Visszajelzés A nagy hajsza 13. - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.3.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

A nagy hajsza 13.

Az event kezdete várhatóan: 2024. március 21. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. március 27. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: Növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős, tárgykeresős vagy különbségkeresős
    Eventnövény: Porzós kalliandra
    Az eventhez tartozó felröppenők: Korom, Nagyító
    Malomtermék: Detektíveszközök

Különleges kellék: nincs
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Főfarmon, Szédült szántón és az Erdei tisztáson zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Főfarmon, Szédült szántón és az Erdei tisztáson megjelenő eventbejáratból érhető el.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  2. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.
    Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

GA-BI-O-Farm, Kuzdern, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Érdeklődnék... a felhő valóban tenyésztési bónusz besorolású:music:
    Mert ha így van az nem jó:oops:

Kuzdern és genka53 kedveli ezt.
  4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük szépen az észrevételt. A besorolás javítása megtörtént: Egyéb bónusz sorok
    Kérlek, hogy a jövőben ne a Panaszládába hozd az ilyen jellegű észrevételedet, hanem használd a Jelentés gombot.
    Köszönöm az együttműködésedet:)

Sali~*.*, Kuzdern, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  5. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Felröppenők 3 területen. Páncél Pannik utazásra fel! Bölcs Tölgyön a tesó kacag rajtatok.

Sali~*.* kedveli ezt.
  6. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Volna még egy kérdésem Másoknál nem okoz problémát?, hogy olyan sötétek a területek, hogy amig nem gyakorolja be az ember, hogy hol mit keressünk, nem lehet látni a tárgyakat. korábban is fenn állt ez a hiba ennél az eventnél, de most még rosszabb.

holdbarát, sutimami57, soresne és 2 más kedveli ezt.
  7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Természetesen vannak könnyebb és nehezebb pályák. Nem gondolom hibának, hogy nem egyforma a pályák átláthatósága. Tervezés és taktikázás a megoldás. A gyakorló pályák nagy segítség, szinte mindenki használja, ha sikeresen szeretné zárni az eventet. Azt tudom javasolni, hogy ha megtermelted a hozzávalókat, próbáld azokat a pályákat, ami neked jobban megy. Az event csevegőben olvashatsz hasznos tanácsokat játékostársaktól. Pl. ez. :
    https://board-hu.farmerama.com/thre...árcius-eventcsevegő.24703/page-3#post-1378735
    Sikeres játékot kívánok!:)

8. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Köszönöm, nagyon ismerem a területeket, és nem tipródok a minél magasabb pontszámra, csak megkérdeztem, hogy másnál nem zavaró, hogy egyes terület annyira sötét, hogy nem látszanak a tárgyak

sutimami57, jófarmerlány és Samborg kedveli ezt.
  9. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Jó reggelt!

A bekeretezett tárgy is a különbségkeresős egyik eleme volt, de mint látható, nem látható a jobb oldalon a nagyító végett!
    Ezt jó lenne kivenni ebből a különbségesből, így nem túl korrekt!

Synodendron, Swartsch, holdbarát és 5 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ebbe én is belefutottam, és amikor láttam, hogy nem látom, a következő ilyen pályán már kattintottam oda is, hátha most is hiányzik. (párszor bejött.)

11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Na igen ez a padlólény, amit nehéz lekattolni, mert takarásba van, a másik a csáp ami a bal sarokba van.
    Más.
    Végigcsináltam a jobb oldalt tegnap fejeztem be, ma kiraktam a 4 piccolót.
    Olvasom többeknek milyen szép és hasznos dekorok lettek.:)
    Na nálam 2 kapásból törlésre került, tündér termálforrás, havermackó, a másik 2 levéltánc, virágos dallamok.>:(
    Na ezért és nem másért nyomok is 1-est az egész kócerájos tárgykeresésre.>:(

Barika45, Swartsch, farmeres53 és 8 más kedveli ezt.
  12. RegiHU2011

RegiHU2011 Junior szaki

Sziasztok, nálam ez az event 1 pontot ért. Vannak képek amik elég sötétek, nem mindegy milyen monitoron játszunk. A nagyító használatakor az idő megy, de hiába kattintok nem akarja érzékelni.

vihence kedveli ezt.
  13. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Sziasztok.

A hozászolásokat olvasva látom, hogy sokan szeretik ezt a eventet és a tárgyak keresésében is nagyon ügyesek. Tudom nem kötelező végig vinni és nem is akartam, mert tudom, hogy ez számomra a három farmon mennyire fárasztó.
    Nagyon időigényes a játék ami így ünnep előtt nem kedvező opció, ezenkívül nagyon fárasztja a szemet, a kezet és nem használ az egérnek sem. Az egerem először csak nyekerget aztán kimúlt, a másik egérgyilkos játék szerintem a tartsd lenyomva és keríts be minél nagyobb területet.
    Javaslom, hogy a játék fejlesztők még egyszer gondolják át a játék feltételeit és ők is játsszák végig, hogy megtapasztalják mit követelnek a játékosoktól, mert nem vagyunk robotok!!!
    Másik probléma a sötét helyszínek, a pirinyó, halvány, esetleg felismerhetetlen, vagy egészen vékony tárgyak, amikre igencsak pontosan kell kattintani mert, különben nem szedi le stb.
    Wolfnak nagy köszönet a gyakorlási lehetőségért.

karippa, Swartsch és vihence kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.