Visszajelzés A nagy hajsza 14. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 28.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 24.10.24.
  1. 1

115 szavazat
    37.3%
  2. 2

19 szavazat
    6.2%
  3. 3

16 szavazat
    5.2%
  4. 4

10 szavazat
    3.2%
  5. 5

17 szavazat
    5.5%
  6. 6

9 szavazat
    2.9%
  7. 7

6 szavazat
    1.9%
  8. 8

25 szavazat
    8.1%
  9. 9

21 szavazat
    6.8%
  10. 10

70 szavazat
    22.7%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Őszintén szólva, ezt én már tegnap megírtam - a három helyen történt ragasztó változást kivéve - . De mivel már írás közben mindig bedobta a Bad Getawey tablicskát, szerencsésen lementettem Wordbe, és 4 FB csoportban közzétettem, hogy legalább ott tájékozódhassanak a csoporttag játékosok, mivel szégyenszemre 10:37-től meghalt a magyar és a lengyel fórum.
    Nem akarok politikát bevinni a dologba, mert azt egyébként is tiltja a fórum szabályzat, de mintha másodrangúnak kezelnének minket...
    Ez gyalázat egy (bocs, mindkettő, mert a lengyel is leállt) teljes nemzettel szemben. Ez nem panasz, ezek tények, és azért sem írtam ezt a panaszosba, mert nem az eventtel kapcsolatos a dolog.
    Az ilyen jelenségek serkentik majd igazán a "ki-hőmérőzédést". :oops:

Kuzdern, lovardatanya, Swartsch és 11 más kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Az olasz fórum is leállt, nem csak a lengyel és a magyar.

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A számok nekem is megvoltak tegnap, este írtam is bagolyba azoknak a szomszédaimnak akik délelőtt nem voltak fórum közelében és így nem tudták az alapdolgokat sem az eventről. Az FB-n pedig mindjárt az első ismertető mellé tettem a szükséges számokat. :)

Kuzdern, lovardatanya, Swartsch és 8 más kedveli ezt.
  4. genka53

Szia!
    Köszi a pontosítást, de bocs, nem jártam körbe a fél világot, kié működik, kié nem. Csak az általam gyakrabban látogatottakat néztem meg.
    Most kárörvendezzek rajta? Vagy vegyem vígasznak? Nem az én stílusom. Egy ekkora cég egyszerűen nem engedhet meg magának ilyen blamát.
    Imázs rombolásnak is bőven beillik.

Kuzdern, Swartsch, vihence és 15 más kedveli ezt.
  5. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nem készültem rá mert abszolut nem érdekel, hogy milyen event jön! Ha tettszik és esetleg hasznos is lehet a felhő vagy épp amit ad akkor csinálom ha nem tetszik akkor nem csinálom! Ez éppen a nem tetszik kategória, persze volt már olyan, hogy indulás után eldöntötték a nagyon okos és tanult döntéshozók, hogy dobjunk még a felhőre valamit mert ez így egy trágya! Lehet ez lesz most is, de nem fogom csinálni mert utálom ezt az eventet az elsőtől kezdve! Hála nagyon okos és tanult vezetőségnek nem FA-fa a főnyeremény mert akkor csak muszályból megcsinálnám, a virágfestés nem hozott lázba, van a menüben is és területen is több mint amivel 0-ni lehetne de még nem tudtam rávenni magam egyszer sem. (csendesen termelgetek orgonát meg vörös áfonyát inkább, nincs az a mennyiség ami elég volna...)
    Sok sikert mindenkinek!

fankostepsi, bündihugi, Neni60 és 3 más kedveli ezt.
  6. Ableotory

Sajnos eléggé későn sikerült megoldani.
    Bár mi jeleztük szinte azonnal, mivel aktívan tevékenykedtünk épp a fórumon, és derült égből csapás volt az 502 és 504. A javítás eléggé lassú volt. :(

PalMa, Swartsch, vihence és 8 más kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Ez a javítás már végleges javítás, vagy bármikor újra leállhat a fórumunk ?

