Visszajelzés A nagy hajsza - 2023. szeptember - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 5.9.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PZoli64

PZoli64 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Hatalmas köszönet Wolfnak a gyakorló pályákért. Óriási segítség.

Vasárnap sikerült befejeznem a játékot. Mind a két oldal kész.
    Szeretem a tárgykeresős játékot, de ez így nagyon kegyetlen.

Az átlagom lényegesen jobb lett a betervezett 95 pont/játéknál.
    269 játék kellett a végéig. Az átlag jobb, mint 102 pont/játék (kb. 102,5)

A növényeket két nap alatt sikerült letermelni. Utána következett mind a három területen a felröpi vadászat.
    A 26 + 1 Pannival egészen jól adta, de még így is kellett négy kört nullperceznem.

A párommal együtt játszuk ezt a játékot. Én olvasom a feliratokat, ő kattint. Nekünk így a legkönnyebb.
    De 50-80 játék után már teljesen zombi az ember.

A felhőt feldíszítettem, a Mamutot pedig betettem a társai mellé a Napraforgó dombra.

Mindenkinek gratulálok az elért eredményéhez.

Kuzdern, Gio, Marika312 és 9 más kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékostársak!

A nagy hajsza - 2023. szeptember event véget ért, így a csevegő is bezárja kapuit.
    Reméljük Mindenki sikeresen megtalálta Cincogi felügyelővel az elrejtett tárgyakat :)
    Köszönjük mindenkinek a megosztott segítségeket, tapasztalatokat - köszönjük Wolf[Black]-nek a gyakorló pályákat!

Találkozunk a következő event csevegőjében!
    Sikeres játékot kívánunk mindenkinek!

vihence, .dina1., Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.