Visszajelzés A nagy hajsza 15. - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 30.4.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 28.11.25, 14:27.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

Jah... 208 pörgetésből nekem sem jött egyetlen egy sem... hát... nem voltam boldog.

vasaló57, ildiko44, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  2. Szöszi2009

Szöszi2009 Járnitanuló

Sziasztok!
    Tudnátok segíteni hol találom a festőállványt ... mert nem találom a képen?
    Köszke,
    Szöszke

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Hozok neked egy linket, hátha nem ismered még. Wolfi jóvoltából van egy óriási mankónk a kereséshez, amit ez úton is köszönünk neki:
    https://helytar.farmgazdak.hu/ katt a zöld szövegre és már keresheted is magadnak amit nem találsz :)
    Jó keresést kívánok.

4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mivel új Jackpot van a keréken, néhány pörgetés után abba is hagytam, mert köztudomású, hogy ilyenkor a termésbónuszok alszanak.
    Azért begyűjtöttem pár kerék-itemet, (szerencsére gumifalú a pajta), meg egy kis szupertápot, kupont.... és amikor bejött a szokásos narancsól akkor gyorsan ott is hagytam a kerek-kereket. ;):)
    Úgyhogy leemeltem a polcról amiket kellett, letermeltem ~ 60-70 malomterméket, el is játszottam azokat. A cél a bal oldal volt (és maradt is). Az meglett, de csak egy fotó erejéig raktam fel a felhőre, mert bár nehezen, de sikerült helyet csinálnom a dekoroknak sima placcon, ott jobban hasznosulnak pillanatnyilag. ;):D
    A jobb oldalt nem viszem végig, mert nincs rá annyi energiám, hogy mindhárom eventezős farmon megcsináljam.
    A Kabonai tapírlak lenne az egyedüli csábító dolog, mert a sok TP és TTP nem inspirál a folytatásra, a 3-ból kettő farmon már kifejlődött ez az ól titkosból, és fogunk még kapni olyan titokólak, amely tapírt ad, na meg előbb-utóbb szezonból is jön várhatóan.
    Sikeres további játékot, kívánom, hogy érjétek el a célotokat! Gratula a végzetteknek, és szép hétvégét! :D:inlove:

pecanegra1976, levi5, rencsike982 és 15 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Genka!
    Köztudomású vagy sem, nekem sikerült tegnap kapnom egy 100 %-os termésbónuszt a kerékről, de persze így is betettem a gyémánt rekeszbe egy 200 %-os kamrás bónuszt is :)
    Lehet, hogy valamivel megbűvöltem a kereket, esetleg a frissen főtt kávé illatát érezte meg az íróasztalomon, nem tudom... de kaptam és ment is el pár csak nem állt meg a kerék ott.
    Gratulálok az eredményedhez, ügyes voltál. :)

Othep és genka53 kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Lehet nekem is volt bónuszom, mondjuk nem szoktam nézni. 1x1- en arattam 15 növényt, 4 Jack és csatnival.
    Az a baj, nem tudom, hova tegyem az X- et. :D

Samborg, jófarmerlány, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  7. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

A felhősor tegnap délután már tette a dolgát. :)
    Jobb oldal harmadáig eljutottam, a többi pedig annyi lesz, amennyi.
    Ez nem kimagasló eredmény, de Wolf nélkül még ennyit sem tudtam volna elérni. Nagy köszönet a lehetőségért, amit általad kapunk. :)

8. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Álmomba se jöjjön elő, de készen vagyok mindkét oldallal. Sok extrába fájt, nem tudom hány menetet nyomtam a különbség keresővel, átlag 118 ponttal. Rettenetesen utálom ezt a játékot, ennél jobban csak a gyógynövényest, azt is alig várom :) Na de lényeg a lényeg, megugrottam a lécet, igaz mehetek a szemészetre :) Hajrá mindenkinek

Rizstej, -gyöngy-581, 05Zsuzsa és 10 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Én is kidobtam a kúriába...hagy tolja a zöld csíkot xD:D

genka53, vihence, juliannakoczkas és 11 más kedveli ezt.
  10. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Mindkét oldallal végeztem! xD
    Üdv. gazdatársak!:)