Swartsch, zsoxxya és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Ableotory

Senki nem kapott jelzést arra vonatkozóan hogy elérhető a fórum. Mi vettük észre...
    :sleepy:

Ebből adódóan a kérdésedre nem tudok válaszolni. :(

Swartsch, vihence, zsoxxya és 5 más kedveli ezt.
  9. genka53

Szia!
    Nem kell tudni se németül, se angolul, vagy lengyelül, mert a számítógép lefordítja neked.
    Nyomj egy jobb egér gombot, és klikkelj rá a kijövő ablakban a "Fordítás magyar nyelvre" sorra. Ekkor a teljes vonatkozó dokumentumot lefordítja. :)

10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Igazábol a növény nem nehéz;)9 Jack+18,6 eventnövény bevételi+,1 200%teljes bevételivel megdobva(+30 db / kiskocka-11200 db nettó -aratás/,5-6 teljes kör és 1-2 komfort kör bőven elég,még sok is:music:Pláne ha ad a kerék is no probléma a növény számokkal..8)
    A röpivel vagyok csak gondolkodoba:music: hogy a macskagyőkér napi 3 aratással menyit hozhat majd,és menyi 0 kör kellhet,mível a felhőket az evntnövényhez hívom le ,azaz célszerú az elején röpiznem is.:)De valószínüleg 2-3000 lehozok most a többi+ ahogy alakul;)
    Az is lehet 1 felhőt-et meghagyok vagy krókuszozok ha kell még a végén,biztos ami biztos..:)

Utoljára szerkesztett: 29.8.24
  11. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Tegnap én sem tudtam a fórumba belépni.

12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Nekem sem a növénytermelése okoz gondot, hanem inkább a képek. Szerintem az egyik legbosszantóbb event a minijátékával. Szemet rongáló és rengeteg időben van.
    Egyre inkább ott tartok, hogy neki sem állok.
    Ha arra gondolok, hogy egy fél délután mást sem csinálok, csak keresgélek és alig haladok a 100-105 s átlagommal, akkor bedoboma törülközőt most, hogy ne bosszantson később.

Bonzó1945, iluva, mucus252 és 4 más kedveli ezt.
  13. DevilMókus

Hát ha nekem kellene lejátszani akkor biztos csak a baloldal lenne a cél.;):wuerg:
    De a párom és a lányom is ilyen keresöjátékokat játszanak hobbiból is.;)
    Hagyomány hogy játszák:),és hát a multkoriba simán ment a maxpont 1 bizonyos idő után8)
    Ezért számolok csak kb 120 átlaggal mert bele is kell jönni:sleepy:

lovardatanya és genka53 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Picit kevesebb növénnyel számolok aratásonként, de nálam sem a növény kérdés....
    A jobb oldalt meghagyom annak aki ráér.. és szereti ezt a minijátékot;)

genka53 és DevilMókus kedveli ezt.
  15. Ableotory

Kedves Játékosok!

Az event élő, online!

Egy farmról való kilépést majd visszatérést követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően indítsátok a felröppenők érkezéséhez az aratást a
    főfarmon, szédült szántón, erdei tisztáson!

Sikeres játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

Swartsch, HéricsBáró, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

Igen. A nyeremény alapvetöen mindegy. :music:A lényeg hogy szeretjük -e vagy sem:)
    Régota gondolom hogy tulmisztifikáljuk mit ad vagy sem.
    Valamenyi hozamot adot a kerék /30db/ kocka jön /és a kis növények és az elsö kör is jól adta a röpit:)
    A teljes bevételit nem használtam fel emiatt,és most bizom a macskagyökérbe e a 0 se vittem tulzásba csak az elsö 62 játékhoz termeltem le..:)
    Kicsit sötétek az elsö játékok háterei, remélem jönnek világosabb pályák is:sleepy:

libuskafarm, Csoki2020 és genka53 kedveli ezt.
  17. Csoki2020

Csoki2020 Járnitanuló

Sziasztok! Van valami ötletetek, hogy milyen fát tegyek ki a nagyítóhoz? 2 mamut 1 db-ot adott.

18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

Szokásos, unalmas tárgykeresős event volt ez is.

Event teljesítve.

Felhősor beüzemelve.

Piccolókból ami említésre méltó részemről, az 1 db Varázskalap (+).

Sok sikert kívánok mindenkinek!

19. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Sziasztok!

Végeztem a bal oldali résszel, a jobb oldalihoz még kell két kör növény és sok felröppenő, de mivel most sem fogok nullapercezni, így az még odébb lesz, de meg fogom csinálni.
    Nem a piccolo miatt, csak azért, mert ott van. :)
    Most is csak a 10 kereséses "játékot" csinálom, mivel nekem mindig van új helyszín és az időm is fontosabb, nem is csinálnék mást.
    Sikeres pörgetést mindenkinek!

maszilva, lovardatanya, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

Szia. Petyesfűz kecskefüz a leghoszabbak.
    Képernyőkép 2024-08-29 183151 állás

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.