Visszajelzés A nagy hajsza 15. - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 30.4.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 28.11.25, 14:27.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Annyira fókuszáltam a cserére, hogy úgy döntöttem majd a hétvégén kivételesen gyorsítva elvégzem a dolgot.
    Tegnap beraktam 100% termény és 100% növénybevételit, majd komforton elkezdtem ültetni, most már az utolsó köröm tolom sima 2x2-ben. Ezzel meg is van az 51db malomtermék, estére pedig nekiülök és lejátszom, jutok amíg jutok a pontokban. Nekem ez nem ment legutoljára, ráadás nem is vonzzanak az ajándékok a jobb oldalon, arról meg nem beszélve mennyit kellett volna ahhoz ültetnem, alsó hangon 2x ennyit...megyek és inkább fosztogatom a gazdakört, van még bent mamutom :)

Nap végén majd hozok egy pontállást :)

sutimami57, Swartsch, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Zseniapu :)

Törtem a fejemet ezen a PP-s bónusz dolgon és arra jutottam, hogy a 200 %-os termény- és tp-bónuszok nem jelennek meg a keréken, ha új főnyeremény van, mivel átveszik a dekorok a helyét.
    A 100%-osakat nem zavarja, tehát elméletileg jönniük kell, és jönnek is a tapasztalatom szerint.
    DE miután ma már nincsen akció így könnyebben lehet (szerencsés esetben) kapni bármilyen bónuszt.
    /Az akció kezdete (várhatóan): 2025. április 29. (kedd) 14:00 óra
    Az akció vége (várhatóan): 2025. május 02. (péntek) 22:00 óra/

Szóval itt több minden is közrejátszhatott a szerencséden kívül :)

PS: Nem tudom, hogy szándékos nehezítés volt-e a PP-s főnyeremény egyszerre indítása egy nagy növényigényű eventtel, vagy csak véletlen, de nem volt éppen játékosbarát :)

libuskafarm, genka53, jucus100 és 4 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Nem hiszem, hogy itt valami is szándékos lenne. Biztos van, hogy össze jön nekik, de az csak a véletlen műve lehet. Akár játékos, akár barát....

genka53, cili53, anci091551 és 2 más kedveli ezt.
  4. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Nemrég végeztem a bal oldallal. Nagyjából ennyit gondoltam kihozni ebből a tárgykeresős eventből.
    A tapír még érdekelne a jobb oldali listából de kb. még egyszer ennyit kellene letermelni hozzá a gazból és emiatt már nem szeretnék extrákat használni + a meló miatt napi 2 betakarítással amúgy is kevesebbet tudok csak csinálni.
    A tapír pedig vagy előbújik majd egy titokólból később vagy majd a cserenapok alkalmával megszerzem.

inanna11, sutimami57, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  5. Csaba957

Csaba957 Rutinos

De amikor túl gyakran tapasztalod ezt a véletlent akkor elgondolkozol, hogy lehet hogy nem is véletlen.
    Több mint 500 pörgetésből lett 2 darab +1 termés. És a nyeremények között alig alig jelent meg bónuszos ajándék.
    És ezt a jelenséget gyakran tapasztalom event kezdésekkor.
    De péntek reggelre megvolt a szükséges mennyiség. Most 161 detektíveszköz várakozik a felhasználásra, de egyenlőre még
    nem tudtam magam rávenni, hogy neki kezdjek.

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Teljesen igazad van. Nem átgondoltam csinálják a dolgokat, az biztos. Az ember nem lát bele, ezt tapasztalom minden fele az életben is.
    Egy kis event, most látom, itt vagyunk. Még a végén engem kell megkeresni. :D
    Bal oldalt simán meglehet csinálni, még kedv sem kell hozzá :)

vihence, sutimami57, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  7. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Éppen emiatt csináltam meg inkább tegnap délután az eventet.
    Véletlent ebben nem láttam, inkább tapasztaltam azt, hogy játékosbarát helyett a pénztárcabarát (sajátjuk) hozzáállás érvényesült és kerék még tegnap is szintén, kis mértékben ugyan, de kimondottan ezt tükrözte.

8. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia! :)

Most megyek "gyakorolni" egy pályát, aztán nekem ma ez lesz az esti program. :D
    Nem izgulok a tapír miatt, mire odajutunk, hogy újabb csere lesz, tuti nyitok vagy kapok valami eventből. Irgalmatlanok itt a számok, a ráfordított idő maga a játékra még több. Ráadás hót unalmas, még ha cserélgeted is a pályákat, de kinek van kedve betanulni mindet csak a játék kedvéért? :D
    Említették már előttem, még ha egy virágfestés vagy valami komolyabb dolog lenne a végén meg is próbáltam volna, de egy tapírkáért és egy piccolóért nem töröm magam :)

Swartsch, sutimami57, barbi021951 és 5 más kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Ezt nem szeretném összevonni az előzővel ha megengeditek:music:
    Rosszul gondolkoztam, hiszen 3 pályát kellett megtanulni, nem csak 1-et :D :D :D Ez fájt mikor rájöttem...viszont hozok egy eredményt ahogy ígértem :p
    52 játék 8177 pont, 157.25-ös átlag :inlove: Kijelentem, hogy kifolyt az agyam! :D

Még a végére meg is tetszett, reggel épkézláb fejjel számolok egyet és megnézem mennyi jöhetne még össze normál termeléssel és ha úgy adja a matek lehet mégis csak folytatom :)

nolina1965, kr.lola, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  10. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Már fáj a szemem, most értem el a felhőt - van még remény a bal oldal befejezésére???? Üdv.

