvány, vagy perec tartó állvány volt kirakva!!!
    - zacskó mag - hát ha az zacskó, akkor mi lehet az acskó, zacskó, stanicli? Nem inkább zsák?! A képen egyértelműen zsák volt, amit talán terményes zsáknak, vagy vetőmagos zsáknak, vagy csak simán zsáknak ... lehetne magyarítani. >:(:cry:

Jó lenne, ha a legközelebbi tárgykeresős eventnél már helyes megnevezéssel szerepelnének ezek a tárgyak is, ezért kérem a magyar Mod Team ez irányú közbenjárását, amit előre is köszönök. :inlove::inlove::inlove:

vízinyuszi, Kuzdern, vihence és 9 más kedveli ezt.
  14. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Délelőtt még be tudtam lépni. Elvetettem az event növényt, a felét szuper sz@rral. Azt le arattam, vissza ültettem. Kb. 10 perce már nem tudtam belépni. Most nagy nehezen sikerült végre... De, amit beültettem fél terület, ahonnan learattam a szuper sz@ros event növényeket. Most üres!!! :mad: Így biztos sikerülni fog ez az event is. >:( Ja, nem!!! U.i: Közben észrevettem, hogy az arató sem működik, amit farmaranyért váltottam ki!!!

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    volt egy rövid leszakadás a játékban, vélhetően ez időben ültettél, s így nem jutott el a szerverig a vetési információ.
    Újra elérhető a játék, kérlek, frissítést / új belépést követően ellenőrizd, hogy minden rendben van-e Nálad is.
    Megértésedet köszönöm.

16. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Sziasztok.:oops:>:(

Nagy nehezen végeztem csak a bal oldal volt a cél kicsit több lett, de ezt is bőven elég volt lejátszani. 3 farmon összesen 340 játék ebből a keresősből nekem több mint sok, ilyenkor mindig elhatározom, hogy csak egy farmot tartok meg, de melyiket? nehéz a választás.
    Ez a játék gazda és egér gyilkos, plusz a ráfordított idő amit a gép előtt töltöttem zombi üzemmódban.
    Az átlagom, csak 108 ami elég gyenge, de ez van egy tönkre ment egérrel és igen nincs csigavér és türelem sem hidegvér, amikor jó helyen kattintgatok és mégsem szedi le az adott tárgyat.
    Köszönöm Wolf-Black-nek a gyakorlási lehetőséget, nélküle még nehezebb lett volna.:inlove:

fankostepsi, soresne, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  17. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Szia! Köszönöm szépen. De, igazából ezzel nem vagyok előrébb! Mivel azt mutatta, hogy elültettem, vizet is tettem... Ezért úgy hagytam. Közben meg nem! És, ez már nem az első ilyen eset. Hiába tudok most belépni, hogyha kb. 4 órát vártam a semmire, hogy majd mostanra érik be... Éjjel meg nyilván nem fogok itt ücsörögni. Meg, hajnalban sem. Szóval, ez az event is off. :sleepy:

cicimsincs kedveli ezt.
  18. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Tudom, ez már a helyzeteden nem segít most sajnos, de azért leírom, hátha a jövőben segít Neked, vagy vkinek. Én azt szoktam csinálni, hogy amikor végeztem a munkálatokkal, akkor mielőtt kilépek, újra végig megyek a térképen a területeken és ellenőrzöm, hogy rendben van-e minden. Volt már nekem is olyan régebben, hogy az utolsó területen történt vetést nem vette a szerver, mert túl gyorsan léptem ki a játékból, vagy épp akadozott az internetem. Ez a "körséta" nem vesz sok időt igénybe, de arra pont elég, hogy lássam, nem volt-e internet problémám, játék probléma, ami miatt esetleg nem sikerült egy vetés - így megspórolok magamnak egy "bosszankodást" a következő aratáskor.
    Ha ezzel az eventtel nem is jutsz olyan messzire, mint szerettél volna, legyen nagyobb a sikered a következőnél, amit csinálni fogsz :)

PZoli64, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  19. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Én is végig ugráltam a térképen. Azt mutatta, hogy minden oké. Ki sem léptem a játékból. Elmentem vásárolni, kutyáztam stb. És amikor jöttem, hogy aratok bele voltam fagyva. Kiléptem, utána próbáltam be lépni, de nem engedett. Aztán amikor végre sikerült, ott volt az üres föld. Én, amúgy ki szoktam lépni és vissza mert akkor hogyha valami nem jó akkor egyből látom. De, mondjuk elég idegesítő, hogy kézzel ültetek, öntözök... Aztán meg mintha nem csináltam volna semmit. Kezdhetem elölről! Munkásaimat is már egy csomószor buktam igy el. Na, meg a bónuszok ugye... Most nem volt időm ki be lépkedni, és így jártam. >:(

20. Timi21a

Timi21a Junior szaki

hát ez tényleg nagy hajsza volt, o_Onem gondoltam az elején hogy eljutok idáig
    szerencsém is volt a keréken, pörgettem 2 db 100% os bónuszt, használtam 4000 szupertrágyát és 2000 kacsa katát
    a mamutfának nagyon nagyon örülök:inlove:
    a gyakorló pálya nélkül nem ment volna, ezer köszönet érte :inlove:

aida2330, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.