Visszajelzés A nagy hajsza 13. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.3.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 29.3.24.
  1. 1

116 szavazat
    22.7%
  2. 2

27 szavazat
    5.3%
  3. 3

16 szavazat
    3.1%
  4. 4

12 szavazat
    2.3%
  5. 5

36 szavazat
    7.0%
  6. 6

15 szavazat
    2.9%
  7. 7

19 szavazat
    3.7%
  8. 8

50 szavazat
    9.8%
  9. 9

58 szavazat
    11.4%
  10. 10

162 szavazat
    31.7%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Néztem a helyszíneket, amiket az első 24 órában lehet játszani, illetve a holnapi újat, és valamiért nekem úgy rémlett, hogy amikor tegnap olvastam a hivatalost az volt írva, hogy 6 régi és 1 új helyszín lesz, most meg ez van az eventismertetőben: Az event során 7 ismert helyszín lesz.

genka53, bactriaanus, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Virágfestés (+)

5 db Virágfestés dekor használatával, vagy 4 Virágfestés és további 20%-nyi érésidő rövidítő együttes használatával az ólak azonnal beérnek normál táppal.
    A további, ólakra ható érésidő rövidítőkről (termékek, felhők) a Bónuszlexikon megfelelő helyén található részletes információ.
    >>KATT IDE<<

Dolphin, nolina1965, vihence és 9 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Igen én is azt olvastam tegnap, hogy lesz 1 új helyszín is és szerintem Wolf is arra készült, hogy lesz új helyszín.
    Viszont , ha nem lesz én nem fogok megharagudni érte, akkor jobb pontszámmal értékelem majd az eventet.xD
    Pont elég ez a sötét helyszín és gyanítom lesz még majd más is ami nehezített.;)

vihence, genka53, PZoli64 és 11 más kedveli ezt.
  4. kincseseva

kincseseva Járnitanuló

Sziasztok!
    Nálatok se indulnak a Helytárban a gyakorló pályák?

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Részemről vége az eventnek!
    Bal oldal kész... :music:

Swartsch, ZitaGAZDA03, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Beléptem és rendben működik a pálya, én a szigetest próbáltam és semmi gond nincs vele.

Swartsch és aida2330 kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Először válaszd ki a helyszínt, majd a helyszín neve alatt vannak különböző ikonok. Válaszd a 2.-at, ami egy fej, benne egy könyvvel.
    Azzal tudod indítani a gyakorló pályát.
    Egyébként rendben működik.
    Sok sikert hozzá.

vihence, inanna11, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  8. kincseseva

kincseseva Járnitanuló

Szia! Köszi a választ, tudom hogy kéne működnie, de valamiért nem tudok nehézségi szintet választani.
    Az összes többi ikon működik. Már többször újra indítottam a gépet.
    Ha nálatok jó, akkor nálam van a hiba.

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Nem lesz új helyszín.
    Legalább is én nem látok újat. :)
    Lehetséges a hétvégén összeállítanak egy újat.... xD

nolina1965, vihence, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Hogy érezzük a törődést :)

Blue-dream, nolina1965, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  11. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    A Kerekkerék nagyon nem volt kegyes hozzám, 188 party pöri, illetve 99 sima pöriből lett 2db. + 1 növény 6 órán át. :) :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok!
    70 lejátszott játékkal meglett a 10.016pont, (átlag egyre jobb-jelenleg 143) de már nagyon unom pedig van még 49 legyártott detektíveszköz.

13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Igen, néha előfordul, hogy nem látjuk a fától az erdőt;)

Szia!

Szerintem ezt valamelyik segítségkérő topikba írd meg a farmneved és az ID számod megadásával. Lehet, hogy meg tudják mondani mi a baj.:oops:

Utoljára szerkesztett: 21.3.24
  14. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagyon szánom-bánom bűnömet, de sajnos figyelmetlen voltam.
    Nem vettem észre, hogy a játékonként megszerezhető pontszámok változtak a 2023. szeptemberi játékhoz képest.
    135 helyett 158 szerezhető és
    105 helyett 128 szerezhető

Így lényegesen kevesebb növény kell a teljes jobb oldalhoz.
    Ha valaki a 158 pontosban nagyon profi, akkor:
    19.320 / 158 = 122,28
    Ha az ajándék játékot a hibaszázalékba számoljuk be, akkor 122 játékra lesz/lehet szükség.
    122 x 480 = 58.560 Porzós kalliandra és
    122 x 32 = 3.904 Korom kell

Én a "Normál módú tárgykeresős játékot" választom.
    Ha az előző 105 pontból átlagban 98 felett tudtam teljesíteni, akkor itt a
    128 pontból számolhatok 120 ponttal.
    19.320 / 120 = 161 Mivel egy ajándék játékot kapunk, ezért:
    160 x 480 = 76.800 Porzós kalliandra és
    160 x 32 = 5.120 Korom kell

Ez közel 20.000-rel kevesebb növényt, és 1.300-zal kevesebb felröpit jelent.

