Visszajelzés A nagy hajsza 14. - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Ableotory, Aug 28, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Oct 24, 2024.
  1. 1

115 vote(s)
    37.3%
  2. 2

19 vote(s)
    6.2%
  3. 3

16 vote(s)
    5.2%
  4. 4

10 vote(s)
    3.2%
  5. 5

17 vote(s)
    5.5%
  6. 6

9 vote(s)
    2.9%
  7. 7

6 vote(s)
    1.9%
  8. 8

25 vote(s)
    8.1%
  9. 9

21 vote(s)
    6.8%
  10. 10

70 vote(s)
    22.7%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

A nagy hajsza 14.

Az event kezdete várhatóan: 2024. augusztus 29. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. szeptember 4. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: ültetős, felröppenős, malomban keverős, tárgykeresős vagy különbségkeresős
    Eventnövény: Porzós kalliandra
    Az eventhez tartozó felröppenők: Korom, Nagyító
    Malomtermék: Detektíveszközök

Különleges kellék: nincs
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Főfarmon, Szédült szántón és az Erdei tisztáson zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról, valamint a Főfarmon, Szédült szántón és az Erdei tisztáson megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!

Megszokott tárgykeresős event érkezik.

Az eventnövény a főfarmon és a szédült szántón termeszthető. Korom felröppenő főfarmról, szédült szántóról, erdei tisztásról érkezik, növények és fák aratása során. A segítséget nyújtó Nagyító felröppenő pedig a főfarmról, szédült szántóról és az erdei tisztásról érkezik, kizárólag fák aratása esetén.

Sikeres teljesítést kívánunk mindenkinek!

3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

A helytár visszatér, megújulva!.

A helytár weboldala megújult!
    Kizárólag megjelenés szinten, illetve a háttér rendszer is kapott újítást, gyorsabb lesz a weboldal műkődése.

Képre kattintva nagyobb méretben megtekinthető a kép:

A funkciók felépítése változatlan! (Gyakorlópályák, helyszín áttekintő, stb.)

A helytár oldala az alábbi linken érhető el:
    https://helytar.farmgazdak.hu
    [FONTOS! www. nélkül! A www. helyére "helytar."-t szükséges írni!]

(A helytár augusztus 29-én 14:00-kor nyitja meg kapuit.)

Mivel egy új rendszer került kiépítésre, ezért nincsenek becsült adatok, hogy kb. mikor válik elérhetővé az új helyszín a helytáron belül. Türelmeteket és megértéseteket kérem, amint időm engedi, a helytáron belül elérhető lesz az új helyszín (leghamarabb a megjelenés napján).
    A változtatás jogát fenntartom, előzetes tájékoztatás nélkül is.

4. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

A 62 minijátékhoz összesen 28 975 eventnövényre, és 2074 felröppenőre lesz szükségünk, mivel 1 malomterméket az event kezdetével kapunk.

Az eventnövényünk (porzós kalliandra) alapból 5:30, vízzel 4:24, vízzel és trágyával 3:58 alatt érik be, reálisan napi 4 aratással számolhatunk.

Csak csatnival a felszaporítás után - vagyis az első kör, amikor a hozam 1212 nettó növény - 24 körre lesz szükségünk összesen, napi 4 aratással 6 nap alatt hozható elég neccesen az event.

Az eventnövényt 2 területen (Fő farm és Szédült szántó) lehet ültetni
    A felröppenő (korom) 3 területről jöhet (fő farm, szédült szántó, és erdei tisztás)

Az erdei tisztáson a mamutfáimat nem bántom, de minden mást igen. Az eventet krókusszal (21:00) várom.

A felhő pocsék, nem értem hirtelen mi ez a páli fordulat, versenyeznek a központban hogy ki talál ki használhatatlanabb felhőt a másiknál? Vagy csökkentsék az érésiidejét vagy adjon + valamit még, mert ez elég szerény.

