Visszajelzés A nagy hajsza - 2019. április - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Már háromszor átnéztem a felhőket,de nem lelem:( Lehet tudni,hogy hányas számú felhő?

Leho69 kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia. Ha bemész a felhőhöz és bal oldalon előhívod a sávot, alulról a második a befejezetlen. Mindig ott kell keresni az új felhőket. Ha oda bemész, írd be a keresőbe hogy "a nagy hajsza 2." és megmutatja. Már csak rá kell pakolni a kitehetőket.
    Még ültetem a növényt, de csak holnap fogok játszani. Nem bánom már ha vége lesz, mert jóból is megárt a sok. :D

Gio, Leho69, Döbi65 és 5 más kedveli ezt.
  3. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Szia! Ha megbontok egy felhősort, mert esetleg szükségem van egy elemre képkészítéshez, vagy egy új felhősort fel szeretnék tölteni, akkor nem kell keresgélni a több száz felhősor között.Elég a baloldalon rákattintani a "Befejeztlen sorok" ikonra.
    Itt találod az összes olyan felhősort, amire nem pakoltál még fel, vagy épp hiányzik valamelyik eleme.
    Ja, és én is kész lettem. :)

Rékuci1111, SzilvaG, Gio és 9 más kedveli ezt.
  4. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Kösz,de így sem találom,pedig mindkét oldalt kivégeztem....

ljanika6 kedveli ezt.
  5. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves pacimaci70!

Tényleg az a legegyszerűbb, ha beírod a kis kereső ikonra kattintva, hogy ,,nagy hajsza felhősor 2.", akkor előkerül.

Gio, -ágianyu33-, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  6. cass0129

cass0129 Haladó

Szia!
    Nálam 3.

Kuzdern és Döbi65 kedveli ezt.
  7. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Megtaláltad? Nálam a harmadik helyen van az első oldalon (ha az "összes felhősor" van kiválasztva a bal oldalon).

Kuzdern kedveli ezt.
  8. kukori80

Szia. Ez nem olyan egyszerű, mert mindenkinél más felhőszám van. Van aki vett valamit és akkor már eltolódik. Lehet hogy ki kellene lépnie, vagy kellene egy géptakarítás amiért nem látja. Ha az összes felhőbe beírja a felhő nevét, akkor ki kell hogy adja.

Gio, -kaktuszable- és Kuzdern kedveli ezt.
  9. cass0129

cass0129 Haladó

Szia!
    Tudom, de mivel többen is írták hogyan keresse, már nem akartam ismételni és mert megkérdezte "Lehet tudni,hogy hányas számú felhő?" erre válaszoltam.

Kuzdern, kukori80 és Döbi65 kedveli ezt.
  10. kukori80

Sajnos nem tudunk ennél többet segíteni neki. Lépjen ki, takarítsa ki a gépet, lépjen be másik böngészőről és ha semmi nem segít, akkor irány a Hiba topic. :)

Kuzdern és cass0129 kedveli ezt.
  11. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Ide írd be, hogy: nagy hajsza felhősor2

marcsi152, Kuzdern és Döbi65 kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én csak Murphyt tudom a segítségedre bocsájtani, mert nem mai farmos vagy. Hamar meg fogod találni, ha betartod a törvényt.
    "Ott keresd, ahol utoljára keresnéd." (Biztos már aktivizáltad, csak elfelejtetted, vagy valamelyik másik farm viccelődik veled.)

nagymami2, Gio, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  13. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Betartottam a törvényt,és mégsem találom. Már ezer éve nincs másik farmom,ennyire béna lennék??

Gio és Leho69 kedveli ezt.
  14. kukori80

Ne haragudj, de sokan segítettünk. Ha nem találod, akkor írjál a Hiba topicba, mert ez már nem idevaló.

Leho69 és Kuzdern kedveli ezt.
  15. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Így lesz:)

Gio és Leho69 kedveli ezt.
  16. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    138 db játszottam le de 10 évig elég is volt,a felhősornál már meg kellett volna állnom,ritka egy rossz az a sok katymaz a képeken,maga a felhősor király,de a többi ááááááááá.

spagetti24, marcsi152, bocsinet és 4 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Látom hogy mennyire érdekel, már eltelt 20 perc.
    Ezzel meg végképp nem értek egyet. -mindenki csak annyit csináljon, ameddig a takarója ér. Azzal is lehet haladni, csak jól kell beosztani.

Kuzdern és Leho69 kedveli ezt.
  18. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Hát én éppen pajtát töltöttem az event idő alatt,a nővények megvoltak viszonylag hamar,ami számomra nem lesz a kedvenc az a sok összevisszaság,a képeken,de a felhőig mindenképpen megéri megcsinálni legalábbis szerintem,az energiát tényleg viszi,sőt szinte idegesítően hosszú idő ha mindent ki szeretnél váltani.

Gio, libuskafarm és Leho69 kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Tiszta szerencse, Kakaska! Ha holnaptól én is kukorékolnék, mindkettőnket egy kettőre agyoncsapnának. Mehetnénk a levesbe.

nagymami2, Gio, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  20. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Már rég elintéztem,de örülök,hogy a szíveden viseled a sorsom:)

ursa11, Gio, Döbi65 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.