Sajnos ezekre csak most jöttem rá. Letermeltem feleslegesen 97.216 Porzós kalliandrát.
    Szerencsére a nullpercezésnél már óvatosabb voltam. Abból most 4.423 db van.
    A maradék szép lassan összejön a következő napokban.

A játékok egy részét holnap este, a többit valószínűleg kedd este fogok/fogjuk lejátszani.
    Úgy játszunk, hogy én olvasom a feluró ablakokat, a feleségem pedig keresi a tárgyakat.
    Ő ebben sokkal ügyesebb, mint én.

Aki végzett, annak gratulálok, a többieknek sok sikert, kitartást.

Kuzdern, vihence, Sali~*.* és 12 más kedveli ezt.
  15. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Én nem sokkal vagyok magasabb szinten a Te kisfarmodnál, de ha akarnám végig vihetném a jobb oldalt is. Ha megérné, de erről szó sincs. Tény, hogy bár én nem kértem, de jó ötlet volt úgy csinálni az eventeket, hogy a kicsik is elérhessék mondjuk a felhőt és a nagyok se maradjanak jutalom nélkül, de ha nincs motiváció minek küzdeni? A virágfestés valóban jó dekor lehetne, de csak úgy éri meg használni, ha rászánsz egy csomó időt és tele vagy táppal. Nálam egyik opció sem működik ezért nem használom őket. Csak vannak. Igaz nem sokan, de többen mint amennyire szükségem van. Mindegyik kisfarmomon megszereztem a mamutot amikor az volt a fő díj. Akkor úgy éreztem nem sajnálom az időt pedig 5 kisfarmon több mint ezer keresgélést kellett lejátszanom. Most is megtenném, hiszen nagyon ritka az olyan event ami megérős és szeretem is. Nyilván most is csak tartalékokkal tudom megszerezni a mókuskát, de ez az én döntésem. Ott lesz a vége kerül amibe kerül. Most jól jön, hogy annak idején küzdöttem a mamutokért.

fankostepsi, Babuxx, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  16. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

https://ibb.co/v4BRVxm 162-ből lett meg, de nem kapkodtam, 118-128, néha 158 pontok lettek. Nekem nagyon jól jött a virágfestés. Sok sikert, jó játékot mindenkinek!

jutka190226, Kuzdern, nolina1965 és 11 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Na akkor, ha elhiszitek, ha nem, szóval egyenlőre nem. :D

18. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Még neki sem álltam az eventnek! 8)

Kuzdern, vihence, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  19. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Ahogy ismerlek, pikk-pakk elintézed:). Ma sok ügyem van, ezért tegnap begyakoroltam a 3 pályát-hála most is és mindig Wolfnak. És még kedvem is volt tegnap játszani. Szóval hajrá:)!

jutka190226, Kuzdern, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  20. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Jókor szólsz... Én a te számaidra támaszkodtam, még kicsit túlbiztosítva, így megmaradt vagy 30e gaz. Felröpit a malomban néztem, az nem lett sok.
    Én is a normál játékot játszottam, mert az megvan kb. fél perc alatt, és az a 20-30 plusz pont nem éri meg (nekem!) a 3x-os időráfordítást. 20 játéknál még megérné, 150-200-hoz már nincs energiám. Nem tudom, mennyit játszottam, mert nem figyeltem, de éjjel kész lett. 160-170 lehetett...
    Igen, ehhez bedobtam apait-anyait, mert nincs időm egész héten a gépnél ülni, és azt sem tudtam, melyik terepek lesznek. Az első kettőt ismertem (a pajta általában fullos lett). Mindegyiknél gyakoroltam, Köszi Wolf!! A Baba Mausnál kizárólag 10-est játszottam, a másik kettőnél néhányszor megpróbáltam a 60-ast, tényleg csak tesztből, hogy mennyit felejtettem, ill. mire volt elég a gyakorlás.
    Ráfordítás: 6 Jack, néhány ezer sztrágya (van, mamutból), 2 kör propeller (ld.előbb), 300%-os a gyémántba (nem tudom, honnan kaptam, de most beáldoztam, több nincs), 200+ sima és kb. 150 parti pörgi, ezekből kaptam 4x100%-ot, 1x 200-at, talán 4x +1-et, a max. 33 volt, ami lejött (bruttó). És közben el is kellett mennem, mert megérkezett az első unokám! Mivel este volt, látogatási időn kívül, csak megölelgettem az anyját. Hazaérkezés után kezdtem gondolkodni, hogy miért 48 perc alatt érik, majd rájöttem, hogy a sztrágyás felhőket nem indítottam, így lement talán 24 percre (? ha nem, akkor 34-re...)
    Először csak a bal oldalt akartam lejátszani, aztán, ahogy haladtak a számok, rávettem magam, hogy most vigyem végig. No, így lett meg fél kettőre. Most meg hulla vagyok, de nem bánom.
    Én általában be tudok fogni 2-3 szót is egyszerre, így gyorsabban tudok kattogni, mert a közeliket tudom kilőni. Még így sem sikerült mindig a max.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.