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a bal oldal befejezéséhez semmi másra nincs szükséged mint elegendő malomtermékre. Ehhez pedig event növény kell és felröppenő. Szerda este 22 óráig még van lehetőséged termelni, gyűjteni.
    A Mini-játékban ha semmit nem csinálsz, csak megnyitod és bezárod, azzal már egyet haladsz a haladási sávban. Ha a jobb oldal nem érdekel, akkor teljesen mindegy mennyi pontot szerzel, s melyik típusút csinálod a 3 verzióból.
    Sok sikert a folytatáshoz.

PalMa, Sali~*.* és nolina1965 kedveli ezt.
  12. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Minden elismerésem a Tiéd! RÉgen nagyon szerettem a 60 tárgyast, de mára már annyira telítódtem vele, hogy csak a 10-db-osra vagyok hajlandó. Több gaz kell de volt idő, több röpi, de volt sztrágya és 0-zás amaránttal, sokkal gyorsabban lement egy játék, általában 118 ponttal, kb. 1/4 részben 128-al, néhányszor amiatt, hogy nem érzékelte a pálya a kattantásomat, de ezt is tudomásul vettem - csak legyek túl rajta. Megtörtént. Nem tudom, hány játékból, mert utólag nem mutatja.

13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    12114 pontig mentem, elfogyott a türelmem. Nagyon nem szeretem ezt a minijátékot.
    A különbségkeresőssel csinálom mindig, de most elég volt. Lassú és szenvedős nekem. A régi helyek még csak csak, de az újakból elegem lett. Kb 12-15ezer növény kellene még a befejezésig. A többpontos lehetőség nem fekszik, mert nagyon sok az idegen tárgy és nagy az összevisszaság.
    Tegnap nagyon jól pörgettem, de annyi eventnövényt nem volt kedvem csinálni, hogy elég legyen.
    Szóval ez bőven elég.
    Remélem mostanában nem jön vissza. :)

barbi021951, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nincs ebben nagy trükk, csak sok évnyi farmos múlt.
    Sokszor sok helyen leírták már a Játékosok a technikájukat: a régi játékosok, akik már több mint 10 éve játszanak, sok - sok szupertrágyával rendelkeznek, s van több olyan felhőjük, amivel a szupertrágya hatékonyságát tudják növelni. Sokat pörgetnek, próbálnak minél több terményre ható bónuszt szerezni a keréktől, vagy aktiválnak ilyeneket a Kamra polcról. Ezenkívül a sok év alatt szerezhettek már jó pár Jack-et, amiből szintén tudnak aktiválni, ha kevésnek tartják a keréken szerzett bónuszokat.
    Ezekkel a "segédeszközökkel" egy 1x1-es talajból vagy komfort talajból jelentősen meg tudják növelni az aratható növény mennyiséget, a szupertrágya használatával pedig lényegesen le tudják rövidíteni a növény érési idejét. Így a két területen termelhető, az eventhez szükséges több ezer event növényt néhány óra leforgása alatt le tudják termelni.
    Mi, akik néhány éve (vagy néhány hónapja) csatlakoztunk a Játékhoz, nem rendelkezünk (még) ennyi minden bónusszal, ezért is van az eventekre általában 6,5 nap, hogy mi is el tudjuk érni a felhőt / dekorokkal, vagy ha bevetünk extrákat, akkor tovább is juthatunk.

Minden event csevegő elején elérhető az a Segédlet, amit érdemes Mindenkinek áttanulmányozni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/

Illetve több gazda is szokott hozni az event csevegők első oldalain megoldási taktikát - én amikor elkezdtem a Játékot sokat olvastam ezeket, s nagyon sok hasznos dolgot tudtam a saját játékomba átvenni. Most is hoztak többen is számításokat, érdemes ezeket elolvasni itt a csevegőben.
    Sok sikert a praktikák elsajátításához, eventek intézéséhez a saját lehetőségeidhez mérten - ne másokkal versenyezz, a magad örömére alakíts ki megfelelő taktikát a játékodhoz.
    Sok sikert!

inanna11, vihence, barbi021951 és 6 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Tapírlak bezsebelve xDxDtovábbi szép estét...

inanna11, vihence, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia!

Köszönöm! Kemény menet volt, 1-1,5 óra volt mire lenyomtam egyben az 52 játékot. 3x álltam meg és tartottam egy jó pár perces szünetet, hogy vissza tudjam rakni a fókuszomat. Viszont ezeknek a masszív pontoknak köszönhetően ma úgy döntöttem megér még nekem egy 100% növénybevételit és még egy kör jack aktiválást. Így számolva még 40-45 játékra lesz elegendőm szerda estére. Nem vagyok benne biztos, hogy maxra tudom vinni az eventet, de több szupertrágyát már nem kap, ezt natúr 4,5 órás aratási időkkel számolom. Éjjel abban az esetben lesz aratás ha a fiacskám úgy gondolja már sokat aludtunk :D

Örülnék a maxolásnak mert még akkor 2 piccoló beesne amiket most nagyon hajtok, hátha mellém állna végre a szerencse :)

Viszont monoton és kemény odafigyeést igényel, főleg a 60-as ez tény :(

vihence, PalMa, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  17. Szöszi2009

Szöszi2009 Járnitanuló

NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET! :)

*Kérlek, a jövőben ne írj csupa nagybetűvel, mert az az internetes
    kommunikációban kiabálásnak számít. Köszönjük, ha figyelsz erre / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.5.25, 19:55
    GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.