Visszajelzés A nagy hajsza 12. - 2023. szeptember - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 5.9.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Szia Kedves Szomszéd!
    Köszönöm szépen a támogatást !

Ez a B-terv !
    Az A-terv a következő : van 18 darab party pörgetésem, ebből érkezik 18 darab 24 órás 100%-s terménybevételi bónusz.
    Ha véletlenül ez nem valósulna meg, ami kizárt, de ha mégis, akkor lép életbe a B-terv.
    Jelenlegi készletem : 38.072 szupertrágya / 12.746 KK-szupertrágya.
    Van olyan event, amikor még a szaporításra sem használok extrát. Ezért végzek az eventekkel kb 3./4./5. napon.
    Az ilyen eventekre kuporgatok.
    Szegény ember, cifra nyomorúság !

upupa, ildiko44, juliannakoczkas és 13 más kedveli ezt.
  2. PBerti

PBerti Haladó

Zolecs,ugyanez az én gondoloatom is,tele vagyunk ólTP bónusszal,amiket én nem is aratok naponta. Számomra lényegtelen...

-forrest-gump- kedveli ezt.
  3. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

xDxDxD

Szia!
    Az A terv nagyon tetszik! ;)
    De, mint mindig, megoldod ésszel. De, látom hogy van mit a tejbe aprítanixD , az erő is veled van;)

ildiko44, bactriaanus, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  4. PBerti

PBerti Haladó

Lehet a kitehetőket ismét túl értékesnek tartották... most nézem 25 órásak,így kétnaponta lehet aratni,szuper....köszönjük...

-forrest-gump- kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha van sok farmaranya , akkor , végülis , naggyából nem is tévedett sokat .

6. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Ismétlődő event, jajj de jó :D Remélem aki belevág, az jól fog szórakozni, én kihagyom.

Ez azért sovány vigasz azért amit le kell érte termelni.

Csak hogy egy kicsit kedvesebb választ is kapj: nagyon hasznosak :inlove::music: Pótolják a kieső mennyiséget, ha több fa összejön, akkor akár nem is kell költened szupertrágyára, Kacsa Katára stb. :music:

ildiko44, bactriaanus, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Igen, hisz addig dobálja az aranyat, amíg nincs a keréken 100%-os Teljes bevételi bónusz;)
    De, még mindig ott van az 1:12-höz szerencse faktorxD. Mindenre a FA sem megoldás;)

-gyöngy-581, bactriaanus, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Addig kell dobálni a FA -t míg kettő bónusz nem lesz egyszerre , és egyből nő az esélye .

9. zozma119

zozma119 Járnitanuló

Szia! Hol lehet jégszarvast szerezni?

-BombadilToma- és aida2330 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

vihence, PZoli64, bactriaanus és 9 más kedveli ezt.
  11. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

A gyopárvölgyben ha elérted az ötödik szintet automatikusan megkapod.

12. zozma119

zozma119 Járnitanuló

Köszi. :) Közben megtaláltam, van nekem is.

-forrest-gump- és aida2330 kedveli ezt.
  13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Egy kicsit összekavartál engem;)
    Mintha összemostad volna a két bónuszt. Az egyik 100%-os TP/TTP bónusz, a másik ólbevételi bónusz. Az elsőnél TP/TTP-t kapsz, a másodiknál a kihelyezett ólakból duplán tudod az állatokat aratni.
    Most a bal oldali nyereménysávban mindkettő szerepel.

Az ólbevételi TP bónusz 2000%-os és azt nem nagyon osztogatják. Pl. egy-két-három területnyi neon ólnak nem lehet rossz a TP-je;)

Frissítés:- Számomra később derült ki, hogy te a felhő 100%-os TP bónuszára utalsz, ami az ólakra hat. Lehet, hogy most még nem érdekes és nem figyelünk rá, de remélem, hogy el fog jönni az az idő, amikor nagyon is figyelni fogjuk, hogy mikor kell aktiválni azokat az ágakat, ami ólas TP növelő:)

Utoljára szerkesztett: 5.9.23
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azért én jobban szeretem, ha egy területen vannak kint az ólak és úgy aratok ismételten xD Elég sokszor egymás után 79 neon szalamandrát / 39 területen és 5/8 raktárházban/ például. Viszonylag jól meghúzza a csíkot területváltások nélkül is.:D:inlove::D
    Szóval számomra értékes ez a felhő és a többi már meglévő is :D
    Az ólak számának magyarázatát javítottam utólag, érthetőbbre

15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

xDxDxD
    Élni tudni kell! De, ki fogunk kapni....;)
    Legalább az ólbevételit, amit kiveszel a bal oldali nyereményekből rányomod a szalamandrákra;):music:

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Már nem, mert írtam még hozzá egy mondatotxD:D

17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    >> ITT << minden teliholdas bónuszt megtalálsz. A normál termésbónuszt kár arra pazarolni.
    Nekem ez a kedvencem, mert ez növényre, fára és ólra egyaránt hat:

KépNévHatásBónusz mértékeHatóidő
    (óra)
    Megjegyzés
    [​IMG]Teliholdas betakarításnövelőTermésbónusz a teliholdas tárgyakra (növény, ól, fa)+2 termés24:00Vásárlással:
    - Kísérteties farmercsomag akció
    - Farmáruda (400 FP)
    - Boszorkányos holmik ládája (Banyatanya 10-50. szint adja)
    Kieg.: Ja, és ez rekeszt se foglal el.:D:inlove:

mimi, inanna11, -forrest-gump- és 10 más kedveli ezt.
  18. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Szerettem ezt az eventet régebben amikor még nem raktak be ujjakat tudtam csinálni, de megcsinálták, hogy ne tudjak haladni sajnos! ! Most már elvesztem benne nem is próbálkozom a sok újítás miatt sajnos!

19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Wolf[Black a #76-ban írja, hogy holnap 14 órától elérhető a Helytár. ITT fogod tudni gyakorolni a pályákat, mielőtt elkezdenéd élesben a minijátékot. Az új pálya is lehetőség szerint mielőbb bekerül.
    Ne add még fel!:)
    Sikeres eventet, jó játékot kívánok!

Kuzdern, maszilva, vasaló57 és 6 más kedveli ezt.
  20. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!
    Lényegében pontosan ezért tartogatom a termésbónuszokat a teliholdra. Vannak ládáim amelyeket még nem akarom ki nyitogatni mert akkor elpocsékolom az aranytartalékokat. Közeleg a top event! Arra készülgetek sunyi módonxDxD

PZoli64, jucus100, vihence és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.