Ládákat mostanában nagyon hiányolom a felhőkről + semmit sem ad a felhő amiért kihagyhatatlan lenne, aki elengedi az eventet azt megtudom érteni

Természetesen ahogy már kifejtettem a csevegőben a teóriámat a matrica sorozattal induló "nyersanyagok" kinyomják az eddigi nyereményeket

Készítek későbbiekben egy összehasonlítást hogy lássák mások is, mert ez így nem lesz jó.

Last edited: Aug 28, 2024
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

A virágfestés mehet vissza a játék mesternek:music:
    A bal oldal a terv;)

6. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Eddig gondolkodás nélkül belevetettem magam az eventekbe, mert játszani jó. A felhőt és jutalmakat sose néztem. De ezt a játékot nem szeretem, fáraszt és bosszant, hogy gyakran fel sem ismerem a tárgyakat még Wolf igen hathatós segítségével sem.
    Szóval eljutottam odáig, hogy ez most nem kell nekem. Életemben először. :(

7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok.Kipihenten várom az eventet;)xD
    Család szereti ezt a keresöt ;)Pengék benne:DHétvégi program megvan.

kb 120 pont kör átlag volt azt hiszem régen,:music: hibákkal is,olyan 160-170 játék kell fullhoz:music:
    Talán menni fog a complett event,és a kb 87000 növény és a kb 6300 röpi8)

/Részemről ugyan anyi virágfestés életem,és szettem van hogy aligha használom ki valaha is ,szóval csak lazánxD/
    Jó játékot mindenkinek.:)

8. -Holdfeny-.

Annyi ragasztónk lesz...:music: A matricát kiló szám kell majd hozzá venni:pxDxDxD

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Emlékeztetőül az eddigi helyszínek képei :)

Végignéztem az event jobb oldalát, a számokat amennyit ültetnem kéne és úgy döntöttem a bal oldalt fogom végig vinni, a jobb oldalon már az előző ilyen eventben is jutok ameddig jutok, nem izgat különösebben.
    A felhő nem motivál magunk között szólva eléggé gyenge, ennél sokkal jobbra számítottam egy ilyen fajsúlyú eventben, viszont a szezon zsetonoknak örülök, mert jelenleg eléggé kicsi a számuk.

Mindenkinek jó eventezést, jusson el mindenki odáig ameddig szeretne, további szép napot kívánok :)

10. -Holdfeny-.

Khm... 87000 növény?:music: Mondjuk 10 virágfestésért neki állnék letermelni:p

DevilMókus and alex0824 like this.
  11. nyelesdorgo

nyelesdorgo Junior szaki

Sziasztok!

Fával szoktam kezdeni a nagyító miatt. Nem volt fórum, nem volt info, nincsen fa, nem lesz nagyító. De nem baj, nem a játékos a fontos. Ha nem lesz meg, nem lesz meg.

Nyd

12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Remélem elnapolják az eventet mivel nem tudtunk felkészülni rá.

13. -Holdfeny-.

Talán 3 országban nem volt elérhető a fórum... a többiben igen...
    Nem örülnék az elnapolásnak!

14. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Biztos hogy nem fogják:)Mivel nem volt játékban fennakadás csak a forum nem müködött ugyhogy tudtál játszani..

15. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Fórum leállás miatt miért lenne elnapolás ?
    A matrica ragasztó, mint nyeremény 100 db. lett, az eddigi 25-el szemben ebben az eventben.

16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Nem hiszem. :music:A többi forum működött.o_O
    A facen pld a német fórumon el lehetett olvasni az alapokato_O"Farm Galeri csoport"

17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ezért nem kell a facére menni. Cromban beírtam, hogy Farmerama DE, és magyar nyelvre téve lehetett olvasgatni.