-gyöngy-581, genka53, Mica67 és 9 más kedveli ezt.
  11. Beccaria

Beccaria Járnitanuló

Szia, ezt hogy csinálod, hogy ilyen rövid idő alatt le tudsz termelni ennyi növényt? Köszi

12. levi5

levi5 Törzsjátékos

Keréken nem érdemes pörgetni amikor uj főnyeremény van, sőt tapasztalatom szerint akkor sem érdemes pörgetni ha PP vásár van...Több száz PP halmózódott fel nállam....Amikor elkezdek pörgetni és 250-ik szinten ad néhányszor 40.000 TP-t vagy TTP-t meg a 7700 aranybanán mellé még 4-et meg 1-et meg a 400-ik cukorjuhar XXL-t vagy az 500-ik tehenészetet úgy becsukom a játékot, hogy néhány órát rá se nézek....xDxD ....na mindegy.... egyébként ez a kedvenc eventem jól haladok vele néhány Jack-el majdnem megvan a baloldali gaz mennyiség....:inlove:

Zsuzsikan és Mica67 kedveli ezt.
  13. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Köszi még egyszer! Így már gyorsan sikerült betanulni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.5.25, 11:13
  14. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Tegnap délután letermeltem a növényeket, ma délutánvégig vittem a baloldalt, a jobb oldallal ameddig jutok addig jutok.
    Átlagban 156 -158 pontot gyűjtöttem, a keresd meg a lehető legtöbbet verzióval. van még kb: 14000 növényem, azt holnap bekeverem, lejátszom, és vége.
    A dekorokat nem raktam fel a felhőre.
    További jó játékot Mindenkinek :) :)

15. zsani_apja

reggelt!
    Én most úgy csináltam, hogy a felhőt tettem az Itemek alá. :D

-gyöngy-581, Othep, vihence és 4 más kedveli ezt.
  16. pudlipinty

pudlipinty Fórum-zöldfülű

sziasztok , segítségeket szeretném kérni, A nagy hajsza játékba felhasználok egy detektíveszközt a visszaszámláló elindul de nem jönnek a megkeresni való tárgyak. Szerintetek mit kapcsoltam ki, vagy mit csinálok rosszul. köszönöm ha tudtok tanácsot adni

Namiamano kedveli ezt.
  17. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

Elvileg nem tudsz kikapcsolni olyat, ami ezt okozhatja.

A tárgykeresésnek három módja lehet, ezek közül a pirossal bekarikázott, amikor az alsó sávban nem jelennek meg a tárgynevek, de az idő megy. (Kb, amit Te is leírtál.)

A játék indítása előtt válassz másik játékmódot, ha úgy szeretnéd lejátszani az adott játékot, hogy alul tárgynevek is láthatók legyenek.

A Játék ismertetőjét ITT éred el, a legvégén található az erre vonatkozó információ.

Kimásolva:

"Ebben az eventben is az ismert háromféle mini-játék közül választhatunk:

Mielőtt a detektíveszköz ikonra kattintunk, ki kell választanunk, hogy milyen típusú mini-játékkal szeretnénk játszani:
    [​IMG]"

Üdv: Nami.

18. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, nekem is játszotta ezt délelőtt, sztem túl sokan lógtunk a szerveren és nem bírta. Az utolsó játékaimra már megjavult.
    Kész is lettem a jobb oldallal is.
    Amennyire szerettem régen ezt a keresgélést, már annyira unom. Csak a 10 db-ossal játszottam, nem is fektettem túl sok erőt (pörgi, bónuszok) bele, ezért ráment vagy 8e szcsöppöm - de volt, a tölgyön régőta csak mamutok vannak , és tavasszal mgé azokat sem tutam használni a retró eventek miatt, szóval összegyűlt. Nem sajnáltam, mert az időm többet ér.

genka53, SnéDóri, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  19. zsani_apja

halo!

Kíváncsiságból megnéztem egy farmon a bónuszokat. Lett 5 db Bónusz: +1
    1 növényre, 1db terményes ólakra és 3db ólakra fejti ki a hat ást. ;)
    200 PP- t pörgettem

vihence, genka53, jucus100 és 7 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Bal oldal pipa, jobb oldal 9446 :music:tapírlak a cél..szép délutánt xD

jófarmerlány, vihence, genka53 és 8 más kedveli ezt.