18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sokan szeretik, sokan utálják ezt a típusú eventet. Kinek a pap, kinek a papné ;).
    Zanzásítva a lényegesebb dolgokat:
    Az event során 6 ismert és 1 új helyszín lesz. Ezek a szokásos módon 24 óránként, 14:00-kor váltják egymást.
    Eventnövény ültetése: főfarmon és szédült szántón.
    Röpigyűjtés: főfarm, szédült szántó, erdei tisztás -> növényekből és fákból; varázsfákról, napi ajándékból.

A BAL oldali pályán, lehet megszerezni a felhőt és a rá való dekorokat 41 mini-játékkal.
    Úgy vélem, hogy a játék közben szerezhető dolgok értékesebbek, mint a felhő, de hát ez van.
    Szintén a BAL oldalról, fullra játszva, 62 minijátékkal megszerezhető az első Piccolo láda.

Egy malomterméket kapunk :), így a BAL oldalra a malomtermékek száma (475 Porzós kalliandra + 34 korom/malomtermékkel) :
    :)A Felhőig 40 db legyártandó malomtermék = 19.000 Porzós kalliandra és 1.360 korom, ez idáig (11., 20., és 31.) megkapjuk a rá való dekorokat is, amelyek egyébként később ismétlődnek. Kár, hogy 30 órásak, nem tudom kinek a mániája ez a BP-nél, de hogy ő nem játszik a játékkal, az biztos!
    A full BAL oldal 62 minijáték, (legyártandó 61 malomtermékkel) a végén a Piccolo ládával = 28.975 Porzós kalliandra + 2.074 korom.

A BAL oldalon a matricaragasztók örömére két helyen (4 és 24 minijáték lejátszása után) megnövelték tegnap délután a ragasztó mennyiségét, egy helyen (33 minijátéknál) meg egy ólbevételi bónusz helyett rakták be. Ez egyébként diszkrimináció azokkal szemben, aki nem akar matricázni.
    -----------------------------------------------
    A JOBB oldal értékesebb, a táblázatban szereplő nyereményei (amennyiben nem módosul az eredeti kiíráshoz képest):
    - 120. soron, 13.560 Haladási pontnál 1 db Piccolo láda;
    - 130. soron, 14.845 Haladási pontnál 1 db Vízidisznólak;
    - 140. soron, 16.230 Haladási pontnál 1 db Teknőslak 5. szint neon;
    -150. soron, 17.725 Haladási pontnál 1 db Piccolo láda; és
    - 160. soron (ez a vége) 19.320 Haladási pontnál 1 db Virágfestés (+) dekor.
    ----------------------------------------------
    A virágfestés számomra nem ösztönző, mert 12 db, még bőven hadra fogható van belőle, a már elhasználtakon kívül. Fogalmam sincs, mikor fogom kihasználni azok "életeit", pár évig még biztos kitartanak .

A bal oldalt fix, hogy megcsinálom, a jobb oldalt a VV-tól függően ;).
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Genka!
    Nekem is pontosan ezek a számok jöttek ki a kért e-gaz és felröppenő mennyiségre. Pont most akartam egy mély levegőt venni és írni egy hozzászólásban.
    Megelőztél frissebb vagy, mint én.
    Egyébként a többi kritikai megjegyzéseddel is mélységesen egyet értek, a célom nekem is a bal oldal, a többit pedig (a jobb oldalon) besoroltam a majd meglátom kategóriába.

20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Elgondolkodtat a farmpengő adakozás, mostanában 1-2 felhőbe bekerült. Van valami cél vele vajon? Mert én már zöld kivételével semmit nem veszek rajta, már Dunát lehetne rekeszteni vele.

Nem szeretem ezt az eventet a túlzsúfolt, sötét képek miatt. Nekem kapásból 1es. De valamennyit lehet megcsinálok belőle.
    Kérdeztem szomszédomat az este mit tud az eventről, így hosszút raktam. Már azt hittem kitiltottak a fórumról :D

Szerinted mindenki itt él? Örülök, ha az eventre van időm és nem többre. Nem tudok itt tölteni egész napokat és olvasni, mert van családi életem is, ami előnyt élvez.

Thread Status:
Not open for further replies.